Chris79 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2013 Παιδια καλησπερα.Στις παραπανω φωτογραφιες φαινεται ο υπολογιστης μου,οι διαστασεις που εχω για πιθαναν σημεια υδροψυξης,καθως και πως σκεφτομαι την ροη του νερου για τις απαιτησεις μια i7 CPU και μελλοντικα sli 680,ενω τωρα εχω μονο μια ASUS GTX 680 DIRECT CU II.Θελω να ρωτησω τους ειδικους της υδροψυξης,εαν αξιζει να βαλω υδροψυξη σε αυτο το κουτι(Τhermaltake Armor VHS6000 Full Tower),η' να παρω καποιο αλλο κουτι(τι θα προτεινατε...?Σκεφτομαι συντομα να το αλλαξω αν δεν επαρκει)...?Με πειραζει κομματακι που το τροφοδοτικο ειναι στο επανω μερος,αλλα καποιοι ισως με περισσοτερη πειρα(στην υδροψυξη,να με βοηθησουν στο συνολο.Μπορω απο βδομαδα να το βαψω με ηλεκτροστατικη βαφη(μαυρο ανθρακι).Eλπιζω τα στοιχεια που σας δινω να ειναι αρκετα,και θελω να μου πειτε ετσι που το σκεφτομαι εαν μελλοντικα θα ειμαι ενταξει. Περιμενω προτασεις,ιδεες-λυσεις.Οτιδηποτε αλλο σας βοηθησει ειμαι εδω να σας απαντησω...Να σημειωσω οτι με αυτα που εχω οι θερμοκρασιες μου ειναι σχεδον φοβερα δυνατες.(cpu-i7 2600k full load μεχρι 62 βαθμους ασχετως χρονικου οριου,ενω η GPU-GTX 680 μεχρι 60 βαθμους-σε πολλες ωρες δοκιμασμενο σε Crysis 2-3,BF3,Tomb Raider 2013 κτλ...).Απλα το σκεφτομαι για την τρελα λιγο,και για overclocking πιο σταθερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου είναι:γιατί θέλεις να βάλεις υδρόψυξη. Είσαι διατεθιμένος μέχρι πόσα να δώσεις;Αν απλά αλλάξεις κουτί γιατί δεν είναι και πολύ περιοπής το συγκεκριμένο. Μήπως μείνεις ευχαριστημένος και δε βάλεις νερό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου είναι:γιατί θέλεις να βάλεις υδρόψυξη. Είσαι διατεθιμένος μέχρι πόσα να δώσεις;Αν απλά αλλάξεις κουτί γιατί δεν είναι και πολύ περιοπής το συγκεκριμένο. Μήπως μείνεις ευχαριστημένος και δε βάλεις νερό;γιατί θέλεις να βάλεις υδρόψυξη-------> Απλα το σκεφτομαι για την τρελα λιγο,και για overclocking πιο σταθερο...Αν απλά αλλάξεις κουτί γιατί δεν είναι και πολύ περιοπής το συγκεκριμένο.----->Παιζει ΚΑΙ ΑΥΤΟ,δηλαδη μονο κουτι.Αν υπαρχει καποιο που θα μπορουσες να μου προτεινεις ευχαριστως θα το σκεφτομουν μονο με αεροψυξη,και εαν εμενα ευχαριστημενος.Είσαι διατεθιμένος μέχρι πόσα να δώσεις;----->Εαν αλλαξω κουτι,δεδομενο οτι μπορει να φαει αλλαγμα και το τροφοδοτικο λογω SLI,σε Seasonic και σκεφτομαι αυτο:Seasonic X-850 (SS-850KM) | Skroutz.grΔεν μπορω να ξεφυγω μετα σε 300 και ΑΝΩ υδροψυξη.Το θεωρω μετα πολυ πεταμα χρηματων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Μόνο το vga block έχει κανα 100άρι. Μια καλή αντλία κάπου 70.Αν βάλεις και ψυγείο, reservoir, block, ρακόρ, σωλήνες, υγρά, ανεμιστήρες κλπ κανα 300άρι+ σε κόβω για την υδρόψυξη μόνο.Θα σου πρότεινα να πάρεις άλλο κουτί για αρχή. Αν δε μείνεις ικανοποιημένος το βλέπουμε.Και σε αυτό βάζεις βέβαια. 2πλό ψυγείο κάτω, μονό πίσω. Με κόψιμο μπαίνει και τριπλό κάτω.Μόνο οτι σκέψου οτι αν κάνεις SLI θα θέλεις άλλα 100 για το 2ο block.Κοίτα για κάποιο καλό κουτάκι και βάλε καλούς ανεμιστήρες. Τώρα βέβαια δικά σου τα λεφτά εσύ αποφασίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 17, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Μόνο το vga block έχει κανα 100άρι. Μια καλή αντλία κάπου 70.