Jump to content

Artifacts σε Gigabyte 7970 OC

lefteriz

Recommended Posts

Δυστυχώς η παραπάνω vga μας την έκανε. :/

Πράσινα artifacts σε όλο το desktop και σε games 3D. Η κάρτα είναι στοκ. Θερμοκρασίες ολα οκ.

Ευτυχώς αγοράστηκε από το κορυφαιό Msystems.gr οπότε και θα βγεί άκρη στο RMA.

το πρόβλημα ακριβώς:

VID_20130412_010413 - YouTube

πολύ σημάντικο φίλε μου να εμπιστεύεσαι το μαγαζί που κάνεις τις αγορές σου, ακόμα και αν σημαίνει να δώσεις 15 ευρώ παραπάνω...τυχερός είσαι μέσα στην ατυχία σου!

Έχει δυο μήνες που την πήρα.

δεν ειναι θεμα καλωδίου. Δεν το κάνει κατευθείαν, αλλά μετά από καμια ώρα περίπου αφού ανοίξει ο υπολογιστής. Την έχω βγάλει τώρα, να την δοκιμάσω και άλλο υπολογιστή..

Θα προτείνω να δοκιμάσεις άλλο μόνιτορ. Έχω συναντήσει το ίδιο περίπου πρόβλημα σε Dell 27άρι (αρχικό revision, όπως πρέπει να είναι και το δικό σου). Εκεί βέβαια τα "νερά" τα εμφάνιζε στο μισό ακριβώς του πάνελ.

Κάπως έτσι: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NCBtbfU0Y9M]Dell Ultrasharp U2711 problem .. Their customer care sucks !!! - YouTube[/ame]

Ελπίζω, αν είναι αυτό, να είσαι μέσα στα 3 χρόνια της εγγύησης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.