ManolisX Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2013 Λοιπον παιδια καλησπερα.Λογο του φορτωμενου ωραριου μου τον τελευταιο χρονο λογο Πανελληνιων,δεν μπορω να καθομαι στον υπολογιστη.Παω πριν λιγο να κατσω,booταρουν τα windows και μετα που λεει Welcome,ανοιγει μια ασπρη οθονη και λεει διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος,δεν μπορω να δω το φοντο μου και τα εικονιδια,και μου λεει οτι οφειλω 100 ευρω!!!!!!!Μηπως ξερει κανενας τι παιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Ιός. Βγαίνει εύκολα ευτυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Απρίλιος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Το αβαστ δεν τον εντοπιζει δυστηχως.Κανενα αλλο AV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 3 Easy Ways to Remove any Police Ukash or MoneyPak virus Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Απρίλιος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 kaspersky, βαλε το trial για να βγαλειος τον ιο και μετα βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Απρίλιος 17, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 όπως λεει ο φιλος απο πανω, με το kaspersky καθαρίζεις σίγουρα. Υπάρχει μονο μια πιθανότητα αφου το καθαρίσει, μετα απο επανεκκίνηση να σου σφυράει οτι λείπει ενα αρχείο. βαζει Malwarebytes κανεις ενα scan και εισαι κομπλέ. όσες φορές εχω βάλει μονο Malwarebytes, δεν τον εβγαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.