Αν βάλεις και ψυγείο, reservoir, block, ρακόρ, σωλήνες, υγρά, ανεμιστήρες κλπ κανα 300άρι+ σε κόβω για την υδρόψυξη μόνο.Θα σου πρότεινα να πάρεις άλλο κουτί για αρχή. Αν δε μείνεις ικανοποιημένος το βλέπουμε.Και σε αυτό βάζεις βέβαια. 2πλό ψυγείο κάτω, μονό πίσω. Με κόψιμο μπαίνει και τριπλό κάτω.Μόνο οτι σκέψου οτι αν κάνεις SLI θα θέλεις άλλα 100 για το 2ο block.Κοίτα για κάποιο καλό κουτάκι και βάλε καλούς ανεμιστήρες. Τώρα βέβαια δικά σου τα λεφτά εσύ αποφασίζεις.Θελω να μου πεις,εαν ξερεις σε πρωτη φαση καποιο καλο κουτι.Μαλλο σε κουτι θα παω πρωτα.Το Sli θα αργησει,οποτε μην τα βαζεις στα αμεσα εξοδα.Ειμαι φοβερα ευχαριστημενος με την gtx 680,τα παιζω ολα Full και σε default ρολογια.Aρχικα(εφοσον συμφωνουμε οτι το κουτι δεν μου κανει για αυτο που θελω),τι θα μου προτεινες?Ειδα περι Corsair,800D,600Τ αλλα πεταμα χρηματων.Παλι κοψιματα θα θελει σε πιθανη υδροψυξη.Θελω να παιρνει στην οροφη ενα 3πλο ψυγειο οπωσδηποτε.Τροφοδοτικο στο κατω μερος(αλλωστε ολα τα καινουρια νομιζω μονο εκει το εχουν),και να εχει λιγο "αερα" οχι στριγμωμενα.Συνεπως βηματα-σκεψεις:1-->Αλλαγμα κουτιου(προτασεις).2-->Τροφοδοτικο.3-->Υδροψυξη(αν οχι ευχαριστημενος με αεροψυξη).4-->SLI.Σωστος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Σε πρώτη φάση, βάζοντας ένα καλό διπλό ψυγείο στον πάτο (ή και τριπλό αν ξέρεις να το modάρεις) και ένα μονό στο εμπρός μέρος, θα είσαι μιά χαρά και μέσα στα πλαίσια των 300€ που θέτεις. Αργότερα, μπορείς να αλλάξεις κουτί, να βάλεις SLI και ψυγεία ανάλογα με το τι θα πάρεις, ίσως και τα ίδια που θα έχεις εδώ, σε άλλη διάταξη. Το πρόβλημά σου εδώ είναι, πως δεν έχεις πολλές επιλογές στη διάταξη, αλλά νομίζω δεν είναι κάτι ουσιώδες, αφού δεν πας για τα μέγιστα. Ειδικά αν είναι η 1η σου φορά με νερό, ξεκίνα με απλές διατάξεις και άλλαζε σιγά σιγά προς κάτι πιό πολύπλοκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 17, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Kαλά το πάς. Θέλεις full tower ή midi?To 800d παίρνει τριπλό πάνω χωρίς κοψίματα. Βγαίνει και το 900d σε λίγο καιρό αλλά too much money.Αποφάσισε τι μέγεθος θέλεις και σε παίρνει στο γραφείο πρώτα. Και συνεχίζουμε να δούμε όλο το πακέτο.Η διάταξη δεν αλλάζει και τρελά τις θερμοκρασίες. Αφού σε λίγα λεπτά το κύκλωμα έχει την ίδια θερμοκρασία σε όλα τα μέρη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 17, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Σε πρώτη φάση, βάζοντας ένα καλό διπλό ψυγείο στον πάτο (ή και τριπλό αν ξέρεις να το modάρεις) και ένα μονό στο εμπρός μέρος, θα είσαι μιά χαρά και μέσα στα πλαίσια των 300€ που θέτεις. Αργότερα, μπορείς να αλλάξεις κουτί, να βάλεις SLI και ψυγεία ανάλογα με το τι θα πάρεις, ίσως και τα ίδια που θα έχεις εδώ, σε άλλη διάταξη. Το πρόβλημά σου εδώ είναι, πως δεν έχεις πολλές επιλογές στη διάταξη, αλλά νομίζω δεν είναι κάτι ουσιώδες, αφού δεν πας για τα μέγιστα. Ειδικά αν είναι η 1η σου φορά με νερό, ξεκίνα με απλές διατάξεις και άλλαζε σιγά σιγά προς κάτι πιό πολύπλοκο. Ναι,ειναι η πρωτη φορα,αλλα μηπως ετσι θα δωσω 2πλα χρηματα?