icy20 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2013 Υπαρχει περιπτωση σε onboard soundcard η σε καμμια φτηνη audiocard να περασει DTS-HD ηχο σε ενισχυτη με οπτικη ινα? Δοκιμασα ενα εργο (batman full bluray) που ειχε DTS-HD αλλα ο ενισχυτης το εβλεπε DTS σκετο. Νομιζω απο ps3 που ειχα δοκιμασει το εβλεπε κανονικα (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Μπα, δε φτάνει το bitrate. Γιατί δε βάζεις hdmi;` Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Χμ καλη ιδεα... Απλα ο ενισχυτης μου δεν ειναι 3d αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω 3d απο το pc ποτε... ΥΓ ΟΚ επαιξε. Απλα μου πηρε κανενα 5 λεπτο να βρω που ειχε ο ενισχυτης την επιλογη να το κανει passthrough η οχι. Τωρα κομπλε DTS-HD MA Βεβαια τωρα συνειδητοποιω οτι οι καρτες που εχω σε τετοια φαση ειναι παντελως αχρηστες... Μαλλον οταν το ανοιξω το κουτι αυτο θα την ξηλωσω και θα αφησω την onboard που και αυτη παλι αχρηστη θα ειναι αφου θα ειμαι με το HDMI... ΥΓ2 Αν ενδιαφερεται κανεις για την καρτα ειναι η Asus xonar DGX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Γενικά να ξέρεις οτι hd audio ΜΟΝΟ απο hdmi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Χμ καλη ιδεα... Απλα ο ενισχυτης μου δεν ειναι 3d αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω 3d απο το pc ποτε...ΥΓ ΟΚ επαιξε. Απλα μου πηρε κανενα 5 λεπτο να βρω που ειχε ο ενισχυτης την επιλογη να το κανει passthrough η οχι. Τωρα κομπλε DTS-HD MA Βεβαια τωρα συνειδητοποιω οτι οι καρτες που εχω σε τετοια φαση ειναι παντελως αχρηστες... Μαλλον οταν το ανοιξω το κουτι αυτο θα την ξηλωσω και θα αφησω την onboard που και αυτη παλι αχρηστη θα ειναι αφου θα ειμαι με το HDMI... ΥΓ2 Αν ενδιαφερεται κανεις για την καρτα ειναι η Asus xonar DGX Ε, και με optical να τις σύνδεες, πάλι η κάρτα ήχου θα τα έξηνε. Άμα δεν είχα sli θα στην έπαιρνα εγώ την xonar, αλλά δυστυχώς δεν παίζει χώρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 14, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Εφοσον απο το pc αυτο βλεπω μονο ταινιες και πολυ σπανια κανενα game και ο ηχος βγαινει παντα απο τον ενισχυτη αρα πιστευετε οτι δεν εχει νοημα η καρτα ηχου ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 15, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 Αν εχεις hdmi απο την vga και οπτικη/ομοαξονική εξοδο απο την onboard, κανένα νοημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 15, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 Βασικα εχει νοημα να χρησιμοποιω την optical αν παιζει απο το hdmi?Τι κερδιζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 15, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 Βασικα εχει νοημα να χρησιμοποιω την optical αν παιζει απο το hdmi?Τι κερδιζω?Κανένα απολύτως. Το HDMI είναι ανώτερο σε όλα. Πιο φτηνό, μεταφέρει όλα τα υπάρχοντα πρότυπα, λιγότερο ευπαθή καλώδια, μπορείς να βρεις καλώδιο με γωνίες κτλ κτλ κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 15, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 Οκ επεισθην ηδη βασικα με το οτι επαιξε το HD MA audio. Απλα ρωταω για να εχω ολοκληρωμενη αποψη. Εν ολιγοις κραταω μονο audio card στο pc που εχω για τα games με τα Ζ5500 που τα τρεχω με τα 3 minijack... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.