Jump to content

Πορτοκαλι vandal

spH3RiCal

Recommended Posts

Μου ηρθε ενας vandal πορτοκαλι, αλλα το φως που βγαζει ειναι κιτρινο.. Εστειλα ενα mail στο μαγαζι που τον αγορασα και μου απαντησαν οτι ετσι ειναι. Εχει κανεις εμπειρια επι του θεματος? Μου φαινεται περιεγο ειδικα που στη φωτογραφια ειναι ξεκαθαρα πορτοκαλι (Vandal Resistant Illuminated Switch - Orange Ring Products Model: MPI002O [VSW-RING-OR] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come). Αν ηταν πορτοκαλι προς το κιτρινο, οκ να το δεχτω, αλλα αυτο ειναι ξεκαθαρα κιτρινο (θα βαλω μια Pic μολις γυρισω σπιτι για του λογου το αληθες).

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παρα μονο ενα ροοστατη αγνωστων στοιχειων.. Ξεχασα να πω οτι τον συνδεω στα headers της μητρικης τα οποια δινουν ηδη 3.3v οποτε δε ξερω αν χρειαζεται να την ριξω κι αλλο.

Photo1108_zps7bfb3a7d.jpg Photo by spH3RiCal | Photobucket

Δε νομιζω οτι προκειται για δυσλειτουργικο πορτοκαλι αλλα για κανονικοτατο κιτρινο. Τωρα τι παιζει, τους στελνω παλι με την pic συνημενη?

Nαι στειλε τους την εικονα εγω εχω vandal αλλα απο aquatuning και το πορτοκαλι ειναι πορτοκαλι

Λοιπον εστειλα την pic και μου απαντησαν οτι οντως ετσι φωτιζει ο πορτοκαλι. Προσφεραν refund με επιστροφη, αλλα να πω την αληθεια δε ξερω αν αξιζει να στελνω Αμερικη για 12ε (απο το performance pcs το εχω παρει). Εν τω μεταξυ κατεβηκα στο Φανο να παρω εναν και οταν μου τον δινει εγραφε πανω amber (κεχριμπαρι - βαθυ κιτρινο). Οταν του εδειξα ποιον θελω και τι φως θελω να βγαζει μου εδωσε τον red. Δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη το κανουν (γενικη αχρωματοψια? :p )

Προσοχη παντως.

Λοιπον εστειλα την pic και μου απαντησαν οτι οντως ετσι φωτιζει ο πορτοκαλι. Προσφεραν refund με επιστροφη, αλλα να πω την αληθεια δε ξερω αν αξιζει να στελνω Αμερικη για 12ε (απο το performance pcs το εχω παρει). Εν τω μεταξυ κατεβηκα στο Φανο να παρω εναν και οταν μου τον δινει εγραφε πανω amber (κεχριμπαρι - βαθυ κιτρινο). Οταν του εδειξα ποιον θελω και τι φως θελω να βγαζει μου εδωσε τον red. Δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη το κανουν (γενικη αχρωματοψια? :p )

Προσοχη παντως.

Θα σου βγάλω φωτογραφία το δικό μου μόλις πάω σπίτι

[MENTION=5189]spH3RiCal[/MENTION] εδω και η φωτο

ZTE Grand X IN

post-14294-1416077282,2591_thumb.jpg

Ναι αυτον τον ring ηθελα κι εγω αλλα δε μου εκατσε :p Θα βαλω αυτον απο το φανο να δω οταν μπορεσω. Ελπιζω να μη βγει κανενα πρασινο :hang2:

Btw χτυπαει στα αυτια ο φανος στους συγκεκριμενους, 18ε και οχι χρωμιομενος,

Ναι αυτον τον ring ηθελα κι εγω αλλα δε μου εκατσε :p Θα βαλω αυτον απο το φανο να δω οταν μπορεσω. Ελπιζω να μη βγει κανενα πρασινο :hang2:

Btw χτυπαει στα αυτια ο φανος στους συγκεκριμενους, 18ε και οχι χρωμιομενος,

Aquatuning - Der Wasserk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.