Vagosman Απρίλιος 22, 2013 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Οχι μπορείς. Το μονο πραγματικό πρόβλημα ειναι το google account που γνωρίζει οτι βρίσκεσαι σε αλλη χώρα. Το παρακάμπτει δημιουργώντας άλλο λογαριασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Απρίλιος 22, 2013 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 ενας συναδελφος που το εχει, ειναι πραγματικα απελπισμενος απο την μπαταρια του! κραταει πιο λιγο και απο iphone5!τσεκαρε και κανενα review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 22, 2013 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 ενας συναδελφος που το εχει, ειναι πραγματικα απελπισμενος απο την μπαταρια του! κραταει πιο λιγο και απο iphone5!<br />τσεκαρε και κανενα review.Παιζουν μεγάλο ρολο οι εφαρμογές που τρέχουν αλλα και γενικοτερα η χρηση. Πιστευω την εργασιμη μερα την εχει ανετοτατα...Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolos2 Νοέμβριος 16, 2013 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2013 εγω μετα απο galaxy nexus και με απροβληματιστες μερες φλασινγκ πηρα το s3 γιατι μου την εσπαγε η soft nav bar tou galaxy nexusτο s3 ειναι κοσμημα, αλλα για εμενα εχει πολλα αχρηστα προγραμματα η στοκ ρομ τα οποια στην τελικη βαραινουν το συστημα.του εβαλα μια cyanogen 10,2 και πεταγε.....θα αφηνα την cyanogen επανω αλλα δεν εχει ραδιο.στο s3 η μπαταρια ηταν απαραδεκτη, μου κραταγε μεχρι το απογευμα μεχρι που εβαλα το Greenify και σωθηκα μετα απο κατι λαθος χειρισμους στο φλασιγκ τα εκανα μανταρα στο efs, και το s3 (μαλλον) το μπρικαρα, κατι που το nexus δεν θα το παθαινε ποτε.για εμενα το vanila android ειναι μακραν καλυτερο, ακομα και στον dialer , messenger κλπ.ψαχνομαι για νεξους παλι αλλα τα 16 gb ειναι πολυ λιγατο s3 οπως ειχα πει , ειναι κοσμημα και απολαυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drtzekos Νοέμβριος 16, 2013 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2013 Αν και χρειάζεστε φτυάρι για να γράψουμε σε αυτό το thread..Πριν 2 μέρες βρήκα το N4 16GB, με απόδειξη αγοράς μόλις πριν 1,5 μήνα, σε πολύ καλή τιμή και το αγόρασα..Αρχικά πήγαινα για το Ν5 ή το Xiaomi Mi3.. το πρώτο δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ (για να του δώσω 400ε) και το 2ο αργεί ακόμα πολύ..Για S3 vs N4, πιστεύω το Ν4 είναι άνετα νικητής.. ξεκινώντας από την τιμή τους, τα updates και καταλήγοντας στο 1GB vs 2GB RAM (που είναι ο κύριος λόγος που αλλάζω κινητό, μιας και τα 512ΜΒ του P990 δεν με καλύπτουν)..Πλέων βρίσκεται άνετα στα 200ε 2ο χέρι (ebay) με εχτραδάκια και σε καλή κατάσταση.. προτιμότερο από οτιδήποτε καινούργιο ή μεταχειρισμένο σε αυτήν την τιμή (μόνο κάποια κινέζικα έχουν καλύτερα specs σε αυτά τα λ7). Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Νοέμβριος 19, 2013 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Καλησπέρα και από εμένα. Πρόκειται να αναβαθμίσω το κινητό μου, sony neo v . Σκεφτόμουν για samsung s3 αλλά ψάχνοντας είδα ότι το nexus 4 φαίνεται καλύτερο. Η απορία μου είναι τι εννοεί ότι είναι από γυαλί, η οθόνη ή και το περίβλημα του κινητού; Αντέχει σε προβλεπόμενες πτώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drtzekos Νοέμβριος 20, 2013 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Καλησπέρα και από εμένα. Πρόκειται να αναβαθμίσω το κινητό μου, sony neo v . Σκεφτόμουν για samsung s3 αλλά ψάχνοντας είδα ότι το nexus 4 φαίνεται καλύτερο. Η απορία μου είναι τι εννοεί ότι είναι από γυαλί, η οθόνη ή και το περίβλημα του κινητού; Αντέχει σε προβλεπόμενες πτώσεις; Στην πίσω πλευρά του κινητού, έχει μια επίστρωση από γυαλί (corning gorilla glass 2 αν δεν κάνω λάθος, σαν την οθόνη). Είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής, βέβαια αν το πετάξεις στον τοίχο, σπάει (όπως και η οθόνη ).. αν και πάλι, δεν είναι ότι γίνετε κομμάτια, απλά φαίνεται ραγισμένο (όπως και η οθόνη αν σπάσει ), ο σκελετός από την άλλη.. είναι κλασικά όπως σε κάθε κινητό "πλαστικός".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Νοέμβριος 20, 2013 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Με μία θήκη πιστεύω ότι θα είναι κάπως προστατευμένο. Τα κουμπιά που εμφανίζονται στην οθόνη και καταλαμβάνουν ένα μικρό χώρο γίνονται και slide δηλαδή να εξαφανίζονται και ακουμπώντας στην οθόνη να εμφανίζονται; Επίσης από google store βλέπω ότι η τιμή του είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με Ελλάδα. Από άλλες χώρες της Ευρώπης, πχ Γερμανία, θα μπορούν να το αγοράσουν φαντάζομαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drtzekos Νοέμβριος 21, 2013 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Με μία θήκη πιστεύω ότι θα είναι κάπως προστατευμένο. Τα κουμπιά που εμφανίζονται στην οθόνη και καταλαμβάνουν ένα μικρό χώρο γίνονται και slide δηλαδή να εξαφανίζονται και ακουμπώντας στην οθόνη να εμφανίζονται; Επίσης από google store βλέπω ότι η τιμή του είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με Ελλάδα. Από άλλες χώρες της Ευρώπης, πχ Γερμανία, θα μπορούν να το αγοράσουν φαντάζομαι;Δεν υπάρχει πλέων stock @google-play-store. Οπότε πας ή για μεταχειρισμένο ή για στοκ σε κάποιο μαγαζί (που κόβουν κώλους συνήθως..).Τα κουμπιά φεύγουν σε κάποια apps, σε άλλα όχι.. βέβαια υπάρχουν custom rom που τα κάνεις ότι θες..Για το πίσω τζάμι υπάρχουν ζελατίνες (όπως για τις οθόνες), ή το δουλεύεις γυμνό (αν δεν σε ενδιαφέρουν οι γρατσουνιές).. δεν είναι ιδιαίτερα πιο ευαίσθητο από τα άλλα κινητά που είναι πλαστικά (λόγο ποιότητας κατασκευής κτλ).. οπότε κάνεις ότι θες (ή ότι θα έκανες με οποιοδήποτε άλλο κινητό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.