Jump to content



Αγορά έγχρωμου laser εκτυπωτη.


ce6at

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον έγχρωμο εκτυπωτη laser a4 για χρήση σε εταιρεία. Θα εκτύπωνουμε Παραγγελιες πελατών

Περίπου 30 με 40 την μέρα. Η φόρμα της παραγγελίας θα εκτυπωνεται σε μαύρο χρώμα και οι ποσότητες με μπλε η κόκκινο ώστε να υπάρχει αντίθεση. Τα θέμα μας ειναι να έχει ξεχωριστά τονερ για κάθε χρώμα και το drum να κρατάει αρκετά. Επίσης να υπάρχουνε φτηνά τονερ συμβατά η μη, και να ειναι δικτυακός . Μέχρι 300 ευρώ ειναι το όριο τιμής. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Ξεχασα να ανφερω οτι η δουλεια ειναι εποχιακη για 4 περιπου μηνες οποτε να υποθεσω πως θα εκτυπωσω 4 μηνες Χ 30 μερες Χ 40 παραγγελιες = 4800 περιπου δηλαδη 5000 Α4. Η φορμα εκτυπωσης ειναι με κουτακια σε μαυρο χρωμα και μεσα σε αυτα μπανει η ποσοτητα του αντικειμενου.

Λογικα το μαυρο χρωμα θα φευγει πιο γρηγορα και το εγρωμο πολυ λιγο ( συνηθως θα εκτυπωνονται απο 5 - 30 αριθμοι μεγεθους 10 font σε καθε Α4 δηλαδη καλυψη σελιδας σε χρωμα π.χ κοκκινο 5%?).

Σκεφτομαι για καποιον ΗP μεχρι 300 ευρω με ξεχωριστα τονερ που το καθε τονερ να αντεχει 2000 σελιδες οποτε με 2-3 τονερ/χρωμα το χρονο να ειμαι καλα. Σκεφτομαι για τους παρακατω.

LEXMARK C544DN

LEXMARK C544DN COLOR LASER PRINTER - -

HP LASERJET PRO 400

HP LASERJET PRO 400 COLOR PRINTER M451NW CE956A - -

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.