Εφοσον δεν παιρνω τα μεγιστα(νομιζω οτι συμφωνουμε εδω),το να βαλω κατι σε ενα κουτι,που αυριο δεν θα μου κανει,και θα θελω και προσθετη υδροψυξη(λογω sli),και μετα κουτι,και μετα τροφοδοτικο κτλ...νομιζω δεν θα με βγαλει καλη πορεια στα οικονομικα. Kαλά το πάς. Θέλεις full tower ή midi? To 800d παίρνει τριπλό πάνω χωρίς κοψίματα. Βγαίνει και το 900d σε λίγο καιρό αλλά too much money. Αποφάσισε τι μέγεθος θέλεις και σε παίρνει στο γραφείο πρώτα. Και συνεχίζουμε να δούμε όλο το πακέτο. Η διάταξη δεν αλλάζει και τρελά τις θερμοκρασίες. Αφού σε λίγα λεπτά το κύκλωμα έχει την ίδια θερμοκρασία σε όλα τα μέρη του. Αυτο που εχω ειναι Tower στο γραφειο οποτε κανενα προβλημα. Enermax Fulmo GT | Skroutz.gr Αυτο ειναι καλο?Το βλεπω αερατο και παρα πολλους χωρους για υδροψυξη ανετα και κατω και οροφη και διπλα.Eιδα αυτη την φωτογραφια και το κουτι με το συμπαθειο ειναι Τερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Ναι,ειναι η πρωτη φορα,αλλα μηπως ετσι θα δωσω 2πλα χρηματα?Εφοσον δεν παιρνω τα μεγιστα(νομιζω οτι συμφωνουμε εδω),το να βαλω κατι σε ενα κουτι,που αυριο δεν θα μου κανει,και θα θελω και προσθετη υδροψυξη(λογω sli),και μετα κουτι,και μετα τροφοδοτικο κτλ...νομιζω δεν θα με βγαλει καλη πορεια στα οικονομικα.Αρχικά παίρνεις το 90% από αυτά που έχεις. Έχω i3820 & 7970OC & Perc 5i πάνω σε κύκλωμα με 1 3πλό και 3 push ανεμιστήρες στις 1200. Σε full load (Furmark 20') δεν ξεπερνάνε τους 56-57° και έχω ησυχία.Αν μπεις στη διαδικασία για SLI, τότε θα δώσεις έτσι κι αλλιώς χρήματα (κάρτα & block). Το να αλλάξεις ένα ψυγείο, είναι το λιγότερο. Το κουτί όμως που κοιτάς άμεσα, θα σου πάει 150-250€ και από θερμοκρασίες και θόρυβο δε θα αλλάξει τίποτα σημαντικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 17, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Αρχικά παίρνεις το 90% από αυτά που έχεις. Έχω i3820 & 7970OC & Perc 5i πάνω σε κύκλωμα με 1 3πλό και 3 push ανεμιστήρες στις 1200. Σε full load (Furmark 20') δεν ξεπερνάνε τους 56-57° και έχω ησυχία.Αν μπεις στη διαδικασία για SLI, τότε θα δώσεις έτσι κι αλλιώς χρήματα (κάρτα & block). Το να αλλάξεις ένα ψυγείο, είναι το λιγότερο. Το κουτί όμως που κοιτάς άμεσα, θα σου πάει 150-250€ και από θερμοκρασίες και θόρυβο δε θα αλλάξει τίποτα σημαντικά.1200 στροφες και ειναι ησυχο?Εγω εχω αυτα που φαινονται σε silent profile,και παλι ακουγεται οσο να'ναι...δηλαδη δεν συμφωνεις αλλαγη κουτιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2013 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 1200 στροφες και ειναι ησυχο?Εγω εχω αυτα που φαινονται σε silent profile,και παλι ακουγεται οσο να'ναι...δηλαδη δεν συμφωνεις αλλαγη κουτιου?Ήσυχο σε σχέση με το θόρυβο της 7970OC και αντίστοιχα της 680 σου. Πάντως δεν πιστεύω ότι κάνουν την τρελή διαφορά οι ανεμιστήρες. Στο προηγούμενο στήσιμο που είχα, είχε 2 διπλά και διακόπτη για να κλείνω τους 2 ανεμιστήρες. Δεν τους άνοιξα ποτέ, το ένα έπαιζε παθητικά δηλαδή. Με τα σημερινά ψυγεία, 6cm, δε θα έχεις θέμα και χαμηλότερα να βάλεις τους ανεμιστήρες, πόσο μάλλον αν τους βάλεις σε κάποιο panel που να ρυθμίζεις τις στροφές στο full μόνο όταν χρειάζεται.