Jump to content

ερωτήσου για bitcoins

nikonick

Recommended Posts

στην αρχή κέντρισε και το δικό μου ενδιαφέρον (αρχή προσωπική όχι του btc)

αυτή τη στιγμή το πιο εμπειρστατωμένο άρθρο περί btc είναι αυτό

bitcoin | Techie Chan

ειδικός επί των ψηφιακών νομισμάτων ,εναλλακτικών των τραπεζικών συναλλαγών δεν είμαι

αλλά δεν φαίνεται και τόσο απλό να παράγεις btcs ούτε και να κερδίσεις μακροπρόθεσμα, θα έλεγα οτι ενέχει ρίσκο μεγάλο

και οτι το κοντρολάρουν σπρώχνουν συγκεκριμένα άτομα.

max keiser π.χ. ρίχνει πολύ διαφήμιση, "προβλέπει" ανόδους και διορθώσεις κλπ

δεν με ψήνει πλέον να ασχοληθώ

και το chan δίνει μια ρεαλιστική προσέγγιση του γιατί δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει όλο το χρήμα του κόσμου.

αν υπάρχει αντίλογος ας τον ακούσουμε ;)

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

καλησπέρα σε όλους,

πολλές και αναλυτικές οι απαντήσεις σχετικά με τα bitcoins αλλα φαίνεται ότι για τον μέσο χρηστη είναι μάλλον δύσκολο

κάποιος χτες μου έλεγε ότι όλες οι συναλλαγές bitcoins τους τελευταίους 10 μήνες έχουνε μπει στο μάτι διευρεύνησης από κάποιες χώρες δηλαδή ελέγχουνε όλα τα ip's σε όσους χρησιμοποιούνε τα bitcoins ίσος για να ανακαλύψουνε παράνομες αγορές και αλλα τέτοια και ο γνωστός μου είπε ότι θα ήτανε καλά αν επιχειρήσω οτιδήποτε με τα bitcoins να το κάνω ανώνυμα χωρίς να φαίνεται το πραγματικό μου ip για παρα πολλούς λόγους.

ο φίλος αυτός συνέστησε να ασχοληθώ σοβαρά με τα linden dollars στο secondlife πωλώντας 3d σχέδια η και αυθεντικές μουσικές που κάνω ερασιτεχνικά.

το θέμα όμως με τα linden dollars είναι ότι έχουνε φορολόγηση αφού τα ποσα που διακινούνται στο secondlife είναι δισεκατομμύρια

θα κοιτάξω για τα linden dollars και θα επανέλθω εάν έχω κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει τους φίλους στο forum

Παιδες ειναι το νεο .com disaster waiting to happen. Ειχε αξια να ασχοληθει καποιος νωρις. Τωρα εφυγε το τρενο και θα ξεφουσκωσει. Ναι μπορει να φτασει 2000 δολαρια το ενα αλλα αν δεν εχεις που να πουλησεις ειναι δωρον αδωρο.

Εγω ξερω οτι αυριο θα παρω αμαξι απο αυτο το πραγμα γιατι εκανα σωστες κινησεις. Αγορασα και πουλησα με μεθοδο και μελετη και εβγαλα πολλα απο το τιποτα.

Και θα ξαναπω κατι που μαλλον δεν εχετε καταλαβει αρκετοι...ΔΕΝ αξιζει να ασχοληθεις σημερα με btc ΕΚΤΟΣ και αν θες να κανεις αγορες με BTC οποτε και δεν σε νοιαζει το πόσο αξιζει σε ευρω. Απλα θες να κανεις μια ανωνυμη αγορα και ενας θεος ξερει τι θες να αγορασεις... Αυτο ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο απο το να αγοραζεις και να πουλας την σωστη στιγμη. Τελειως διαφορετικη ιστορια ειναι και το Mining που πλεων δεν υπαρχει, πρεπει να σκασεις παρα πολλα λεφτα για μηχανιματα ASIC και παλι η αποδοση ειναι χαμηλη για καποιον που ξεκιναει σημερα.

