CmoS Απρίλιος 14, 2013 #21 Απρίλιος 14, 2013 Μαλλον wallet κατεβασες εσυBitMinter - Bitcoin made easy!Kανε εγραφη εδω φτιαξε εναν worker και κατεβασε το java app.
Cyber_Cookie Απρίλιος 14, 2013 #22 Απρίλιος 14, 2013 Ρε, Solar panels + Radeon = Infinite profit?Σε εστία μένω και δε πλερώνω ρευμα, αξίζει έτσι? Υπάρχει και 7850.
hayabusa Απρίλιος 14, 2013 #23 Απρίλιος 14, 2013 Μαλλον wallet κατεβασες εσυBitMinter - Bitcoin made easy! Kανε εγραφη εδω φτιαξε εναν worker και κατεβασε το java app. κάτσε γιατι έχω μπερδευτεί τώρα. Έστω οτι κατεβασα wallet. Τι διαφορά εχει ;
CmoS Απρίλιος 14, 2013 #24 Απρίλιος 14, 2013 κάτσε γιατι έχω μπερδευτεί τώρα. Έστω οτι κατεβασα wallet. Τι διαφορά εχει ; Αυτο ειναι το ψηφιακο πορτοφολι σου. Μπορεις να λαμβανεις και να στελνεις btc απο εκει. Η αποθηκευση γινεται τοπικα γι αυτο προσεχεις να μη χασεις το αρχειο. (ΑΝ ειχες τουλ πολλα btc ) Ρε, Solar panels + Radeon = Infinite profit?Σε εστία μένω και δε πλερώνω ρευμα, αξίζει έτσι? Υπάρχει και 7850. υποθετικα οτι θα τρεχεις ενα client 100% 24/7 για ενα μηνα θεωτικα και παλι θα βγαλεις περιπου 0.7btc. Αξιζει πιστευεις να stressαρεις το hardware σου για 50ευρω?(σημερινη ισοτιμια) Δε νομιζω εγω. Ακουγεται ευκολο αλλα αν βλεπεις τις θερμοκρασιες στο τερμα ολη μερα το ρισκο ειναι μεγαλο ΠΛΕΩΝ.
Volrath Απρίλιος 14, 2013 #25 Απρίλιος 14, 2013 Ρε, Solar panels + Radeon = Infinite profit?Σε εστία μένω και δε πλερώνω ρευμα, αξίζει έτσι? Υπάρχει και 7850.Όχι δεν αξίζει.Για 1.5-2€ / μέρα (τόσο βγάζει η 7850) να έχεις το pc σου ανοιχτό 24/7; Επίσης τη KW/h από solar panel την πουλάς .40€ στη ΔΕΗ. 250W να καίει μόνο το μπρίκι (και λίγα λέω), 24h=6KW/h, 6x0.4=2.4€. Παραπάνω από όσο θα έβγαζες από btc mining.Παιδιά, σας το λέω, δεν αξίζει. Άμα έχεις πες 2k Μhash (3x6990) το συζητάμε. Τι νόημα έχει να αφήνεις το pc ανοιχτό 24/7, να ζορίζεις και να μειώνεις τη ζωή της κάρτας γραφικών για 2-3€/μέρα. Και το καλοκαίρι ξεχάστε το, θα βλέπετε τη κάρτα γραφικών στους 90C και θα σας πιάνει η καρδιά σας.
CmoS Απρίλιος 14, 2013 #26 Απρίλιος 14, 2013 Οτι λεει ο Volrath... Πριν 3-4 μηνες τα πραγματα θα ηταν τελειως διαφορετικα αλλα τωρα ειναι αργα... εχει ανεβει η δυσκολια παρα πολυ λογο ASIC αποτομα και οι καρτες ειναι αχρηστες πλεων.
hayabusa Απρίλιος 14, 2013 #29 Απρίλιος 14, 2013 Lol, προφανώς δεν παίζει με τη συγκεκριμένη μέθοδο, αυτό το έχω καταλάβει Κανενα παρόμοιο project εννοώ που απλά να εκμεταλλεύεται την ισχύ του επεξεργαστή εννοούσα αν υπάρχει
Cyber_Cookie Απρίλιος 14, 2013 #30 Απρίλιος 14, 2013 Και πως βγάζεις απο τα MH/s την αναλογία σε bitcoin? Mια ευκαιρία είχα να αποδείξω στη μάνα μου οτι δεν είμαι ρεμάλι και παει και αυτή.
CmoS Απρίλιος 14, 2013 #31 Απρίλιος 14, 2013 @hayabusa μπα δε ξερω κατι... ειναι μεχρι να βγαλουν το επομενο ηλετρονικο νομισμα... [MENTION=9931]soulclaimer[/MENTION] χαχαχα οποιος ''το εβλεπε'' πριν 1 χρονο και αγορασε τοτε που ηταν στα 4-5$ εβγαλε πολλα αμα πουλησε πριν 4-5 μερες στα 180-190eur. Εχασαν και παρα πολλοι ομως (οι περισσοτεροι) οποτε θελει προσοχη. Δεν ειναι κατι νεο αυτο που εγινε...φουσκες ειναι και σκανε αργα η γρηγορα
Volrath Απρίλιος 14, 2013 #32 Απρίλιος 14, 2013 Και πως βγάζεις απο τα MH/s την αναλογία σε bitcoin? Mια ευκαιρία είχα να αποδείξω στη μάνα μου οτι δεν είμαι ρεμάλι και παει και αυτή. Εδώ έχει λίστα με το ΜΗ/s των καρτών γραφικών. Κοιτάζεις το average Mhash/s. Εδώ έχει calculator που βάζεις τα MHash/s (αρθροιστικά, π.χ. έχεις μία 6990+6970, 772+397 = 1169. Άμα θες βάζεις και τιμή KW. Αλλιώς πάτα calculate.
