Jump to content

Ek Waterblocks ή XSPC για Titan?

fatalara

Recommended Posts

Έχω δει αυτα τα 2 μπλοκ για τις κάρτες, EK-FC Titan XXL Edition incl. Backplate - GeForce GTX Titan Series - Full Cover for Nvidia GeForce - VGA Blocks - Blocks Και Razor GTX Titan | XSPC. Υπάρχει ήδη ένα raystorm στο CPU οπότε η τα κάνω σετάκι, η πάω σε Εκ αλλα ειναι νικελ. Τι λέτε;

Θεωρώ οτι δεν έχουν τεράστιες διαφορές σε απόδοση που να τα κάνουν τόσο τραγικά τα πράγματα. Επίσης η EK έχει βγάλει ήδη κακό όνομα στα nickel της σε παλιότερα μοντέλα σε κάποια cpu blocks. Επειδή πήρα και εγώ block τελευταία EK απέφυγα το nickel για το παραπάνω λόγο.

Πλεον η EK εχει εξαληψει εντελως απο οτι λενε στα forum το προβλημα με το νικελ. Απο εκει κ περα ειναι θεμα γουστου καθαρα. Αφου ηδη εχεις raystorm θα σου ελεγα για xspc. Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ. Αν θες πληρη αλλαγη στο look εχεις επιλογες.

Edit: Επισης θα σου προτεινα να δεις και εδω http://shop.aquacomputer.de

ate6ugun.jpg

4yhubuna.jpg

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Τα nickel κάποτε είχαν θέμα, τώρα πια όχι.

Επίσης η ΕΚ είναι εγγύηση ποιότητας σε αυτά τα θέματα και άμα είναι και nickel-acetal τότε τσίμπα το.

Ποτέ δεν είχα θέμα και πάντα ΕΚ είχα.Επίσης από reviews τα ΕΚ σχεδόν πάντα μαζί με τα comondo βγαίνουν πρώτα σε επιδόσεις.

Εγω αυτό που σκεφτόμουν ειναι, να πάρω και τα 2 raystorm, τώρα πάνω κάτω 1-2 βαθμοί στη θερμοκρασία δεν λένε κάτι σε μένα, να έχω και τα 3 μπλοκ με καθαρό χαλκό και να δώσω και τα ψυγεία και πάρω τη full copper σειρά της alphacool απο τη μαγαζάρα που έχουμε εδώ στη Πάτρα και να πάω σε καθαρές καταστάσεις, η να βάλω τα ΕΚ και να πάρω στο καινούργιο CPU άλλο ένα νικελ της ίδιας εταιρίας.

• 5 weeks later...

ek.Την έχω χρησιμοποιήσει σε 5870, 6950&70&90,280 και ήταν άψογη και αψεγάδιαστη παρά τις βαριές χρήσεις της.Και ποτέ μα ποτέ δεν είχα ούτε έχω ακούσει να έχουν άλλοι θέμα με διαβρώσεις και τα συναφή.

Οπότε ek nickel-acetal και από εμένα με κλειστά μάτια.

έχω δοκιμάσει και τις δύο παραπάνω εταιρείες αλλά από τότε που πέρασα σε watercool δεν έχει γυρισμό

προσωπικά πιστεύω τόσο σε ποιότητα όσο και σε απόδοση είναι ένα σκαλί πιο πάνω

Geforce GTX TITAN - Watercool Store

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.