___ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2013 καλησπέρα,γίνεται να πάρω έναν τέτοιο αντάπτορα και να κόψω την δεξιά άκρη και να συνεχίσει να δουλεύει?Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι για να το έχω μόνιμα στο λαπτοπ χωρίς να προεξέχει.Micro SD TF to SD USB Flash U Disk Adapter 1GB 2GB 4G 8g 16GB Card Adapter | eBayτην αριστερή είσοδο χρειάζομαι οπότε η δεξιά είναι περιττή. Το θέμα είναι κατά πόσο σίγουρη θα είναι η επέμβαση και πως θα τεστάρω ότι δουλεύει (να αποφύγω κανένα βραχυκύκλωμα στο λάπτοπ μου..)...το έχει κάνει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 Ποια θυρα του λαπτοπ θελεις να κλεισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 15, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 Δες κατι απο αυτα εδω sd card dummy | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Απρίλιος 16, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2013 sdxc θύρα έιναι σε macbook. Έχω αντάπτορα σαν αυτούς στο ebay αλλά προεξέχουν 1 - 1.5 εκατοστό.Αυτός που ποστάρα πιο πάνω όμως έχει περιθώριο για κόψιμο, με την έννοια ότι η κάρτα μπαίνει πλάγια και στην αρχή της καρτάς.Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Απρίλιος 16, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2013 κάτι σαν αυτό: Nifty Minidrive Alternative Micro SD Card Adapter MacBook Cheap Niftydrive | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.