kekropas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Λοιπόν παιδιά μόλις πήρα το LG και ετοιμάζομαι για εγγραφές. Απ'ότι κατάλαβα με το dvdshrink και το nero 6 θα είμαι καλυμμένος από software ή χρειάζομαι και τπτ άλλο?Τώρα το σημαντικότερο θέμα. Τι μάρκα δισκάκια να προτιμήσω? +R ή -R ? Και τέλος ξέρετε κανένα καλό μαγαζί στη Θεσ/κη για τα δισκάκια ή έστω online που να στέλνει με μικρή επιβάρυνση.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Σεπτέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Νομίζω πως τα +R είναι μια χαρά ετσι και αλλιώς πιο πολύ αυτά χρεισιμοποιούνταιτο για μάρκα εγώ επειδή δεν είμαι και ο πιο πλούσιος πέρνω τα πιο φτηνά βέβαια αν και γράφονται σε 4χ ενώ το dvd-r μου πιάνει μεχρι 8χ σε κανένα 15λεπτο θα έχεις γράψει 4.5 gb.Τα δικά μου λέγονται bulk paq to site είναι www.bulkpaq.co.uk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αφου εισαι απο Θεσ/νικη μπορεις να αγοραζεις απο το Extra... Εχει ενα καταστημα στην Παπαναστασιου (Απεναντι απο τον Λιολιο με τα μουσικα οργανα) και ενα αλλο σε ενα στενο καθετο στην Εγνατια στο υψος της Ιασωνιδου. Προσωπικα αγοραζω Princo αλλα εχει αρκετα μεγαλη ποικιλια.Τωρα οσων αφορα την εγγραφη , χρησιμοποιησε το Smart Ripper (κυριως αμα η ταινια που θες να κανεις Back up εχει προστασια) για να μεταφερεις την ταινια στον σκληρο, ανοιξε την με το Dvd Shrink και αφαιρεσε περριτους υποτιτλους, ηχους κτλ και εφ' οσων εχεις το Νερο , το Dvd shrink θα αναλαβει και την εγγραφη σε Dvd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Smart Ripper?Είναι απαραίτητο αυτό; Προσωπικά έχω εγκατεστημένα DVDDecrypter, DVDSHrink και Nero. Ανοίγω μόνο το Shrink και χρησιμοποιώ το plugin του Nero για απευθειας εγγραφή του συμπιεσμε΄νου αρχείου. Οδηγίες και χρήσιμα tutorials φυσικά εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από feanorian82 Smart Ripper?Είναι απαραίτητο αυτό; Προσωπικά έχω εγκατεστημένα DVDDecrypter, DVDSHrink και Nero. Ανοίγω μόνο το Shrink και χρησιμοποιώ το plugin του Nero για απευθειας εγγραφή του συμπιεσμε΄νου αρχείου. Οδηγίες και χρήσιμα tutorials φυσικά εδώ Μπορεις να κανεις back up μια ταινια και απ'ευθειας με το dvd shrink.Προσωπικα χρησιμοποιω το smart ripper οταν η ταινια εχει προστασια και δεν αντιγραφεται απ'ευθειας με το dvd shrink η βγαζει error κατα την αναλυση του dvd. Εχω και το dvd decrypter αλλα ειναι πιο "αδυναμο"...Πχ δεν μπορεσε να rippaρει ενα συγκεκριμενο dvd λογω προστασιας, πραμα που καταφερε το smart ripper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kekropas Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 μου φαίνεται θα γυρίσω στα divx!!!Ένα πρόγραμμα καλό που να την κάνει όλη τη δουλειά από την αρχή μέχρι το τέλος?πχ το nero recode2 ή το dvdxcopy platinum κάνουν δουλειά μόνα τους(εννοώ χωρίς smartripper κτλ)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Σου εξηγησα οτι το smart ripper ΔΕΝ ειναι απαραιτητο... Το Dvd Shrink ειναι αυτο που θες, αφου κανει ολο τη δουλεια μονο του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kekropas Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 ναι εννοώ να μην χρειάζεται άλλο πρόγραμμα ακόμα και αν έχει ασφάλεια κτλ το dvd.Anyway από δισκάκια τι προτιμάτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Σεπτέμβριος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 that's (ακριβοτερα) ή princo PR (printable) εφ'οσον εχεις τετοιον εκτυπωτη να τα υποστηριζει.Αυτα χρησιμοποιω με μηδαμινα προβληματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kekropas Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 ok τα that's πρέπει να είναι καλά. Τα intenso τα έχει δοκιμάσει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.