debergz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Μια και εμεινα ευχαριστηεμενος παρα πολυ απο το monitor (Viewsonic vp171) που μου προτεινατε να αγορασω ειπα να ξανα ζητησω τις προτασεις σας σχετικα με την αγορα ενος DVD Recorder.Σκεφτομε να δωσω γυρω στα 100e οποτε τι με προτεινετε.Ενοειτε να ειναι + - και dual layer.Το DVD-Ram σαν τι μπορει να το χρησιμοποιησω? Για να δω αν αξιζει η αγορα ενος drive που υποστηριζει RAM εγγραφη.Ειδα το LG4120Β αλλα δεν μου ειπαν καλα λογια για τα LG.Σε περιπτοση που αποφασισω να δωσω περισσοτερα λεφτα για κατι καλυτερο πιο θεωρειτε το ΤΟΠ μηχανημα?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Εγω προτεινω να παρεις το NEC-3500...για εμενα ειναι κορυφη :worship: (μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος- το εχω μολις 3-4 βδομαδες).Η τιμη του ειναι γυρω στα 104 Δισκακια DVD-ram δεν ξερω αν εχουν κυκλοφορησει ακομη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 DVD-RAM: One of the competing recordable DVD standards. Not compliant with regular stand-alone DVD-Video players and not compliant with any DVD-ROM drives either. Normally used as a slow harddrive replacementΠάντως δεν νομίζω να χρισμοποιεί κανένας dvd-ram ..(Για εμενα ειναι μία αποτυχημένη τεχνολογία)Υπάρχουν dvd -ram δισκάκια . .. .To nec 3500 ειναι αρκετά καλό .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Nec3500 ή Liteon 832.Το Nec ειναι πιο γρηγορο αλλα εχω την εντυπωση οτι το liteon γραφει dvdrom booktype με το μαμισιο firmware.Το 2510 νομιζω δεν το εκανε.Το 3500 δεν ξερω...Οτι και να παρεις παντως εδω που εχουν φτασει τα πραγματα δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα...Nec3500 λεω και εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 To DVD Ram εχει αρκετα πλεονεκτηματα εναντι των αλλων φορματ οσον αφορα στην αποθηκευση δεδομενων και την ασφαλεια αυτων, ανω μπορει να χρησιμοποιηθει και για dvd video με συμβατα standalone dvdplayers οπως αυτα της panasonic. Επισης αρκετα dvd rom drives οπως αυτα της LG και μερικα Toshiba διαβαζουν Ram media.Δυστυχως δεν ειναι διαδεδομενο format στην ευρωπη περαν ισως της αγγλιας και δεν τυγχανει ιδιαιτερης εφαρμογης. Δε θα το λαμβανα υποψην ως αποφασιστικο παραγοντα στην αγορα ενος dvd recorder, εκτος και αν ειχα σκοπο να αποθηκευσω με ασφαλεια σημαντικα δεδομενα τα οποια δε θα με ενδιεφερε να τα μεταφερω αλλου περαν του υπολογιστη μου (οπου θα ηταν σιγουρα αναγνωσιμα) και χωρις να υπολογιζω το εχτρα κοστος των μεσων αποθηκευσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 23:00] ...dvdrom booktype ... What's this;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Nec3500 ή Liteon 832Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης οσον αφορα στη ποιοτητα εγγραφης και της συμβατοτητας με dvd media, το 3500 υπερεχει σαφως χωρις να λαβει κανεις υποψην τη διαφορα που εχουν στα specs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debergz Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 21:00] Nec3500 ή Liteon 832.Το Nec ειναι πιο γρηγορο αλλα εχω την εντυπωση οτι το liteon γραφει dvdrom booktype με το μαμισιο firmware.Το 2510 νομιζω δεν το εκανε.Το 3500 δεν ξερω...Οτι και να παρεις παντως εδω που εχουν φτασει τα πραγματα δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα...Nec3500 λεω και εγω... Αληθεια τι ειναι το booktype dvds?To nec ειναι και dual ετσι?Μαμα παιζει κανονικα η θελει καμια αναβαθμηση? και αν εχει αναβαθμηση τι παραπανω καταφερνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από debergz Αληθεια τι ειναι το booktype dvds? DVD bitsetting - Info Για περισσοτερες πληροφοριες πανω στο 3500 και το τι προσφερουν τα διαφορα unofficial fw updates μπορεις να διαβασεις εδω http://www.herrie.org/ (οταν το σηκωσει παλι ) και εδω: http://forum.rpc1.org/portal.