Vagosman Απρίλιος 18, 2013 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Νομίζω οτι αναφέρω καθημερινή χρήση αν δεν κάνω λάθος. Επίσης να το τραβήξεις βίντεο με υψηλά frame ουτε αυτο είναι bench. Βιάστηκες να σχολιάσεις.Όλοι μιλάνε για την καλύτερη εμπειρία Android μέχρι σήμερα. Επίσης υπάρχουν υποσχέσεις οτι στην Key Lime Prime τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα.Είναι λογικό νομίζω οταν μιλάμε για reference συσκευές να παίζει λίγο καλύτερα σε σχέση με άλλες που έχουν πάνω τους παρεμβάσεις απο τον εκάστοτε κατασκευαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 18, 2013 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Ποιοι είναι αυτοί οι "όλοι"; Γιατί εγώ θα έλεγα ότι "όλοι" μιλάνε για την καλύτερη εμπειρία με το Note 2.Δεν βιάστηκα να σχολιάσω, απλά αυτό που αναφέρεις είναι καθαρά υποκειμενικό. Το Note 2 για καθημερινή χρήση είναι buttery smooth. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το buttery smooth. Είναι το Nexus 4 buttery smooth; Προφανώς και είναι. Είναι σα να μου λες ότι για καθημερινή χρήση ένας SSD Samsung 840 είναι πολύ καλύτερος από έναν 830...Και όσον αφορά τις reference συσκευές, νομίζω ότι προτιμώ το TouchWiz της Samsung... Αλλά και αυτά γούστα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Απρίλιος 18, 2013 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Μόνο και μόνο που είναι από γυαλί με απωθεί. Όχι, από άποψη ομορφιάς αλλά επικινδυνότητας στο να σπάσει. Το S3 μου έχει πέσει κάτω 2-3 φορές και όλα καλά, πάντα με θήκη βέβαια.Το ότι δεν έχει sd και αυτό είναι μείον ανάλογα τον άνθρωπο. Στο S3 την χρησιμοποιώ.Ωραίο το vanilla OS αλλά και το touchwiz δεν κολλάει πλέον. Ναι, στο πρώτο galaxy s κολλούσε απίστευτα.Αν τώρα πάρεις το Nexus 4 για να κάθεσαι στην παραλία και χωρίς ομπρέλα για να βλέπεις 2ωρη ταινία τότε προτίμησέ το. Δεν έχω κάτσει με το S3 ποτέ στο ήλιο για να δω κάτι. Δεν ξέρω τι λέτε για το lag στο S3 αλλά δεν το έχω παρατηρήσει. Το Note 2 rollάρει καλύτερα αλλά το S3 lag δεν έχει. Ίσως επειδή έχω αλλάξει kernel να μην το βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 18, 2013 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 δε ξερω ποιος την εχει μεγαλυτερη αλλα επειδη ετυχε και τα ειχα και τα 2 τηλεφωνα(nexus 4 / note2).μου φανηκαν ιδια στη συμπεριφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 18, 2013 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 κανενας επισης δεν αναφερθηκε στην καμερα του νεξους εκτος και αν θεωρειται "ισαξια". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagosman Απρίλιος 18, 2013 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Καλά δεν πρόκειται να το πάμε το θέμα Versus γιατι ήδη ξεκίνησαν οι fanboyσμοί.Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του είτε με προσωπικά κριτήρια είτε με αντικειμενικά. Τέλος ο OP διάλεξε και το θέμα φαντάζομαι μπορεί να κλείσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 18, 2013 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 κανενας επισης δεν αναφερθηκε στην καμερα του νεξους εκτος και αν θεωρειται "ισαξια". Μια χαρα ειναι η καμερα του,κανενα προβλημα, ισαξια του iphone 4 , backfocus δε παιζει να εχω δει πανω απο 1-2 φορες...(και γνωριζω απο ψηφιακή φωτογραφία) Να επίσης πως εγω πήρα nexus γιατι με ενδιαφέρει το app development, απο εκει και περα οτι γουσταρει ο καθενας Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Απρίλιος 18, 2013 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Αυτες τις μερες ειμαι και εγω στο δίλημμα να παρω ενα απο τα δυο κινητα!!Το nexus 4 εμεις που ειμαστε Ελλαδα απο οτι καταλαβα πρεπει να βαλουμε το χερι βαθιά στη τσεπι... Απο το Google Play ποσο βγαινει με τη 8gb εκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 18, 2013 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Μια χαρα ειναι η καμερα του,κανενα προβλημα, ισαξια του iphone 4 , backfocus δε παιζει να εχω δει πανω απο 1-2 φορες...(και γνωριζω απο ψηφιακή φωτογραφία)Να επίσης πως εγω πήρα nexus γιατι με ενδιαφέρει το app development, απο εκει και περα οτι γουσταρει ο καθενας και τι σχεση εχει η φωτογραφικη μηχανη του αιφον 4 με το νεξους 4 & του s3? δεν κατακρινω που πηρες το νεξους, και εγω μπορει να το επαιρνα σε αυτη τη φαση, ομως ακουω τοσα αρνητικα για το s3 που δεν "στεκουν". