ApolloTonKosmo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2013 καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο άλλα δεν το βλέπω να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ακόμα. Στην ιστοσελίδα της dell υπάρχει άλλα σε ελληνικό κατάστημα δεν το βρίσκω. Επίσης δεν μπορώ να το βρω ούτε στο amazon/ebay. Δεν έχει γίνει διαθέσιμο ακόμα? Είναι τόσο κάλο που κάνεις δεν το πουλάει (ούτε καν τα μαγαζιά τα ίδια) Επίσης σε περίπτωση που θέλω να το αγοράσω από την DELL US πόσο πολύ θα μου κοστίσει ο εκτελωνισμός. Αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο μοντέλο η ενδιαφέρετε να το αγοράσει ή τέλος πάντων έχει κάποια ιδέα σχετικά με την άφιξη του στην ελληνική αγορά ας δώσει τα φωτά του. Θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Απρίλιος 19, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Μερικές μέρες αφότου έκανα το thread τελικά ήρθε το μωρό μου και στην Ελλάδα!!!!Μα τι μεσα ειναι αυτα που εχει το thelab...:whistlingDell XPS 13 L321x (i7-3537U/8GB/256GB SSD) FullHD (1920x1080) | Skroutz.grΤο thread μπορεί να κλείσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Απρίλιος 29, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 Καλυτερα δεν αξιζει το Asus ux32 Prime με το ips πανελ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.