lefteriz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2013 Δυστυχώς η παραπάνω vga μας την έκανε. :/Πράσινα artifacts σε όλο το desktop και σε games 3D. Η κάρτα είναι στοκ. Θερμοκρασίες ολα οκ.Ευτυχώς αγοράστηκε από το κορυφαιό Msystems.gr οπότε και θα βγεί άκρη στο RMA. το πρόβλημα ακριβώς:VID_20130412_010413 - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Απρίλιος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 πολύ σημάντικο φίλε μου να εμπιστεύεσαι το μαγαζί που κάνεις τις αγορές σου, ακόμα και αν σημαίνει να δώσεις 15 ευρώ παραπάνω...τυχερός είσαι μέσα στην ατυχία σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Απρίλιος 12, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Εντάξει πάλι καλά να λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Απρίλιος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 σε αντίστοιχο πρόβλημα που αντιμετώπισα πρόσφατα, έφταιγε το υπέροχο turbo-x καλώδιο HDMI που έβαλα, αντικαταστάθηκε με άλλης εταιρίας και όλα οκ try it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Απρίλιος 12, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Την ίδια κάρτα απο το ίδιο μαγαζί αγόρασα πριν καμιά εβδομάδα....Σε πόσο καιρό σου έβγαλε το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 12, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Και εγώ θα σου έλεγα να ελέγξεις το HDMI καλώδιο.Μου έχει συμβεί παρόμοιο θέμα και με άλλο καλώδιο...όλα κομπλέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 13, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Έχει δυο μήνες που την πήρα.δεν ειναι θεμα καλωδίου. Δεν το κάνει κατευθείαν, αλλά μετά από καμια ώρα περίπου αφού ανοίξει ο υπολογιστής. Την έχω βγάλει τώρα, να την δοκιμάσω και άλλο υπολογιστή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 13, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 δοκιμασε και αυτο που λενε τα παιδια παντως ή με DVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 13, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Οκ παιδιά θα δοκιμάσω!!δεν είχα HDMI λόγω 1440p ανάλυσης. Ειναι συνδεδεμένη με DVI, θα δοκιμάσω με ενα displayport που χω στην άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 15, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 Με displayport δεν βγάζει artifacts :dance3: θα δοκιμάσω πιο διεξοδικά το DVI και με άλλη καρτα γραφικών να δω τι γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 15, 2013 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 με άλλο DVI cable δοκίμασες? ίσως φταίει το ίδιο το καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 15, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 οχι δε δοκίμασα ακόμα!! θα δοκιμασω όλους τους πιθανούς συνδυασμούς με άλλο καλώδιο DVI και καρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpourdas Απρίλιος 16, 2013 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2013 Θα προτείνω να δοκιμάσεις άλλο μόνιτορ. Έχω συναντήσει το ίδιο περίπου πρόβλημα σε Dell 27άρι (αρχικό revision, όπως πρέπει να είναι και το δικό σου). Εκεί βέβαια τα "νερά" τα εμφάνιζε στο μισό ακριβώς του πάνελ. Κάπως έτσι: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NCBtbfU0Y9M]Dell Ultrasharp U2711 problem .. Their customer care sucks !!! - YouTube[/ame]Ελπίζω, αν είναι αυτό, να είσαι μέσα στα 3 χρόνια της εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karastas2 Απρίλιος 21, 2013 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Αν δεν βγαλεις ακρη ετοιμασε σχαρα και ψησιμο!Προθερμαινεις στους 180 και σε 10 mins ετοιμο το πασχαλινό!Καλή τυχη φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Απρίλιος 21, 2013 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Φιλε μου το monitor πρεπει να ειναι το ειχα παθει 2 φορες με την 2711 οπως και να εχει και στις 2 περιπτωσεις εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο θεμα RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.