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 15, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 NEC 3500 προτείνω κι εγώ!Θα το είχα χτυπήσει ήδη αλλά περιμένω να έρθει το μαύρο στην Ελλάδα. (το μαύρο drive εννοώ - γιατί έχουμε πολλά πονηρά μυαλά εδώ μέσα....)P.S. Hemispasm είσαι ο Hipro των Optical Drives...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 15, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 lol απεχω πολυ, ο hipro δεν πιανεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 15, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από ShamanP.S. Hemispasm είσαι ο Hipro των Optical Drives...!! Συμφωνώ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 16, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 To nec 3500...αυτο θα παρω και γω τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 29, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Hemi, θα παρω νεο dvdr το οποιο ομως θα θελω με το αυθεντικο του firmware να γραφει με booktype τα DL.Pioneer(16x),liteon1633(16x),nec3500...Ποιο απο αυτα με καλυπτει?Θυμαμαι το 2510 δεν εκανε αυτο που ζηταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 29, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Με το original firware το 3500 κανει booktype τα DL+R no problem. Τα SL +R δεν κανει οποτε καταφευγεις σε fw του Herrie αν το χρειαζεσαι.Για τα αλλα 2 δεν θυμαμαι αν κανουν booksetting με εργοστασιακο firmware, αν και εχω ενα 1633 στο σπιτι αυτη τη στιγμη δεν ειμαι εκει να το τσεκαρω.Θα σε προτρεψω να μην παρεις το 1633, εχει πολυ κακη ποιοτητα εγγραφης σε ταχυτητες πανω απο 8χ εχει προβλημα με το walkingOPC το οπιο ελπιζω να φτιαξει με fw καποια στιγμη. Προσπαθω να δω τι μπορω να κανω με αυτο το θεμα προτου ασχοληθω μαζι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 29, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Το 1633 ειναι 2.4χ ε?Παω για 3500 νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 29, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 διαλεξε ενα εκ των Pionner / Nec / Teac 516D (rebadged Pioneer) και δε θα εχεις προβλημα. Το Teac θα γινει review και θα το ανεβασω σχετικα γρηγορα (ισως εβδομαδα) αν μπορεις να περιμενεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 29, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Πες μου ρε κατιτις αν ξερεις!!! Παω Ροδο για παραμεθωριο και δεν θα δω το review σου.Πες μου ποιο απο τα 3 και εγω θα το παρω.Σε εμπιστευομαι απολυτα...Το 108d εχει dvdrom booktype by default? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 29, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Ναι με το official fw (1.14) κανει default bitsetting των DL+R σε Romhttp://forum.rpc1.org/viewtopic.php?t=29462Γενικα για τις διαφορες μεταξυ των διαφορων "εκδοσεων" 108 μπορεις να διαβάσεις εδω:http://forum.rpc1.org/viewtopic.php?p=129268Εγω θα επερνα το Nec αλλα χωρις ιδιαιτερο λογο . Και τα 2 ειναι πολυ καλα drives. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Σεπτέμβριος 30, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Eγω πατνως εχω το το lite on και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος,με το flasharisma του τελευταιου firmware διαβαζει ολα τα media ,μεινονεκτει στο 2.4χ dl αλλα πλεονεκτει στο 48χ cd recording που κανενα δεν δια8ετει αυτη τη ταχυτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.