Προσωπικά δε θα άλλαζα κουτί για τους λόγους που το θέλεις. Θα άλλαζα γιατί το βαρέθηκα, για να έχω USB3.0, γιατί είναι γεμάτο και δεν έχω θέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 17, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Ήσυχο σε σχέση με το θόρυβο της 7970OC και αντίστοιχα της 680 σου. Πάντως δεν πιστεύω ότι κάνουν την τρελή διαφορά οι ανεμιστήρες. Στο προηγούμενο στήσιμο που είχα, είχε 2 διπλά και διακόπτη για να κλείνω τους 2 ανεμιστήρες. Δεν τους άνοιξα ποτέ, το ένα έπαιζε παθητικά δηλαδή. Με τα σημερινά ψυγεία, 6cm, δε θα έχεις θέμα και χαμηλότερα να βάλεις τους ανεμιστήρες, πόσο μάλλον αν τους βάλεις σε κάποιο panel που να ρυθμίζεις τις στροφές στο full μόνο όταν χρειάζεται.Προσωπικά δε θα άλλαζα κουτί για τους λόγους που το θέλεις. Θα άλλαζα γιατί το βαρέθηκα, για να έχω USB3.0, γιατί είναι γεμάτο και δεν έχω θέσεις.Προσωπικα θα το αλλαξω,διοτι δεν μου αρεσει η διαταξη για τα καινουρια δεδομενα. Δηλαδη θελω το τροφοδοτικο σε περιοπτη θεση,οροφη αδεια για 3πλο ψυγειο κτλ κτλ...η 680 δεν ξερω γιατι πολλοι λενε οτι ειναι θορυβωδες?Επαιξα το BF3 σε 3 ημερες,και συνεχομενες ωρες.Πανω απο 59-60 βαθμους δεν πηγε η καρτα σε Full ολα,και το fanaki πηγε μεχρι 29-32%.Ουτε που ακουγοταν!Δεν ξερω για την 7970,αλλα εγω επειδη εχω αλλαξει πολλες καρτες,ειναι η Τop σε επιπεδα μειωμενου θορυβου.Η ψυξη της ειναι γομαρι,και ρουφαει την ζεστη σαν σφουγγαρι.Idlle εχω 24 βαθμους.Eν παση περιπτωση,το κουτι παει για αλλαγμα απ'οτι το βλεπω...Καποια προταση για κουτι εχεις?Εχεις καποια φωτογραφια της υδροψυξης σου να σχηματιζω εικονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2013 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Εγώ έχω το Shinobi XL. Πολύ καλό, λιτό και με πολύ καλή διάταξη. Χωράει 3πλό στην οροφή χωρίς μόντα, εκτός αν βγάλεις τη σχάρα όπως εγώ για καλύτερη ροή. Το θέμα είναι ότι το πήρα 160€, ενώ τώρα το βλέπω στα 200€. Δεν είναι μεγάλη διαφορά, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τόσα γενικότερα. Φωτογραφίες δεν έχω, αλλά θα βγάλω όταν το ξεπακετάρω από τη μετακόμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 17, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Enermax Fulmo GT | Skroutz.grΡωτω για οσους γνωριζουν η' εχουν δει.Παιδια αυτο το κουτι πλαινο διαφανο πανελ εχει?Εαν εχει θα το παραγγειλω αμεσως!Εχει υποδοχη ssd στο πανω μερος του κουτιου,usb3,fan controller,παιρνει 3πλο ψυγειο πανω,2πλο κατω,3πλο δεξια,και απο διαχειριση καλλωδιων πισω χωραει το χερι σου.Εχω παθει πλακα.:man_in_love:Μπορω να καλυψω το τροφοδοτικο και την κατω ψυξη(μελλοντικη),παρα πολλα slots,και ολα αυτα χωρις μοντα.Πειτε μου οτι ειναι ποιοτικο σε καλο βαθμο και το τσιμπησα...απλα θελω να σιγουρευτω...Εγώ έχω το Shinobi XL.---->Κατι σαν το παραπανω Enermax...πολυ ωραιο και αυτο.Εαν το παρω απο εδω,θα ειμαι οκ?209 δολλαρια,δηλαδη περιπου 160 ευρω?Η' κανω λαθος?Σε κοκκινο το θελω.Εχω λογαριασμο σε Amazon,απλα θελω επιβεβαιωση,διοτι δεν πηρα κατι τοσο ακριβο.[ame]http://www.amazon.com/gp/product/B0090I9P2M/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1/186-8215451-3860200?