Jump to content

hol ip tv και τοπικο δυκτιο

j120975

Recommended Posts

αγαπητοι ειδημονες καλησπερα σας.

οποιος ειναι γνωστης του αντικοιμενου παρακαλω θερμα να με βοηθηση γιατι εχω αγανακτιση.

Λοιπον εχω εγκατεστημενο ενα δυκτιο που αποτελειτε απο ενα modem router wag200 lynksys kai 2 tplink εξωτερικα acces points.Ενα στο σπιτι μου και ενα σε 5 χλμ αποσταση γιατι δινω internet σε απομακρισμενο σπιτι.(access point-client).To access point ειναι συνδεμενο στο wag 200 με poe και lan καλωδιο σε μια θυρα απο τις 4 του router και ολα καλα μεχρι εδω.Μου κανανε μια προσφορα απο την hol και ενεργοποιησα ip tv στελνωντας μου το δικο τους router και εναν αποκωδικοποιητη.Θεωρησα σωστο να αλλαξω το υποδυκτιο του router απο το 192,168,2,.... στο 192,168,1,..... που ηταν και το παλιο μου router καθως και το υπολυπο δυκτιο, access point στην στεγη μου,client access piont στην στεγη του αλλου σπιτιου και router που χρησημοποιητε εκει για να μοιραζει ασυρματα το internet.Να σημειωσω εδω οτι το ρουτερ της χολ εχει δυο πεδια ρυθμισεων.Ενα για το ιντερνετ και ενα για την ip tv.Τo INTERNET μπορεσα το αλλαξα το κοματι της iptv oxi.Ετσι οταν εχω κλειστο τον αποκωδικοποιητη ολα δουλευουν καλα.Εxω internet και στο σπιτι 1 και στο σπιτι 2.Οταν ανοιξω το hol tv σταματαει να εχει internet to αποκρισμενο δυκτιο.Υποψυαζομαι τι φταιει η διαφορα υποδυκτιου στα δυο συστιματα του ρουτερ.Μηπως υπαρχει περιπτωση να δουλευουν ολα αφινοντας την ip toy royter sto υποδυκτιο 2 ενω τα υπολυπα ειναι στο 1??????αν οχι πειτε μου καποια λυση...

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Άνοιξε το iptv και με το advanced ip scanner δες την ip του. Για αρχή.

Δε μας λες όμως όλες τις πληροφορίες. Πχ υποδίκτυο στο άλλο δίκτυο κλπ. Dhcp? Γιατί δε βάζεις όλα για internet να έχουν ίδιο ip class κ υποδίκτυο?

*GNex*

το δικο μου ρουτερ 192,168,1,1 , το πρωτο access point στην δικη μου στεγη 192,168,1,254 το δευτερο access point στην αλλη στεγη που λειτουργει σαν client 192,168,1,4 το ρουτερ που μοιραζει ασυρματα απο το client σε ολο το αλλο σπιτι 192,168,1,13 και γενικα οτι υπαρχει ειναι στο υποδυκτιο 1.το ρουτερ της hol ειναι προρυθμισμενο στο 2.Αν ρυθμισω το ρουτερ τουσ στο 1 δουλευοθν ολα καλα μεχρι να ανοιξω τον αποκωδικοποιητη τοτε το δυκτιο μετα το ρουτερ μου καταρεει.Δηλ εχω ιντερνετ στο σπιτι μου ασυρματα δουλευει τι μηχανημα της τv αλλα στο αλλο σπιτι τιποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.