Jump to content

Nexus 4 ή Galaxy s3

Andrewk

Recommended Posts

Φιλοι μου labιτες θελω την γνωμη σας..Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο συσκευες...Το nexus ερχεται σπιτι μου στα 350 απο google play..Το galaxy s3 το βρισκω και αυτο στα 350 και ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας..Και τα δυο ειναι 16gb..Εμφανισιακα μου αρεσει περισσοτερο το Nexus καθως και η αναλυση της οθονης του ειναι φοβερη..Απο οσο ξερω θα παρουν και τα δυο android v5..Επισης σκεφτομαι οτι αμα παρω το galaxy θα ξενερωσω οταν ερθει το s4 στην ελλαδα...

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Καλά το ότι έρχεται το 4 δεν λέει κάτι...

Ανάλυση έχουν ίδια απο όσο ξέρω.

Αν είναι τα ίδια λεφτά εγώ θα έπαιρνα το 3 (έχω το 3 ήδη και περιμένω το 4).

Αν ήταν στην τιμή την αρχική (500€ το 3 και 300+ το Nexus 4) τότε το Nexus είναι μονόδρομος.

Στα ίδια λεφτά θα έπαιρνα το 3 γιατί έχει πιο ωραία οθόνη, είναι αισθητά πιο λεπτό, (αν και πιο πλαστικό το feeling του nexus 4 είναι αρκετά πιο premium - δεν ξέρω αν σε απασχολεί αυτό - ), και παίρνει και micro SD οπότε έχεις περισσότερη ευελιξία.

Την στιγμή που γράφεται αυτό βέβαια το nexus εχει 1 έκδοση android παραπάνω απο το 3άρι.

Στα ίδια λεφτά θα έλεγα να πάρεις 3αρι.

Κάτοχος S3 και η στοκ ρομ δεν παλεύεται , αρκετό λαγκ. Φοράει πλεον cyanogenmod 10.1 με καθαρό android 4.2.2 και τρέχει σμούυυυυθ (χάθηκε να του εβαζαν 2GB RAM)

κι από μενα nexus 4 all the way η περίμενε S4.

Που το είδατε το lag με το S3 ρα?

Ή κάνετε κάτι λάθος ή κάνω κάτι διαφορετικά...

Προσωπικά χωρίς TouchWiz ξενερώνω, δοκίμασα και Nova στο Nexus S του father αλλα δεν με βολεψε το ίδιο...

Samsung I9300 Galaxy S III vs. LG Nexus 4 E960 - GSMArena.com

Google Nexus 4 vs. Samsung Galaxy S III: Fan favorites - GSMArena.com

S3:

+TouchWiz καθώς και Smart Stay, Face recognition κτλ

+Σαφώς καλύτεροι φακοί (και οι μπρος και πίσω)

+Αυτονομία

+SD card slot

+Εναλλάξιμη μπαταρία

+FM reciever

+Πληθώρα χρωμάτων αν σε ενδιαφέρει το αισθητικό του θέματος

Η οθόνη είναι αμφιλεγόμενη, ή θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις. Εγω την λατρεύω.

N4:

+Σαφώς καλύτερο CPU-GPU

+2GB RAM vs 1GB του S3

+Άμεση αναβάθμιση σε νέες εκδόσεις Android

Είναι θέμα προτεραιοτήτων και γούστων imo, δεν υπάρχει απόλυτος νικητής και εύκολη επιλογή.

Εγώ το S3 θα ξανά-έπαιρνα πάντως, άσε που σε λίγες βδομάδες θα βρίσκεις και μεταχειρισμένο S3 με <300€ απο όσους αποφασίσουν να πάν σε S4.

Μιας και το SIII το ειχα 5 μηνες πριν το παντοφλινι Note II, σιγουρα δεν ειναι τοσο smooth οσο η παντοφλα, αλλα αυτο δεν παει να πει πως ειναι και για τα μπαζα.

Μια χαρα κινητο ειναι, ειδικα στη τιμη που παιζει τωρα.

Σιγουρα το 1GB ειναι λιγο, ισως να ειναι και αυτος ο λογος δεν ειχε την αμεση αποκριση οπως το Note.

Για το Nexus δεν μπορω να εκφερω γνωμη μιας και δεν το εχω δει απο κοντα.

N4 κατ' εμέ.

+Απλά δεν κολάει πουθενά, οτι πιο buttery σε Αndroid ασυζητητί.

