Jump to content

Αγορά gaming PC

mazoid

Recommended Posts

Γειά σας φίλοι, σκέφτομαι να φτιάξω το κάτωθι PC για gaming, με συγχωρείτε για τα links αλλά δεν μπορούσα να τα επεξεργαστώ απο το κινητό. Θα ήθελα την γνώμη σας και τυχόν διαφωνίες. GPU δεν έβαλα μιας και έχω ήδη την 7950.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, η τιμή του συστήματος ανέρχεται στα 900 ευρω.

Fazn Titan Black (Full Tower)

Intel Core i5 3570K (s 1155 , 3.4 GHz , 6 MB)

Xigmatek Gaia SD1283 Heatpipe Cooler 120mm (Intel 775, 1156, 1366 & AMD AM2/AM3)

Gigabyte G1 Sniper M3 (s 1155 , Z77 , DDR3 )

Corsair RAM DDR3 16GB (4x4)Kit 1600MHz Vengeance Gold

SanDisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s)

Seagate Barracuda 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

τροφοδοτικο?

Το κουτι δεν το γνωριζω αλλα δεν μου επνεει και επιστοσυνη.Σε αυτα τα λεφτα που δινεις δες κατι σε καποια αλλη μαρκα,Corsair κλπ.

Tα 16gb ειναι υπερβολικα,με 8 θα εισαι μια χαρα.

Για SSD θα διαλεγα Samsung 840 non pro.

16 είναι οβερκιλ για παιχνίδια μόνο συμφωνώ.

Βάλε ποιοτικό τροφοδοτικό, και το κουτί είναι θέμα γούστου αλλά κάνει διαφορά στην ψήξη ειδικά αν κάνεις ο/c που με το cpu αυτο, αυτό θες να κάνεις.

• 1 month later...

σκεφτομαι και εγω να αγορασω καποια στιγμη το fazn titan II. εχει αρκετα πλαστικα στο εξωτερικο καλυμμα τα οποια δεν φαινονται ποιοτικα. το εχει παρει κανενας να μας πει εντυπωσεις? δεν βρηκα κανενα ριβιου ουτε καν επισημο σαιτ της fazn. τι εταιρεια ειναι αυτη?

μια αλλη επιλογη ειναι το corsair carbide 500R. σιγουρα πιο ποιοτικο στο εξωτερικο, ωστοσο το fazn εχει πιο πολλα features.

στα λεφτα ειναι περιπου τα ιδια. αξιζει να προτιμησει κανενας το fazn αντι του corsair?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.