ο max keiser και οι φιλοι του ελεγαν οτι θα παει $3000 το btc και αγοραζαν αλλοι στα $260...χαχαχ :p

ψιλομαλ@κία που δεν επενδίσαμε περισσότερο ρε γμτ

θα μπορούσαμε να βγάζαμε GTR από αυτή την ιστορία

αλλά ντάξει και το RX-8 μια χαρά είναι

από το τπτ εξάλου:hehe:

τώρα θα μπούνε στο πρόγραμμα και οι υπόλοιπες αγορές:shifty:

ψιλομαλ@κία που δεν επενδίσαμε περισσότερο ρε γμτ

θα μπορούσαμε να βγάζαμε GTR από αυτή την ιστορία

αλλά ντάξει και το RX-8 μια χαρά είναι

από το τπτ εξάλου:hehe:

τώρα θα μπούνε στο πρόγραμμα και οι υπόλοιπες αγορές:shifty:

Καπως πρεπει να βγαλουμε κανα ψιλο να κατεβω καλοκαιρι Κρητη συνεταιρε γιατι εμεινα ταπι με το καρο...:hehe:

Αντε να ανεβει να πουλησω να βγαλω τα μεταφορικα εστω χαχαχα:dirol:

Καπως πρεπει να βγαλουμε κανα ψιλο να κατεβω καλοκαιρι Κρητη συνεταιρε γιατι εμεινα ταπι με το καρο...:hehe:

Αντε να ανεβει να πουλησω να βγαλω τα μεταφορικα εστω χαχαχα:dirol:

Δεν τα λες καλά όμως

από το κάρο και από την nikon:hehe:

που το πας αυτό το εργαλείο:hehe:

καλά κάνε κανα αστίο να μην κατέβεις φέτος και θα ανέβω με το tanks :rofl:

Δεν τα λες καλά όμως

από το κάρο και από την nikon:hehe:

που το πας αυτό το εργαλείο:hehe:

καλά κάνε κανα αστίο να μην κατέβεις φέτος και θα ανέβω με το tanks :rofl:

κρυβε λογια ρε :p αυτα συμβαινουν Once in a lifetime οπως και να χει...

Οποιος προλαβε προλαβε στην αρχη, τωρα ειναι αργα. Εναλλακτικες τυπου litecoin δεν ξερω αν εχει καποια αξια αυτη τη στιγμη που ειναι στα 2$ αλλα δεν χανεις και τιποτα να παρεις μερικα να εχεις. :p

Εγω ξερω οτι αυριο θα παρω αμαξι απο αυτο το πραγμα γιατι εκανα σωστες κινησεις. Αγορασα και πουλησα με μεθοδο και μελετη και εβγαλα πολλα απο το τιποτα.

Οταν ακουω τετοια ειδικα απο αρχαριους στο Χρηματιστηριο κατι με πιανει.. :p Ok σου εκατσε και καλοφαγωτα αλλα μη λες randomies για μελετη και σωστες κινησεις etc για ενα προϊον με τετοιο volatility. Φιλικα παντα.. :)

Στις χρηματιστηριακού τύπου συναλλαγές αυτός που κερδίζει τα περισσότερα είναι αυτός που προκαλεί τις καταστάσεις. Φυσικά δίπλα σε αυτόν θα βγάλουν κέρδη και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι ως επί το πλείστον θα είναι απλά τυχεροί ή με κάποιες ελάχιστες "μαντικές" ικανότητες. Εν προκειμένω τα κλειδιά του κέρδους τα κρατούν οι πρώτοι κάτοχοι των bitcoins.

Αν θέλετε να δείτε πώς μπορεί κάποιος να γίνει ο απόλυτος κεφαλαιοκράτης βρείτε και διαβάστε την ιστορία των Rothchild. Μέσα σε μια μέρα ο μακρινός τους πρόγονος κατάφερε να αγοράσει για πενταροδεκάρες το 90% των αγγλικών εταιριών...