Iraklis Απρίλιος 15, 2013 #33 Απρίλιος 15, 2013 Και ενα νεο απο ειδικους Ειδήσεις » Διεθνείς » Αναστατώνει τις Αγορές το Bitcoin
cna Απρίλιος 15, 2013 #34 Απρίλιος 15, 2013 Δεν θέλει απλά προσοχή, θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προσοχή (συγνώμη για τα κεφαλαία). Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πρόκειται για προϊόν με χαρακτηριστικά αμιγώς χρηματιστηριακού χαρακτήρα (ξέχασε κανείς την φούσκα του χρηματιστήριου το 1999; ) αλλά και ότι δεν τυγχάνει καμίας επίσημης προστασίας. Μπορεί το δολάριο και το ευρώ να είναι FIAT money αλλά έχουν την υποστήριξη και την προστασία της FED και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Σε μια ενδεχόμενη προσπάθεια δημιουργίας κάποιας φούσκας με βάση το ευρώ θα παρέμβει η ΕΚΤ και θα προσπαθήσει, κατά το δυνατόν, να διατηρήσει την αξία του σε φυσιολογικά επίπεδα ώστε να μην καταστραφεί κανείς κατά την διάρκεια του κερδοσκοπικού παιχνιδιού ή ώστε να περιορισθούν οι ζημίες σε φυσιολογικά επίπεδα. Όπως και να έχει, ακόμα και να περιοριστεί η ζήτηση του ευρώ δεν θα εξαφανιστεί το νόμισμα. Αυτό, όμως, δεν ισχύει και για το bitcoin γιατί κανείς δεν εμποδίζει τον κόσμο από το να πάψει να το χρησιμοποιεί εάν χάσει το ενδιαφέρον του.
nikonick Απρίλιος 15, 2013 Author #35 Απρίλιος 15, 2013 καλο απόγευμα σε όλουςδεν πίστευα ότι η ερώτησης μου σχετικά με τα bitcoins θα έφερνε τόσες πολλές απαντήσεις και πργαματικα ευχάριστο πολύ όλους τους φίλους που έχουνε δώσει όλες τις λεπτομέρειες για τα bitcoins και πως ξεκινα κάποιοςακόμη όμως δεν έχω καταλάβει το γεγονός ότι κάποιος που προσπαθεί να λύσει τον αλγόριθμο και τα αλλα σχετικά με τα blocks είναι νόμιμος η παράνομος
hayabusa Απρίλιος 16, 2013 #36 Απρίλιος 16, 2013 έτσι από περιέργεια, εστω ότι έχεις βγάλει X btc από Υ μηχανήματα σε μια δεδομένη στιγμη. Πώς μπορεις να δεις πόσαα ακριβώς έχεις μαζέψει ;Και τέλος, πώς μπορεις να κανεις αγορες με αυτά ή να τα μετατρέψεις σε κανονικό νόμισμα ;
Cyber_Cookie Απρίλιος 16, 2013 #37 Απρίλιος 16, 2013 Υπαρχει μια διευθυνση που κοτσάρεις το payadress σου απο πίσω και σου λέει το balance.Τα ανταλλάζεις σε ευρά και παίρνεις οτι θες. Ή σε επιχειρήσεις που τα δέχονται.ΠχMtGeox
SirDiman Απρίλιος 16, 2013 #38 Απρίλιος 16, 2013 ακόμη όμως δεν έχω καταλάβει το γεγονός ότι κάποιος που προσπαθεί να λύσει τον αλγόριθμο και τα αλλα σχετικά με τα blocks είναι νόμιμος η παράνομοςΔεν υπαρχει τιποτα παρανομο στη λειτουργία του bitcoin. Οπως η ΕΚΤ τυπωνει χρημα ετσι και ο καθε ενας κανει καποιους μαθηματικους υπολογισμους και παραγει bitcoins.
hayabusa Απρίλιος 16, 2013 #39 Απρίλιος 16, 2013 Σκαλίζοντας το bitminter, κάπου αναφέρεται και ο όρος ''namecoins". Αυτό τι ειναι πάλι ;
cna Απρίλιος 17, 2013 #40 Απρίλιος 17, 2013 Δεν υπαρχει τιποτα παρανομο στη λειτουργία του bitcoin. Οπως η ΕΚΤ τυπωνει χρημα ετσι και ο καθε ενας κανει καποιους μαθηματικους υπολογισμους και παραγει bitcoins.Εχμ, όχι ακριβώς. Υπάρχει μια υποβόσκουσα παρανομία αλλά θα την αναφέρω απλά και μόνο για να την έχουμε υπόψιν μας χωρίς να σημαίνει ότι θα μας κυνηγήσει κανείς. Το θέμα λοιπόν είναι ότι όταν ένα κράτος επιβάλλει κάποιο νόμισμα, έστω και FIAT, θεωρείται αυτό το νόμισμα ως το μόνο νόμιμο μέσο για την οποιαδήποτε συναλλαγή. Γι' αυτό δεν μπορεί κανείς να πάει στο περίπτερο και να πληρώσει με δολάρια πχ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.