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_r=10EWR4E2M99FT0HV4WG5&pf_rd_t=201&pf_rd_p=1532201562&pf_rd_i=B0073KMCBA[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2013 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Πειτε μου οτι ειναι ποιοτικο σε καλο βαθμο και το τσιμπησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 17, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Το πρωτο λινκ,ειναι αστα να πανε(απο αποψη οτι ολοι κριτικαρουν της κοπελιας την προφορα,και κανεις δεν σχολιαζει το κουτι). Το δευτερο δεν λειτουργει. Και απο το τριτο,ολοι κριτικαρουν γιατι ο φιλος uploader πηρε 2600 και οχι 2600k.Tι εχουν παθει ολοι οι ανθρωποι στο Youtube?Ολοι τοσο τελειοι ειναι? Wizard!,προσπαθω να βγαλω ακρη,αλλα μου φαινεται απο εδω... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_ZjmyoNGbk0]Enermax Fulmo GT ATX Full Tower Case with Vegas Fans Unboxing and Features Review - YouTube[/ame] Noμιζω οτι προκειται για φοβερο case.Δεν συμφωνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Απρίλιος 17, 2013 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 ΧΑΧΑΧΑ κανενα ΣΠΑΘΙ δεν βρηκε ο καραφλας να ανοιξει το κουτι??? ......χαχαχαχαχα Το κουτι ειναι υπερβολικα καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 17, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 ΧΑΧΑΧΑ κανενα ΣΠΑΘΙ δεν βρηκε ο καραφλας να ανοιξει το κουτι??? ......χαχαχαχαχαΤο κουτι ειναι υπερβολικα καλο Χαχαχα...τον εχω δει σε πολλα reviewes,και ειναι λιγο ψιλοροκας(ασχετο),και μαλλον απο εκει ειναι επηρεασμενος.Αν καταλαβα καλα εχει και 2 θεσεις για το τροφοδοτικο?(πανω,κατω)? Το κουτι ειναι υπερβολικα καλο--->Και'γω ετσι το βλεπω...παραειναι κιολας.Πολυ ανετο.Ετσι δεν ειναι Στρατο?Με πολλες επιλογες σε αερο-υδρο(ψυξη)...απο το λινκ που εδωσα αγορας συμφωνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Απρίλιος 17, 2013 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Νομίζω πως δεν χρειάζεσαι μεγάλη προσπάθεια απο κολακείες δικές μας....... Στο κουτί πάνε πάνω-κάτω τροφοδοτικό και από αερο-υδρόψυξη κάνεις "παπάδες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 18, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Για να μην ξαναδημιουργησω καινουριο Post,συνεχιζω απλα στο ιδιο.Παιδια,εαν παρω αυτο,εχοντας στο κοντινο μελλον σχεδια για υδροψυξη,θα μου παρει ενα 3πλο ψυγειο πανω,και ενα 200mm μονο δεξια?Το 3πλο για sli,και το μονο 200mm για CPU.Θα ειναι ανετο?Η' 2πλο επανω για CPU,και ενα 200mm για sli?Thermaltake - U.S.A. - Chaser A71 - VP400M1W2NΜου αρεσει εξωτερικα παρα πολυ,κατω το τροφοδοτικο,φανταζομαι η θηκη των εσωτερικων δισκων με 200mm φανακι,ειναι αποσπωμενη ετσι?Το εχει κανεις?Αξιζει?Ειπα να παρω το Ximatek Elysium,αλλα παιδια δεν ειναι ολιγον θηριο μαζι με το Εnermax Fulmo Gt?Πειτε μου τις αποψεις σας,διοτι παω για αναβαθμιση κουτιου αμεσα,με υδροψυξη στο αμεσο μελλον οπως την περιεγραψα.Kαι κατι σαν αυτο...http://www.thermaltakeusa.com/products-model_gallery.aspx?id=C_00002049Tελος παιδια σκεφτομαι πολυ σοβαρα αυτο:http://www.thermaltakeusa.com/products-model_gallery.aspx?id=C_00001610Σας ευχαριστω εκ των προτερων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.