Jump to content

tablet pc:εγκατάσταση εφαρμογών

serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Είμαι καινούριος στα tablet pcs και θα ήθελα μία μικρή βοήθεια.

Θέλω να εγκαταστήσω στο tablet pc το Astro File manager το οποίο είναι free. Πάω να το κατεβάσω και μου λέει πως δεν έχω κάνει login στο Google Play Store. Αφού είναι free ο file manager, γιατί πρέπει να κάνω login στο store? Οπότε, αφού δεν μπαίνεις στο store δε σε αφήνει να κάνεις και download & install την εφαρμογή. Και αυτό γίνεται κύκλος:συνέχεια το ένα εξουδετερώνει το άλλο.

Τί δεν έχω καταλάβει σωστά; Και αυτό θα το βρίσκω συνέχεια μπροστά μου; Τόσα πράγματα (εφαρμογές, παιχνίδια, κλπ) φαντάζομαι είναι free. Τί σχέση έχουν με το Google Play Store;

Κάτι ακόμα που ίσως βοηθήσει...

Μετά από πολλή προσπάθεια, κατάφερα να εγκαταστήσω στα apps το Google Play Store. Πηγαίνω στα apps, και κάνω login επιτυχώς με το gmail account που έχω. Αμέσως μετά μου ζήτησε να δηλώσω credit card ή να κάνω ask later (κάτι τέτοιο ήταν το να μη δηλώσεις credit card - αν θυμάμαι καλά ήταν το ask later). Πάτησα, λοιπόν, ask later και εκεί μου έβγαλε μήνυμα "Unfortunately, Google Play Store has stopped.". Και αυτό μου βγάζει εδώ και 5 ώρες. Δοκιμάζω συνέχεια, αλλά τίποτα.

Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο;

Δεν χρειάζεται να δηλώσεις κανενός είδους κάρτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να κατεβάσεις οποια εφαρμογή είναι δωρεάν είναι να κάνεις login με το Gmail account σου

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Θα συμφωνήσω με το φίλο παραπάνω, δεν χρειάζεται να δηλώσεις κάρτα για να κατεβάσεις τις Δωρεάν εφαρμογές. Μήπως αντί για το Astro File manager προσπάθησες να κατεβάσεις το ASTRO File Mgr Pro που είναι της ίδιας εταιρίας και είναι επί πληρωμή;

Login με το Gmail account που έχω έκανα. Δείτε όμως λίγο παρακάτω τί έχει συμβεί...

Είναι ένα noname κινέζικο, και συγκεκριμένα το M713 Android 4.0 MID 7" Capacitive Tablet PC with 8GB Wifi and Built-in Camera.

Ως noname δεν ανήκει απ' ό,τι είδα στη support list του Google Store. Απολύτως φυσιολογικό. Έχω δοκιμάσει να κάνω clear data αλλά τίποτα. Τώρα λέω να δοκιμάσω uninstall/reinstall του store app και βλέπουμε. Αν και νομίζω το πρόβλημα είναι βαθύτερο με κάτι που προέκυψε από χθες.

Όπως ανέφερα, μετά από πολλή προσπάθεια, κατάφερα να εγκαταστήσω το Google Play store app v4. Αυτό το έκανα αφού βρήκα κάπου στο χάος του διαδικτύου έναν file manager που είναι απαραίτητος για τα .apk αρχεία, και συγκεκριμένα τον IO File manager. Εγκατέστησα, λοιπόν, τον ΙΟ, και, μέσω αυτού, το google store. Χθες, λοιπόν, κάποια στιγμή, μπαίνω στα apps, μπαίνω στον IO, και όταν προσπαθώ να μπω σε ένα folder να σου και το ίδιο μήνυμα για τον IO, ακριβώς ίδιο με το google store:"Unfortunately, IO Manager has stopped". Τρελάθηκα. Είπα, αμέσως, δε μπορεί. Κάτι συμβαίνει εδώ. Κάτι πρέπει να συμβαίνει με το tablet. Ίδιο μήνυμα για store και file manager? Κάτι τρέχει.

Δεν πιστεύω ότι είναι ελαττωματικό/χαλασμένο. Ίσως πρέπει να κάνεις κάποια ρύθμιση στα settings.

υ.γ. Έστειλα χθες το βράδυ message στον πωλητή αν υποστηρίζεται το tablet από το google store. Περιμένω απάντηση. Αν και δε νομίζω ότι χρειαζόταν, μετά απ' το μήνυμα "Unfotunately, όνομα εφαρμογής has stopped", καί για store καί για IO file manager. Κάτι άλλο παίζει..

Έχω δοκιμάσει και τα εξής δύο:

α. Appliccations > Google play store app > clear data : αποτέλεσμα ---> τίποτα

β. Απεγκατάσταση play store v4 και εγκατλασταση google store v3 : αποτέλεσμα ---> τίποτα (όταν έτρεξα το 3 δε μου ζήτησε usernama & password για να κάνω login - τα έχει κρατήσει στη μνήμη/ρυθμίσεις απ' το 4)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.