ZAK Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Ξέρει κανείς τι παίζει με τα αυθεντικά CD? Θέλω να αντιγράψω κάποια original cd με το clone cd και όταν τα αντιγράφω μέχρι τους πρώτους 10000 τομείς μου βγάζει αποτυχία ανάγνωσης! Να υποθέσω ότι εκεί βρίσκεται η προστασία?Αφού σταματήσει να βγάζει "αποτυχία ανάγνωσης" φτάνει στο 2% και εκεί συνεχίζει κανονικά την εγγραφή!Αφέσον τελειώσει την εγγραφή και κάνω εγκατάσταση (μιλάμε για PC game), πάω να τρέξω το exe και μου πετάει το κλασικό μήνυμα "Please insert the correct cd rom". Δηλαδή τί??Το cloneCD μπαρμπούτσσαλα κάνει????Α, και το συγκεκριμένο game έχει προστασία safedisk2 την οποία την αναγνωρίζει, κανονικά, το cloneCD!Σημείωση:Θέλω να αντιγράψω τα original cd που έχω, για λόγους backup, σε περίπτωση που γρατζουνιστούν ή ό,τι άλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Σε ποιο παιχνιδι αναφερεσαι συγκεκριμενα? Αν έχει οντως Safedisk 2.xx θα παρουσιαζει αυτα τα bad sectors για τα πρωτα 10000 και κατι sectors κατα την αναγνωση του δισκου. Δε θα πρεπει να σε προβληματισουν.Για να ειναι επιτυχημενη η εγγραφη χρειαζεσαι 3 πραγματα:- σωστες ρυθμισεις αναγνωσης- σωστες ρυθμισεις εγγραφης- drive ικανο να κανει την εγγραφη σωσταΥπαρχουν SD CCD profiles με τα settings preset τα οποια μπορεις να χρησιμοποιησεις τοσο για την αναγνωση οσο και για την εγγραφη. Θα τα βρεις στο CDFreaks ή με ενα search στο google. Οι πληροφοριες που δινεις ειναι ελλιπεις. θα πρεπει να γνωριζεις εαν το recorder σου ειναι δυνατο να κανει την εγγραφη. Αυτο θα εξαρτηθει εκτος απο το αν μπορει το recorder να γραψει σωστα efm patterns και απο την εκδοση Sd του παιχνιδιου. To 708 αν με αυτο κανεις τις εγγραφες αν θυαμαι καλα μπορει να κανει επιτυχημενες εγγραφες ως SD2.8 αλλα μπορει και να θυμαμαι λαθος. Aν οχι τοτε το emulation ειναι η μονη σου επιλογη.Αν το Sd version ειναι >3.χ θα σε συμβουλευα να χρησιμοποιησεις καλυτερα το alcohol 120%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Ώπα, ώπα! Μπαίνουμε σε χωράφια που δεν τα έχω ψάξει... Για να μην σε πρήζω θα κάνω ένα search με αυτά που είπες και θα απαντήσω....Είσαι ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 CDFreaks rulezzzz....Οι τύποι είναι πολύ ψαγμένοι πάνω στο θέμα...Hemispasm κάποια που θα αγοράσω DVD-R να περιμένεις π.μ.Θα χρειαστώ τα φώτα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.