billpeppas Απρίλιος 24, 2013 #42 Απρίλιος 24, 2013 Από ότι κλειδώνει πρέπει να πιάνεις γύρω στο 1Mbps λιγότερο ( λίγο πιο κάτω, περί τα 800Kbps χάνεις λόγω headers, errors, κλπ ). Αν είσαι 1.5+ Mbps κάτω από το κλείδωμα είτε το site/server που χρησιμοποιείς δεν έχει καλό bandwidth ή κάνει traffic shaping ή είναι μπουκωμένες οι γραμμές του ISP σου πρός τον προορισμό αυτό, είτε έχεις καμμιά Wind που είναι bandwidthικά για τα κλάμματα
christaras Απρίλιος 24, 2013 #43 Απρίλιος 24, 2013 παντως και 2 rooter που δοκιμασα ακριβως την ιδια ταχυτητα....αν μπορει κανεις να προτεινει rooter γυρω στα 60-100ε???
Reselie Απρίλιος 25, 2013 #44 Απρίλιος 25, 2013 FP η forthnet δεν δίνει!τσεκαρισμένο!Εγώ έχω φόρθνετ και είμαι 1100μ απο dslam.Interleaved latency : 80-88 Το άλλαξα πριν 1 εβδομάδα σε fastpath και είμαι 54-56:yes4:
NooDle Απρίλιος 25, 2013 #45 Απρίλιος 25, 2013 Εγώ έχω φόρθνετ και είμαι 1100μ απο dslam.Interleaved latency : 80-88 Το άλλαξα πριν 1 εβδομάδα σε fastpath και είμαι 54-56:yes4:Ωραιος!!! Κατσε να πάρω τηλέφωνο και γωω edit: adsl ή vdsl?
Reselie Απρίλιος 25, 2013 #46 Απρίλιος 25, 2013 Ωραιος!!! Κατσε να πάρω τηλέφωνο και γωω edit: adsl ή vdsl?adsl
HellhammeR Απρίλιος 26, 2013 Author #48 Απρίλιος 26, 2013 είπα να δοκιμάσω OTE αλλά πείρα τα @$!#$ μου! Σήμερα με ενεργοποιήθηκε το 24άρι και έχασα απευθείας 3Mbps απο ότι είχα με Forthnet + 10 ms στο ping. Μάλλον πάω για υπαναχώρηση. Στο τηλ που τους μίλησα το δήλωσαν σαν βλάβη και μου είπαν να περιμένω το router του OTE. To περίεργο είναι ότι όταν βάζω το username και pass της Forthnet, που είχα, συνδέεται στο internet, αλλα όταν κοιτάω στο dsltest και στο what is my ip μου βγάζει Forthnet SA provider. Όταν βάζω το username και pass του ΟΤΕ, μου το στείλανε σήμερα, μου λέει ΟΤΕΝΕΤ πάροχος στην ip που παίρνει. Η forthnet διακόπηκε, χθές δεν είχα γραμμή όλη την μέρα σήμερα με ενεργοποιήθηκε το DSL ξανά. Στο τηλ που τους είπα το παραπάνω με την Forthnet, με είπαν ότι δεν έχουν ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και ότι είμαι στον ΟΤΕ και όχι στην Forthnet. Γιατί μια ζωή ότι προσπαθείς να κάνεις στην Ελλάδα με υπηρεσίες, προιόντα κτλπ όλοι μ@#κίζοντε ομαδικά ρε φούστη μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.