Lordofpcs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Ζητώ τη βοήθειά σας για να βγάλω αυτό τον ιό απο το PC μου που ούτε καν ξέρω πως λέγεται :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: Eίναι σαν τον Worm.Blaster....λέει κάτι για σφάλμα στο αρχείο Isass.exe και μετα μου βγάζει ένα μύνημα οτι ο υπολογιστής κλείνει σ' ένα λεπτό.!!! Καντέ μου κανα link για removal tool!!SOS!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 To update της microsoft για τον blaster, το έχεις εγκαταστήσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 κατέβαε το Stinger και ψάξτο..Aν σου βγάζει οτ κλείνει σε 60'' .. πήγαινε start- run - και γραψε " shutdown -a " - οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 LordOfRings > Blaster > Lord of pc's Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Μπες στο site της symantec και κατεβασε το removal tool και μετα μπες και στη microsoft και κατεβασε το patch.Ειναι ευκολο απλα μην ξεχασεις ν ααπενεργοποιησεις το system restoreGood luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 16:11] LordOfRings > Blaster > Lord of pc's :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Μπορεί να είναι και σάσερ...Εμένα και το Σάσερ μου έβγαλε επανεκίνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordofpcs Σεπτέμβριος 17, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Έχω μεγάλο πρόβλημα: α)Δεν μπορω να κατεβάσω τίποτα γιατί κλείνει ο Η/Υ όταν μπαίνω στο internet μετά απο ένα 5λεπτο απο τον ιο...(Isass.exe-Aplication Error):rant: β)Όλα τα removal tool αφορούν τον worm blaster αλλά δεν κάνουν δουλειά:rant: :rant: Πως μπορώ να τον βγάλω γαμώ @#Υ@#*%@&^$&^#$^%!#&@%)(!^%@_)!^@)(^!(_@^%!*(&@$)*!%@_ :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.sasser.removal.tool.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 formattttttttttttttttttttttttttttt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 17, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αγαπητέ... μην ταράζεσαι... η λύση απλή:Βήμα 1ο: Κατεβάζεις το McAfee Stinger 820KB.Βήμα 2ο: Απενεργοποιείς το System Restore και κάνεις restart.Βήμα 3ο: Μπούκα το σε Safe Mode και τρέξε το Stinger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 17, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Lord of pc'sβ)Όλα τα removal tool αφορούν τον worm blaster αλλά δεν κάνουν δουλειά:rant: :rant: Αν δεν απενεργοποιήσεις το System Restore δεν γίνεται τιποτα! Αυτοί οι ιοί, αν και της πλάκας, κάνουν μία σημείωση στο System Restore και όταν τους βγάλεις (υποτίθεται) επαναφέρονται μόνοι τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 17, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Τελευταίο... σόρρυ για τα πολλά posts, αλλά ένα-ένα τα βλέπω! Υπ' όψιν ότι ο κύριος δεν είναι ο W32.MSBlaster αλλά o Sasser! Οπότε όλα τα removal tools για τον Blaster δεν θα κάνουν κάτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 17, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=76c6de7e-1b6b-4fc3-90d4-9fa42d14cc17&displaylang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 17, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 το ειχα πιασει πρι ναπο καιρο...μου εβγαζε το παραθυρο για καποιο δηθεν ερρορ και μετα αν παταγα οκ μου πεταγε οτι το πισι θα κλεισει σε ενα λεπτο....αν δεν παταγα οκ τοτε έκανε 5-10 λεπτα μεχρι να κλεισει το πισι και καταφερα να κατεβασω το removal tool απο την συμαντεκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 19, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Εγώ μιλάω αλλά δεν με ακούει κανείς!!!!!! :getlost: :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordofpcs Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Να δούμε, κάνω τώρα δοκιμή.....Loading!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Σεπτέμβριος 19, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Ε ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Σεπτέμβριος 19, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Εγώ πάλι λέω να χρεισιμοποίσεις την πιο γνωστή εντολή στα windows FORMAT C Πάντως για sasser το κόβω!Ρε παιδιά βάζετε και κανενά firewall αμα μπαίνετε στο net υπάρχουν τόσα free firewall γιατί καθεστε και παιδεύεστε με τον φίλο μας τον gates????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.