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 18, 2013 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 H κάμερα του S3 ειναι μακράν καλύτερη, period. Δείτε το 2ο λινκ που έδωσα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 18, 2013 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 παντως του iphone 4s μου φανηκε καλυτερη απο το note2 σε high iso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 18, 2013 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Απο όλα που λέτε το Σ3 έχει καλύτερη κάμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 18, 2013 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 και τι σχεση εχει η φωτογραφικη μηχανη του αιφον 4 με το νεξους 4 & του s3? δεν κατακρινω που πηρες το νεξους, και εγω μπορει να το επαιρνα σε αυτη τη φαση, ομως ακουω τοσα αρνητικα για το s3 που δεν "στεκουν".Ειδα που γραψατε για την κάμερα και επειδή γινεται ντορος οτι εχει backfocus κλπ έγραψα αυτο.Δεν εκανα σύγκριση με το s3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 18, 2013 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Να επίσης πως εγω πήρα nexus γιατι με ενδιαφέρει το app development Για elaborate λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 18, 2013 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Elaborate σε τι? :Ρ Γουσταρω απλα να εχω πλήρη πρόσβαση στη συσκευή + AOSP και painless υποστήριξη απο το adk( eclipse), θελω οι εφαρμογές να αναπτύσσονται με βαση το hardware (+software) του nexus. Its just me.(ασε που μου αρεσει το ασύρματο φορτισμα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Απρίλιος 19, 2013 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Είμαι κάτοχος S3 LTE και πλήρως ικανοποιημένος απο την επιλογή που έκανα.(Βρισκόμουν ανάμεσα σε S3 / Nexus4 / Note2).Προσωπικά προτιμώ το TouchWiz UI.Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι τα 2GB ram κι αυτός είναι κι ο λόγος που πήγα στην LTE έκδοση (και όχι για το 4G..).Δυστυχώς είναι μεγάλο μειονέκτημα πιστεύω το 1GB ram στο "απλό" S3.Μόνο και μόνο γι' αυτό δίνω + στο Nexus και παραβλέπω την έλλειψη SD κτλ..(Σε σύγκριση με το s3 που έχει αναφέρει ο OP).Ναί, το Note2 είναι super. Προσωπικά όμως σε δοκιμές που έκανα σε καταστήματα, το μέγεθός του δε με βόλεψε.Αν πάντως βάλεις και στο παιχνίδι το S3 LTE, το προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και συνδυάζει όλα τα θετικά του S3 συν τα 2GB ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Απρίλιος 19, 2013 Author #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Παίδες μην βαζεται στο τραπέζι note και s3 lte ξεφεύγουν σε τιμή..Στραβωσε τελικά η αγορά απο Αγγλία και τώρα είμαι ακόμα στο ψάξιμο κάποιας προσφοράς του nexus στην Ελλάδα(16αρι παντοτε)..Edit :Μπορω να αγοράσω απο playstore με την κάρτα που έχω απο την Πειραιώς και να βάλω αγγλική διεύθυνση;;Sent from my Nexus 7 with Dirty Aokp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Απρίλιος 22, 2013 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Υπάρχουν υπηρεσίες όπως το forward2me.com (δεν το έχω χρησιμοποιήσει) που αγοράζουν για λογαριασμό σου τη συσκευή και στη στέλνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagosman Απρίλιος 22, 2013 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Υπάρχουν υπηρεσίες όπως το forward2me.com (δεν το έχω χρησιμοποιήσει) που αγοράζουν για λογαριασμό σου τη συσκευή και στη στέλνουν!Δεν αγοράζουν για λογαριασμό σου. Δημιουργούν PO Box ωστε να αποκτήσεις εικονική διεύθυνση στην Αγγλία και πληρώνονται για τις υπηρεσίες forwarding. Ουσιαστικά αγοράζεις εσύ, στέλνεις στο PO Box σου και στο κάνουν forward στην πραγματική σου διευθυνση. Αναλυτικές οδηγίες παρακάτωΔείτε πώς αγοράζουμε Nexus συσκευές από το Play Store! | Dr. Android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 22, 2013 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Το θέμα είναι πως η κάρτα η πιστωτική είναι registered στην διεύθυνση σου στο σπίτι πχ, οπότε δεν θα εγκριθεί η αγορά αν βάλεις αγγλική διεύθυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.