SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά, ένας φίλος μου, μου πουλάει το εν λόγω headset στα 30€, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με λίγες εβδομάδες χρήση σύμφωνα με τα λεγόμενα του και από τις φωτογραφίες που μου έστειλε. Τι λέτε αξίζει; η χρήση που θα κάνω είναι 60% gaming ΒΑΤΤLEFIELD και 40% μουσική Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 δεν πρέπει να έχουν μικρόφωνο αυτά (αν το χρειάζεσαι) απο εκεί και πέρα έχουν καλή τιμή και καινούργια RAZER ELECTRA GAMING HEADSET GREEN - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Μικρόφωνο εξωτερικό αγοράζω δεν είναι πρόβλημα. Φαίνονται πολύ καλά, απλά περιμένω έτσι μήπως και κάποιος κάτοχος εκφράσει μια άποψη κάτι και τα αγοράζω απο το site αν ειναι και καινουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Κόιτα, άμα ήταν για κάνα φοβερό κέρδος να σου πω εντάξει. Αλλά για 15€ διαφορά με τα καινούρια σε μαγαζί που τα βρίσκεις εύκολα....ε, θεωρώ ότι είναι και θέμα λίγο υγιεινής (λέμε τώρα) δε ξέρω κατά το πόσο αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 15€ διαφορά είναι όμως 20%!Μην κρίνουμε από τα χρήματα αλλά από το ποσοστό έκπτωσης.Είναι τίμια τιμή φίλε μου και μια χαρά θα είσαι για κάτι σε τέτοια τιμή.Go for it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 14, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Παιδιά τα παραγγέλνω από eshop, ελπίζω να έκανα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 14, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 άσχετο αλλά ρε σύ τα Fatal1ty που έχεις γιατί να τα αλλάξεις? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 14, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 άσχετο αλλά ρε σύ τα Fatal1ty που έχεις γιατί να τα αλλάξεις? ? Kαλά είναι απλώς, το σφουγγαράκι τους τώρα το καλοκαίρι θα ανάψει φωτιά στα αφτιά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 18, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Τα ακουστικά φτάνουν αύριο στον φίλο μου από Πρέβεζα ( του είχα πουλήσει την μητρική μου την asus που χα και με τα 130€ ευρώ που του την έδωσα αγοράζω κάποιες μικρές αναβαθμίσεις, όπως τα ακουστικά, νέο ποντίκι, ανεμιστηράκια, sleeved ) Μόλις έρθουν και τα άλλα πράγματα, θα σας γράψω εντυπώσεις. Τα RAZER ELECTRA είναι η Μαύρη έκδοση καθώς στο eshop.gr τελείωσαν οι πράσινες εκδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 26, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Ήρθανε θα παραμείνουν ακόμη λίγο καιρό στο κουτί τους μέχρι να πουληθούν τα Fatal1ty, μετά έχει unbox και πολλές φώτοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.