spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2013 Μου ηρθε ενας vandal πορτοκαλι, αλλα το φως που βγαζει ειναι κιτρινο.. Εστειλα ενα mail στο μαγαζι που τον αγορασα και μου απαντησαν οτι ετσι ειναι. Εχει κανεις εμπειρια επι του θεματος? Μου φαινεται περιεγο ειδικα που στη φωτογραφια ειναι ξεκαθαρα πορτοκαλι (Vandal Resistant Illuminated Switch - Orange Ring Products Model: MPI002O [VSW-RING-OR] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come). Αν ηταν πορτοκαλι προς το κιτρινο, οκ να το δεχτω, αλλα αυτο ειναι ξεκαθαρα κιτρινο (θα βαλω μια Pic μολις γυρισω σπιτι για του λογου το αληθες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 Δοκίμασε μια μικρή αντίσταση inline ή καλύτερα ένα trimmer ώστε να ρίξεις λίγο την τάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Απρίλιος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2013 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παρα μονο ενα ροοστατη αγνωστων στοιχειων.. Ξεχασα να πω οτι τον συνδεω στα headers της μητρικης τα οποια δινουν ηδη 3.3v οποτε δε ξερω αν χρειαζεται να την ριξω κι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Απρίλιος 17, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Photo1108_zps7bfb3a7d.jpg Photo by spH3RiCal | PhotobucketΔε νομιζω οτι προκειται για δυσλειτουργικο πορτοκαλι αλλα για κανονικοτατο κιτρινο. Τωρα τι παιζει, τους στελνω παλι με την pic συνημενη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Photo1108_zps7bfb3a7d.jpg Photo by spH3RiCal | PhotobucketΔε νομιζω οτι προκειται για δυσλειτουργικο πορτοκαλι αλλα για κανονικοτατο κιτρινο. Τωρα τι παιζει, τους στελνω παλι με την pic συνημενη?Nαι στειλε τους την εικονα εγω εχω vandal αλλα απο aquatuning και το πορτοκαλι ειναι πορτοκαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Απρίλιος 18, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Λοιπον εστειλα την pic και μου απαντησαν οτι οντως ετσι φωτιζει ο πορτοκαλι. Προσφεραν refund με επιστροφη, αλλα να πω την αληθεια δε ξερω αν αξιζει να στελνω Αμερικη για 12ε (απο το performance pcs το εχω παρει). Εν τω μεταξυ κατεβηκα στο Φανο να παρω εναν και οταν μου τον δινει εγραφε πανω amber (κεχριμπαρι - βαθυ κιτρινο). Οταν του εδειξα ποιον θελω και τι φως θελω να βγαζει μου εδωσε τον red. Δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη το κανουν (γενικη αχρωματοψια? ) Προσοχη παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Λοιπον εστειλα την pic και μου απαντησαν οτι οντως ετσι φωτιζει ο πορτοκαλι. Προσφεραν refund με επιστροφη, αλλα να πω την αληθεια δε ξερω αν αξιζει να στελνω Αμερικη για 12ε (απο το performance pcs το εχω παρει). Εν τω μεταξυ κατεβηκα στο Φανο να παρω εναν και οταν μου τον δινει εγραφε πανω amber (κεχριμπαρι - βαθυ κιτρινο). Οταν του εδειξα ποιον θελω και τι φως θελω να βγαζει μου εδωσε τον red. Δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη το κανουν (γενικη αχρωματοψια? )Προσοχη παντως. Θα σου βγάλω φωτογραφία το δικό μου μόλις πάω σπίτι [MENTION=5189]spH3RiCal[/MENTION] εδω και η φωτο ZTE Grand X IN Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Απρίλιος 18, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Ναι αυτον τον ring ηθελα κι εγω αλλα δε μου εκατσε Θα βαλω αυτον απο το φανο να δω οταν μπορεσω. Ελπιζω να μη βγει κανενα πρασινο :hang2: Btw χτυπαει στα αυτια ο φανος στους συγκεκριμενους, 18ε και οχι χρωμιομενος, Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 18, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Ναι αυτον τον ring ηθελα κι εγω αλλα δε μου εκατσε Θα βαλω αυτον απο το φανο να δω οταν μπορεσω. Ελπιζω να μη βγει κανενα πρασινο :hang2:Btw χτυπαει στα αυτια ο φανος στους συγκεκριμενους, 18ε και οχι χρωμιομενος, Aquatuning - Der Wasserk Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Απρίλιος 18, 2013 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Και εδώ εάν τελικά δεν σου κάνει αυτός που πήρες Διακόπτες - Push Button's Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Απρίλιος 18, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 E νταξει δε γινονται τωρα αυτα. Εβαλα τον διακοπτη που πηρα το πρωι απο το φανο και ειναι μπλε.:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.