Jump to content

Αγορα νεου ΗΥ

coftaras

Recommended Posts

Μετα απο χρονια ηρθε η ωρα να αγορασω τον νεο μου ΗΥ....Μετα απο την πρωτη ερευνα αγορας που εκανα αρχικα κατεληξα στο παρακατω μηχανημα.

Θα ηθελα την γνωμη τον ποιο ειδικων εδω μεσα αν αυτος ο ΗΥ ειναι καλος (θελω ενα που να μπορει να κρατησει τουλαχιστον 4-5 χρονια)

Αν υπαρχει η συνατοτητα να κατεβασω το κοστος λιγο κατω απο 1000 ευρω θα ηταν το ιδανικο..

ΥΣ..Αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο (εστω και απο αλλο καταστημα) εχω ολη την καλη διαθεση να την ακουσω αυτη την προταση σας.

Στην φωτο θα δειτε το μηχαημα που εχω αρχικα φτιαξει!!

post-3081-1416077242,8237_thumb.jpg

7750 παιρνεις και με λιγοτερα απο 100Ε..Δεν υπαρχει λογος να δωσεις τοσα λεφτα..θα ελεγα οτι ειναι και κακη επιλογη οταν με λιγοτερα παιρνεις 7770..και καπου εκει παιζει η 7790.

Τον 8αρη ανεμηστηρα δεν τον χρειαζεσαι..να ηταν 12αρης..παει και ερχεται..εκτος αν εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου που δε ξερουμε.

Επισης 60Ε ψυκτρα για επεξργαστη που δεν θα κλοκαρει..δεν τη χρειαζεσαι.

Σε αντιστοιχο επεξεργαστη η μαμα ψυκτρα δεν ακουγεται ενεργοποιοντας τον ελεγχο της απο το bios.Δωσε 20λιγα ευρω αν θες ακομα καλυτερες θερμοκρασιες για τον ψυχολογικο παραγοντα.

Πχ ..Thermaltake Contac 21 | Skroutz.gr

Η μαμα ψυκτρα τα χαζοκαταφερνε μεχρι τα 4.4 :p..με ανοιχτο κουτι.

ΠΑιζει και το ενδεχομενο να κανεις υπομονη 1.5 μηνα να δεις τι ψαρια πιανουν και οι επερχομενοι haswell

Η χρηση ΔΕΝ θα ειναι για gaming Οκ να μπορω να παιζω καποια παιχνιδια πχ FM & FIFA αλλα οχι κατι το φοβερο...

Photoshop νια θα χρησιμοποιω....

Κατα αλλα απλα θελω κατι που να μπορω να του κανω αναβαθμισεις στο μελλον (γιατο και το socket 1155)

Φιλε ΝTG αν εχεις να μου προτινεις κατι αλλο σε καρτα γραφικων θα το εκτημουσα

Οντως για την ψυκτρα την διαλεξα απλα επειδη εχω αντιστοιχη στον pc μου και δεν ειναι με ανεμιστηρα..τιποτα παραπανω...

Οσο αφορα το ανεμιστηρακια εχει δικιο ...λεω να παρω 2-3 120αριδες για το case για καλυτερη ψυξη

Παντος overclock δεν χω σκοπο να κανω!!!

Αν βαλω AMD πως σας φαινετε σας επιλογη.?

Αρχικα σκεφτομουν την intel λογο socket 1155 για μελοντικη αναβαθμιση αλλα ενας φιλος πριν απο λιγο μου ειπε οτι η AMD συνηθως κρατα το ιδιο socket και ετσι θα μου ειναι πιο ευκολο να κανω αναβαθμιση σε μερικα χρονια...

Kαι να ηθελες oc δεν θα μπορουσες λογω επεξεργαστη.

Αν δεν φανατιζεσαι με τα παιχνιδια ..μη παρεις καν καρτα γραφικων.

Ειμαι με την Hd2000 και φιφα13 μπορω να παιξω.Δεν ασχολουμε με γραφικα βεβαια..και τα frames δεν ειναι πολλα..αλλα δε καιγομαι μιας και το ποδοσφαιρακι ειναι για μικρο παιδι.

(και εγω που παιζω δλδ σπανια δεν εχω προβλημα).

Λογικα με hd4000 θα παιζει σαφως καλυτερα.(μαλλον διπλασια frames ..Σε 1920χ1200 ειμαι)

Για αρχη παντως μη παρεις...και μελλοντικα αν νομιζεις οτι χρειαζεσαι ..βαλε τοτε.

To photoshop δε ξερω πως το δουλευεις και τι χρηση του κανεις ..αλλα με εξαιρεση blur φιλτρα (radial ,surface) ΔΕΝ χρησιμοποιει πυρηνες.

Βεβαια απο τη στιγμη που διαθετεις τετοιο ποσο..προσωπικα μαλλον θα πηγαινα σε 3570κ ωστε να εχω και την hd4000 ...αλλα και την δυνατοτητα του oc ..σν οχι αμεσα..τον επομενο χρονο.(με μαμα ψυκτρα και ηταν μια χαρα στα 4γιγα..με καποιες υποχωρησεις σε θεματα θερμοκρασιας..Θα παιρνα ψυκτρα παντως για κατι καλυτερο σε mhz).

Kουτι αν δεν σε ενοχλει -οπτικα- καποιο φτηνο haf...πχ 912/922 ..προτιμησε το...για καλυτερη ροη.Θα σου ειναι και πιο αθορυβο μιας και οι θερμοκρασιες θα επιτυγαχνονται ευκολοτερα.

Tροφοδοτικο επισης μη παρεις αυτο που εβαλες..

Και αυτο σου φτανει και σου περισσευει..

XFX ProSeries 450W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr

ΔΕς και αυτο.. πριν σου κακοφανει το παραπανω.

http://www.thelab.gr/1063460212-post16681.html

(και σκεψου οτι μια πχ 7850 απλη μετα βιας φτανει τα 100watt).

Dεν θα το εστηνα σε αμδ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.