Helly Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2013 Εχει αγορασει κανενας η εχει εμπειρια απο το εν λογω μαγαζι.Φιλαρακι θελει να παρει 2-3 πραγματα σε pc που στηνει απο εκει αλλα δε εχει καμια κριτικη απολυτως στο Skroutz εχει πολυ καλες τιμες παντως σε συγκεκριμενα πραγματα και φοβαμαι μην ειναι κραχτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2013 μήπως είδες τον 3770k και καλά στα 197€Άσε μη φάς έχουμε γλαρόσουπα. Μπες δες το link ύστερα απο mail μου πήγε στσ 300+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Απρίλιος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2013 H φαση ειναι εκανε μια εικονικη παραγγελεια και τιποτε καμια επικοινωνια μια αυτοματοποιημενη διαδικασια με mails φυσικα μονο αντικαταβολη.Αλλα ειναι τοσο υποπτο που μου λεει και αν ερθει το πακετο φοβαται μην εχει αλλα τι αλλων μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Απρίλιος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2013 Είχα παραγγείλει ένα κουτάκι, μου είπαν 7 μέρες και στης 7 μου είπαν άλλες 7 οπότε ακύρωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Απρίλιος 18, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 μήπως είδες τον 3770k και καλά στα 197€Άσε μη φάς έχουμε γλαρόσουπα. Μπες δες το link ύστερα απο mail μου πήγε στσ 300+Οχι ενα τροφοδοτικο και μια vga θελει.Tιμες δε εχουν τραγικη διαφορα +5 ευρω απο κατωτερες amazon.eu αλλα μες στην κριση δε τις λες και ακριβες για Ελλαδα.Βασικα τον πηραν τηλεφωνο οταν τους εστειλε mail για ακυρωση και του ειπαν αν τελικα τα θελει και οτι επικοινωνουν μεσω mail μονο.Διαθεσιμοτητα ελεγε 5-20 μερες ,ολα αυτα χθες.Σημερα μου πε τον πηραν τηλ και του λενε ηρθαν τα πραγματα αν θελει να του τα στειλουν.Λετε να παιζει βρωμια με αντικαταβολη τι να κανει?Μπορει να ανοιξει πριν παραλαβει, με εχει πρηξει λιγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.