kxanthop Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2013 Ζητώ συγγνώμη εάν επέλεξα λάθος πεδίο υποβολής, ωστόσο αν κι "ετοιματζίδικη" η λύση της Antec είναι υδρόψυκτη. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το εξής: η Antec παρέχει κάποια αυτοκόλλητα "μαξιλαράκια" τα οποία προσαρμόζονται ανάμεσα στη μητρική και το τμήμα της ψύκτρας που μπαίνει πίσω από τη μητρική, ώστε να βιδώσει και να στηριχθεί η υπόλοιπη ψύκτρα. Όταν χρειάστηκε να αφαιρέσω τη ψύκτρα από τη μητρική, δεν κατάφερα να αφαιρέσω το πίσω κομμάτι της ψύκτρας, δίχως να καταστρέψω τα εν λόγω μαξιλαράκια. Τι θα μου προτείνατε προς αντικατάστασή τους; Σκεφτόμουν να κόψω κομματάκια φελού, αλλά ίσως να υπάρχει κάτι καλύτερο.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimakos666x Απρίλιος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2013 Καλησπέρα φίλε μου,χωρίς να έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο Backplate θα σου πρότεινα υλικό με 2 βασικά χαρακτηριστικά:α)Ηλεκτρικά ΜΗ αγώγιμο, δηλαδή Μονωτικό.Προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων.β)Μαλακό ώστε να μην τραυματιστεί το PCB της μητρικής.Ο φελός απ' όσο ξέρω έχει και τις δύο αυτές ιδιότητες οπότε από εμένα προχώρα άφοβαΕναλλακτικά πιστέυω θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις φενιζόλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kxanthop Απρίλιος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Ευχαριστώ πολύ!Μάλλον ο φελός είναι πιο εύκολος στη χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimakos666x Απρίλιος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Ότι σε βολέυει.Να 'σαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 το συγκεκριμένο υλικό (αν θες να χρησιμοποιήσεις το ίδιο) είναι αφρώδες διπλής επικόλλησης ταινία. Την βρίσκεις σε χρωματοπωλεια. Για να βγει ζεσταίνεις καλά με ένα πιστολάκι και ξεκολλάς αν σου ξανατύχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kxanthop Απρίλιος 17, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Ωραία! Άρα αυτό θα ψάξω. Έχεις υπόψη εάν διατίθεται σε διαφορετικά πάχη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 17, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Ωραία! Άρα αυτό θα ψάξω. Έχεις υπόψη εάν διατίθεται σε διαφορετικά πάχη;βεβαίως και βγαίνει σε διαφορετικά πάχη. Αν σου έχει μείνει κάνα κομμάτι από την παλιά θα βρεις και ίδια ακριβώς. Απλά σου προτείνω να μην της βγάλεις τα προστατευτικά και από τις 2 μεριές. Μόνο από την μία μεριά που κολλάει στο στήριγμα. Για να μην την ξεκολλάς σαν τρελός πάλι από την μητρική επάνω. Απλά θα πρέπει να την κρατάς μέχρι να βιδώσεις το block από μπροστά. πρόσεχε βέβαια ότι η παλιά που έχεις θα είναι ήδη συμπιεσμένη και θα φαίνεται πιο λεπτή από ότι ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kxanthop Απρίλιος 18, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Αυτό θα πει άμεση βοήθεια! Ευχαριστώ πολύ τον Jimakos666x και τον GnF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.