Jump to content

SOS!!!!!!!!!!!!!!!

Lordofpcs

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από blacK_iCe [Σήμερα, στις 14:23]

Ε ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ :bye:

Στειλε μου το μαιλ σου σε π.μ εχω το φαρμακακι του sasser της symantec να στο στειλω.

τι μανια εχει πεσει με τα φορματ?....γιατι να το χρησιμοποιουμε και να χαλαμε τον πολυτιμο μας χρονο καθε λιγο και λιγακι φορμαροντας το pc μας ενω υπαρχουν τροποι να αντιμετωπισουμε αποτελεσματικα τα περισοτερα απο αυτα τα προβληματα???

πάντως το format δεν είναι κακή λύση

ξεσαβουρώνει και το σύστημα και γίνεται

πιο γρήγορο. σαν αναβάθμιση ένα πράμα.:D

Έμπλεξα πε παίδες με πολύ διάβασμα και άργησα να το κοιτάξω αλλά και που το κοίταξα δεν έγινε τίποτα :( .Πάλι τα ίδια και τα ίδια...μάλλον απ' οτι φαίνεται θα κάνω Format ( ναι,ενοείται οτι ξέρω και απ 'αυτό lordOfRings :hehe: :hehe: :hehe: )

Δεν πιστεύω να κολάει σε όλα τα αρχεια,έτσι δεν είναι; Θέλω να κάνω backup καποιά αρχεία προτού κανω την πασίγνωστη διαδικασία :...: :...: :...:

Δεν ειναι αναγκη να κανεις format.Εγραψες shutdown -a?Aν ναι και δεν επιασε,κοιτα μηπως βρεις απο καποιο αλλο υπολογιστη,να μπεις να κατεβασεις τα tools..

Όταν δεν προλαβαίνεις να κατεβάσεις το removal, κάνε αυτό:

Αρχική απάντηση από LordOfRings

κατέβαε το Stinger και ψάξτο..

Aν σου βγάζει οτ κλείνει σε 60'' .. πήγαινε start- run - και γραψε " shutdown -a " - οκ

και θα σου σταματήσει την επανεκίνηση.

Αρχική απάντηση από blacK_iCe

Ε ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ :bye:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.