Οποιος προλαβε προλαβε στην αρχη, τωρα ειναι αργα. Εναλλακτικες τυπου litecoin δεν ξερω αν εχει καποια αξια αυτη τη στιγμη που ειναι στα 2$ αλλα δεν χανεις και τιποτα να παρεις μερικα να εχεις. :p

Οταν ακουω τετοια ειδικα απο αρχαριους στο Χρηματιστηριο κατι με πιανει.. :p Ok σου εκατσε και καλοφαγωτα αλλα μη λες randomies για μελετη και σωστες κινησεις etc για ενα προϊον με τετοιο volatility. Φιλικα παντα.. :)

Μαλλον εσυ δε το ''βλεπες'' πριν 1 χρονο να παρεις μια 100σταρα BTC ε:p

Δεν ηξερα καν τι ηταν το BC πριν ενα χρονο, θα ηθελα να εχω παρει δεν το κρυβω και μαγκας που πηρες και σου βγηκε θα ηθελα να το εχω κανει και εγω φυσικα.. Μη λες για μελετες και μεθοδους ομως, εκτος αν πιστευεις οτι υπαρχει συστημα σε ενα νεο unregulated αμφιβολου ποιοτητας προιον με volatility στο θεο.. :p

Και καποιοι εβγαλαν εκκατομυρια απο τα limit up της eurobank κοντρα σε καθε μελετη και λογικη ε τι θα βγουν κατοπιν εορτης να πουν "παιδια μελετησα και αγορασα eurobank οταν επρεπε, επρεπε να το ειχατε κανει και εσεις" οχι θα πουν ρισκαρα οταν ηταν στο 0.15 και εκανα το σταυρο μου να ανεβει.. :p

Στα λεω αυτα εντελως φιλικα, απλα οταν ακουω για συστηματα και μεθοδους ειδικα για κατι με τοσο μεγαλο ρισκο οπως σου ειπα κατι με πιανει.. :p Μπορει βεβαια απλα να ζηλευω την επιτυχια σου.. :p

Eλα ρε ενταξει καταλαβαινεις για τι ειδους μελετη μιλαω δε παω να το παιξω Μax Κeiser.

Μεχρι ενα σημειο ηξερα σιγουρα οτι θα ανεβαινε μετα απο εκει ρισκο ρισκο και τιποτε αλλο.

Εurobank οχι απλα δεν εβλεπα αλλα εκεινο το πρωινο κοιμομουν κανονικα χαχα...ομως εχει γινει παλι παιχνιδι προ 4ετιας με εθνικη αν θυμασαι...;)

Οι μελέτες και οι μέθοδοι υφίστανται μόνον όταν υπάρχει κάποια ελάχιστη εσωτερική πληροφόρηση, η οποία βεβαίως διώκεται από τις χρηματιστηριακές αρχές αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο. Σε κάθε άλλη περίπτωση πρόκειται περί τύχης.

Για να μην ψάχνετε από εδώ και από εκεί για τους Rothchild η ιστορία έχει ως εξής: ο μακρινός πρόγονος που σας έλεγα είχε στείλει δικούς του αγγελιοφόρους για να δουν την έκβαση της μάχης του Βατερλώ. Τους πλήρωσε αδρά ώστε να επιστρέψουν νωρίτερα από τους βασιλικούς αγγελιοφόρους, όπως κι έγινε. Σίγουρος, λοιπόν, ότι οι Άγγλοι νίκησαν στην μάχη, όπως όλοι ξέρουμε, διέδωσε την φήμη ότι η Αγγλία ηττήθηκε από τον Ναπολέοντα. Το χρηματιστήριο του Λονδίνου κατακρημνίστηκε και ο Rothchild αγόρασε σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί μέσα σε μια ημέρα. Συνδυασμός πρόκλησης καταστάσεων και εσωτερικής πληροφόρησης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.