Jump to content

SOS!!!!!!!!!!!!!!!

Lordofpcs

Recommended Posts

Ζητώ τη βοήθειά σας για να βγάλω αυτό τον ιό απο το PC μου που ούτε καν ξέρω πως λέγεται :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: Eίναι σαν τον Worm.Blaster....λέει κάτι για σφάλμα στο αρχείο Isass.exe και μετα μου βγάζει ένα μύνημα οτι ο υπολογιστής κλείνει σ' ένα λεπτό.!!!

Καντέ μου κανα link για removal tool!!SOS!!!!

Μπες στο site της symantec και κατεβασε το removal tool και μετα μπες και στη microsoft και κατεβασε το patch.

Ειναι ευκολο απλα μην ξεχασεις ν ααπενεργοποιησεις το system restore

Good luck

Έχω μεγάλο πρόβλημα:

α)Δεν μπορω να κατεβάσω τίποτα γιατί κλείνει ο Η/Υ όταν μπαίνω στο internet μετά απο ένα 5λεπτο απο τον ιο...(Isass.exe-Aplication Error):rant:

β)Όλα τα removal tool αφορούν τον worm blaster αλλά δεν κάνουν δουλειά:rant: :rant:

Πως μπορώ να τον βγάλω γαμώ @#Υ@#*%@&^$&^#$^%!#&@%)(!^%@_)!^@)(^!(_@^%!*(&@$)*!%@_:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Αγαπητέ... μην ταράζεσαι... η λύση απλή:

Βήμα 1ο: Κατεβάζεις το McAfee Stinger 820KB.

Βήμα 2ο: Απενεργοποιείς το System Restore και κάνεις restart.

Βήμα 3ο: Μπούκα το σε Safe Mode και τρέξε το Stinger.

Αρχική απάντηση από Lord of pc's

β)Όλα τα removal tool αφορούν τον worm blaster αλλά δεν κάνουν δουλειά:rant: :rant:

Αν δεν απενεργοποιήσεις το System Restore δεν γίνεται τιποτα! Αυτοί οι ιοί, αν και της πλάκας, κάνουν μία σημείωση στο System Restore και όταν τους βγάλεις (υποτίθεται) επαναφέρονται μόνοι τους!

Τελευταίο... σόρρυ για τα πολλά posts, αλλά ένα-ένα τα βλέπω!

Υπ' όψιν ότι ο κύριος δεν είναι ο W32.MSBlaster αλλά o Sasser! Οπότε όλα τα removal tools για τον Blaster δεν θα κάνουν κάτι....

το ειχα πιασει πρι ναπο καιρο...

μου εβγαζε το παραθυρο για καποιο δηθεν ερρορ και μετα αν παταγα οκ μου πεταγε οτι το πισι θα κλεισει σε ενα λεπτο....

αν δεν παταγα οκ τοτε έκανε 5-10 λεπτα μεχρι να κλεισει το πισι και καταφερα να κατεβασω το removal tool απο την συμαντεκ...

Εγώ πάλι λέω να χρεισιμοποίσεις την πιο γνωστή εντολή στα windows

FORMAT C :) Πάντως για sasser το κόβω!Ρε παιδιά βάζετε και κανενά firewall αμα μπαίνετε στο net υπάρχουν τόσα free firewall γιατί καθεστε και παιδεύεστε με τον φίλο μας τον gates?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.