Jump to content

Σχεδόν έτοιμος για στήσιμο... Απορίες.

tr4wanfs

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Σήμερα παρέλαβα τους Clearflex (το τελευταίο κομμάτι που περίμενα) και είμαι επιτέλους έτοιμος να το στήσω το σύστημα!!!

Μένει να αλλάξω τις υποδοχές της αντλίας (πλυντηρίου γαρ) και (πριν το τοποθετήσω στο μηχάνημα - μετά τον έλεγχο για διαρροές) να κατασκευάσω κανένα κουτάκι για το ψυγείο, το extra τροφοδοτικό που χρησιμοποιώ κλπ.

Πριν κάνω οποιαδήποτε σύνδεση, πρέπει να μάθω τα εξής:

-Σχετικά με τις υποδοχές του μπλοκ (11 ;) ) ποιά είναι η είσοδος και ποια η έξοδος; Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει πως είσοδος είναι αυτή που βρίσκεται πάνω στο κέντρο του μπλοκ, αλλά έχω δει photos από συστήματα με ανάποδη σύνδεση :confused::unsure::blink:

Δε νομίζω να έχει καμιά σπουδαία διαφορά, αλλά λογικά η μία θα αποδίδει καλύτερα.

-Σχετικά με το νεράκι τώρα... Από όσα διάβασα κατέληξα στο ότι προτιμότερο είναι το απιονισμένο. Αλλά με τι προσθετικά; (πχ οινόπνευμα κλπ)

Τα λέμε :):hi:

Εισοδος ειναι αυτη στο κεντρο του μπλοκ μιας και εκει θελεις την χαμηλοτερη θερμοκρασια νερου.Για νερο βαλε απιονισμενο , αυτο που πουλανε για τα σιδερα.Για προσθετικο αλλος βαζει οινοπνευμα , αλλος ιωδιο και αλλος βοτκα!Πιστευω με καναδυο κουταλιες οινοπνευμα θα εισαι οκ.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.