Vatos_locos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 παίδες θέλω λίγη βοήθεια λέω να τσιμπήσω ένα tec απο e-bay αλλά ! δεν ξέρω πόσα watt να πάρω για αρχή θα μπει στον 4300 και μετά μάλλον σε έναν 8500 θα μπει σίγουρα σε ξεχωριστό loοp στην υδρόψυξη και άλλο loop για την vga και το board ( μονό ή διπλό ψυγείο μετά ? ) cold plate πού βρίσκουμε ? και από μόνωση μετά τη θα χρειαστούμε ? αν έχετε να προτείνεται και κανένα block που να έχει καμία ιδιαίτερη συμπάθεια με τα tec ακόμα καλύτερα τώρα όσο για την αγορά από το e-bay θέλει οπωσδήποτε πιστωτική ? με αντικαταβολή παίζει τίποτα ? γενικά αξίζει όλη η ταλαιπωρία ? σας τρέλανα το ξέρω αλλά λέω να αρχίσω να μπαίνω στα κρύα με ήπιο τρόπω και επίσης μόλις είδα οτι το έβαλα σε άκυρο σημείο αν μπορεί κάποιος να το πάει μια βόλτα από το σωστό μέρος είμαι υπόχρεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Σχετικα με την ποληρωμη αν φοβασε με την πιστωτικη μπορεις να αγορασεις μια καρτα που να εχει ενα σταθερο ποσο (100 ευρω πχ.) μεσα ωστε να μην μπορουν να σε χρεωσουν υπερογκα ποσα (αν βεβαια ειναι αυτο που φοβασε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 3, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 ναι ξέρω για τις prepayed καρτούλες απλά δεν έχω βγάλει και ρωτάω στην χειρότερη θα πάω να βγάλω μια και θα πληρώσω από paypal απλά πάω μπας και γλιτώσω και αυτό το τρέξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Οκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Φεβρουάριος 3, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Για αντικαταβολή στο ebay πρέπει να συνενοηθείς με τον εκάστοτε πωλητή. Αλλά το κόβω λίγο χλωμό να δεχτεί. Βγάλε μια προπληρωμένη, κάνε και ενα paypal account και είσαι έτοιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 3, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 ok θα την κάνουμε έτσι την πληρωμή πάει αυτό αλλά οι άλλες απορίες κανένας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Φεβρουάριος 3, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Άσε τα TEC κατα την γνώμη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 3, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 και ένα επιχείρημα γιατί όχι ή μια εναλλακτική πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Φεβρουάριος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Eίπα καθαρά την γνώμη μου...Τo TEC μην νομίζεις οτι είναι κάτι το εξαιρετικά καλό σε extreme ψύξη.Εκτός αυτού πάλι θα χρειαστείς μονώσεις,μπλοκ και τα λοιπά...Καλύτερα για μένα θα ήταν σε πρώτη φάση ένα Chiller...Φυσικά πιστευω να έχεις τροφοδοτικό αποκλειστικά για TEC...Aυτά τα λίγα απο μένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 3, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 τροφοδοτικά έχω αρκετά η γνώμη σου σεβαστή αλλά "ξερή" δε με βοηθάει block υπάρχει και αν δεν υπάρχει θα υπάρξει, για ψύξη που λες δεν ψάχνομαι να πάω με tec στους σε -50*C απλά να ξεκινήσω λίγο και εγώ σιγά σιγά το subzero για chiller δεν ξέρω να φτιάξω απλά και δεν ξέρω καν το κόστος του phase στάνταρ η τσέπη μου δεν με αφήνει ακόμα να πάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Φεβρουάριος 3, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αν θεωρείς την γνώμη μου σεβαστή αλλά ξερή ψάξε λιγάκι και μόνος σου να δεις τι παίζει με τα TEC.Αν έχεις dedicated PSU για να δουλέψει το TEC με τα ~15Volts που απαιτεί τότε εντάξει...Απο περιέργεια τι θερμοκρασίες πιστεύεις οτι θα πιάσεις με TEC; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 3, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 dedicated psu έχω 24V και αρκετά A νομίζω φτάνουν για πολλά tec τι παίζει με τα tec ξέρω, tec έχω δουλέψει με μικρά. από θερμοκρασίες σε cpu δεν ξέρω τι θα πιάσει οπότε δεν περιμένω για αυτό ρώτησα και αν πάρω ποσά watt να κοιτάξω, αλλά πιστεύω θεωρητικά αν βάλω tec όσα watt θερμότητα βγάζει το cpu τότε θα έχω 0*C σωστά ? σου είπα η γνώμη σου σεβαστή και αν θες βοηθάς, αλλά δεν έκανα thread για να πάρω ένα ναι ή ένα όχι ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 3, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 τροφοδοτικά έχω αρκετά η γνώμη σου σεβαστή αλλά "ξερή" δε με βοηθάει block υπάρχει και αν δεν υπάρχει θα υπάρξει, για ψύξη που λες δεν ψάχνομαι να πάω με tec στους σε -50*C απλά να ξεκινήσω λίγο και εγώ σιγά σιγά το subzero για chiller δεν ξέρω να φτιάξω απλά και δεν ξέρω καν το κόστος του phase στάνταρ η τσέπη μου δεν με αφήνει ακόμα να πάω Μην νομιζεις οτι ενα psu για tec και τα tec θα ειναι πιο φτηνα απο ενα chiller. Υποψην οτι η πραξη εχει δειξει οτι για να αποδωσει σωστα ενα tec πρεπει να ειναι σχεδον τα διπλα watt απο αυτα που εκλυει το chip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 3, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 οκ απλά το κοιτάω έτσι γιατί psu υπάρχει ήδη. το tec το κοίταγα για καθημερινή χρήση λόγο θορύβου ενώ με phase/chiller για κάθε μέρα δεν παίζει μέσα στο σπίτι πόσο θα μου πάει ένα phase ας πούμε να το έχω μόνο για benchmarks, chiller δεν θέλω γιατί απλά δεν θα το αντέξω για να το έχω για κάθε μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 4, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 ενα αξιόλογο tec θελει αρκετά φράγκα ...ασε τα 14v που θελουν τα πιο πολλα !αλλα αφου εχεις 15 v τροφοδοτικό....μονο οι μονώσεις μενουν.....οποτε....καλη τυχη....αλλα η ιστορια εχει δειξει οτι τα tec για να κανουν αξιόλογη δουλειά θελουν φραγκα οσο ενα phase απο τον αφαντο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 4, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 ok αυτό μου ακούγετε καλό αλλά τελικά το κόστος για ένα phase απο τον άφαντο πόσο είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 4, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 έκανε καμια 300-400eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Φεβρουάριος 4, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 ok αυτό μου ακούγετε καλό αλλά τελικά το κόστος για ένα phase απο τον άφαντο πόσο είναι ? ρωτα τον να μαθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasxa| Φεβρουάριος 4, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Ρωτησα και γω αλλα αφαντος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 4, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 έχω ρωτήσει και εγώ εδώ και καιρό αλλά όντως άφαντος τεσπα εν αναμονή να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.