+Άμεσες αναβαθμίσεις

+Vanilla Android

+H μπαταρία είναι ικανοποιητική (με σωστή χρήση)

+Ποιοτικό εξωτερικά

+Αναβαθμίσεις για τουλάχιστον 3 χρόνια

+Εξωπραγματική υποστήριξη απο XDA devs

+Αποκλειστικές εφαρμογές για Nexus

-Αν σου πέσει το κλαίς λόγω γυαλιού μπροστά και πίσω.

ναι αν κανει ηλιοθεραπια δεν θα βλεπει? δεν ειναι το χαλι που περιγραφετε.

μην κανετε την τριχα "τριχια" ελεος.

επισης το λαγκ που λετε δεν το εχω δει εγω και ειμαι κατοχος 9μηνες.

αν λεω αν πεσει μια φορα κατω το νεξους ακομα και με σλιμ θηκη να ειναι θα το κλαις. εκτος και αν παρεις καμια θηκη που κανει το κινητο να μοιαζει με τιβι.

ειναι πραγματικα απο τις καλυτερες αγορες κινητου και μονο αν σε νοιαζουν οι αναβαθμισεις και μονο παρε νεξους. το ραδιο δεν το ανεφερε κανενας,που δεν εχει. επισης το θεμα χωρου δεν λυνεται στο νεξους 4 με OTG. εχε τα στο νου σου αυτα πριν αποφασισεις.

ειναι γενικα "περιεργη" εποχη για κινητο νομιζω..

Παιζει otg στο nexus αλλα θελει να δωσεις ρευμα στη συσκευη καθως δε παιρνει απο το usb

Το οτι θα πεσει κατω θα το κλαις ειναι χαζο σκεπτικο (οπως και στο iphone αμα πέσει θα σπασει κλπ , φιλου μου έχει φαει 4-5 τουμπες με slim θήκη και δεν εχει πάθει τιποτα, υπερβολές του τυπου defender imo είναι γελοίες), και galaxy να έχεις αμα πεσει και σπασει η οθονη θα το κλαις ,για το πίσω ποιος χέστηκε το αλλαζεις ευκολα.

Στο χερι ομως νιώθει 10 φορες καλύτερο απο το galaxy.

Και γω στο ιδιο δίλημμα ημουν και τελικα εκανα την υπερβαση και πηρα το note 2.

Λεγανε καλυτερο το nexus, αλλα χωρις microsd και οχι καλη μπαταρια.

Για το s3 οχι καλη οθονη σε ηλιο και lag.

Οποτε note2 με φοβερη μπαταρια (!!!!!!!), οθοναρα, microsd, χωρις lag κλπ.

Εγω θα πρότεινα να ανεβεις λιγο για note αν δεν θες να συμιβαζεσαι.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

Ενημερωτικά το Ν4 είναι πιο γρήγορο και απο το Νοτε2. Καθημερινή χρηση και bench το βάζουν στην κορυφη. Το project butter με high fps κάμερα το φέρνει και λίγο πιο ψηλά απο μηλοφωνο που όλοι γνωρίζουμε το ποσο όμορφα ρολαρει.

Xάνει πλεον την πρωτοκαθεδρια απο τις νέες high end συσκευές όπως ΟΝΕ χ και S4.

Δεν θα μετανιώσεις σίγουρα για την επιλογή σου. Είναι οτι πιο vfm σε ναυαρχιδα κυκλοφορεί εδώ και 6 πλεον μηνες.

ΥΓ: Γιατί φαγωθηκατε όλοι με την μπαταρία; Προσωπικά έχω τουλαχιστον 23 ώρες μέσο ορο με καθημερινή χρηση, 3g παντα αναμμενο, συχρονισμόυς για 3 εμαιλ, 7 tapa talk forum etc.

Η οθόνη είναι λογικό να καίει, αλλά καίει σταθερά στα λευκά αλλά και μαύρα.

Sent from my Nexus 4

Ενημερωτικά το Ν4 είναι πιο γρήγορο και απο το Νοτε2. Καθημερινή χρηση και bench το βάζουν στην κορυφη. Το project butter με high fps κάμερα το φέρνει και λίγο πιο ψηλά απο μηλοφωνο που όλοι γνωρίζουμε το ποσο όμορφα ρολαρει.

Xάνει πλεον την πρωτοκαθεδρια απο τις νέες high end συσκευές όπως ΟΝΕ χ και S4.

Το ότι βγάζει πιο μεγάλα σκορ στα benches δεν το κάνει και πιο γρήγορο στην καθημερινή χρήση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.