tr4wanfs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα τους Clearflex (το τελευταίο κομμάτι που περίμενα) και είμαι επιτέλους έτοιμος να το στήσω το σύστημα!!! Μένει να αλλάξω τις υποδοχές της αντλίας (πλυντηρίου γαρ) και (πριν το τοποθετήσω στο μηχάνημα - μετά τον έλεγχο για διαρροές) να κατασκευάσω κανένα κουτάκι για το ψυγείο, το extra τροφοδοτικό που χρησιμοποιώ κλπ. Πριν κάνω οποιαδήποτε σύνδεση, πρέπει να μάθω τα εξής: -Σχετικά με τις υποδοχές του μπλοκ (11 ) ποιά είναι η είσοδος και ποια η έξοδος; Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει πως είσοδος είναι αυτή που βρίσκεται πάνω στο κέντρο του μπλοκ, αλλά έχω δει photos από συστήματα με ανάποδη σύνδεση Δε νομίζω να έχει καμιά σπουδαία διαφορά, αλλά λογικά η μία θα αποδίδει καλύτερα. -Σχετικά με το νεράκι τώρα... Από όσα διάβασα κατέληξα στο ότι προτιμότερο είναι το απιονισμένο. Αλλά με τι προσθετικά; (πχ οινόπνευμα κλπ) Τα λέμε :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Σεπτέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Εισοδος ειναι αυτη στο κεντρο του μπλοκ μιας και εκει θελεις την χαμηλοτερη θερμοκρασια νερου.Για νερο βαλε απιονισμενο , αυτο που πουλανε για τα σιδερα.Για προσθετικο αλλος βαζει οινοπνευμα , αλλος ιωδιο και αλλος βοτκα!Πιστευω με καναδυο κουταλιες οινοπνευμα θα εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Το απεσταγμενο δεν κανει καλυτερη δουλεια??Ειναι και πρασινο!Ξερετε αν μετα απο καμποσο καιρο υπαρχει προβλημα και χρειαζεται αλλαγη υγρου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από kostas578...βοτκα :whistling : Absolut ηταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 πράσινο το απεσταγμένο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 23:44] πράσινο το απεσταγμένο????? To παραφλου μηπως?Απεσταγμενο ή απιονισμενο καλύτερα?Με λιγο παραφλου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.