Jump to content

Πρόβλημα με DDR2 μνήμες

superman8

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά!

Μόλις αγόρασα 2GB από αυτές εδώ τις μνήμες Kingston ValueRAM KVR667D2N5/1G 1GB DDR2 RAM 667MHz PC2-5300 Kingston KVR667D2N5/1G

για τα προσθέσω στα άλλα 2 που ήδη είχα,

Hynix 1GB 2Rx8 PC2-5300U-555-12

&

AE DESKTOP COMPUTER RAM MEMORY Module 1GB 2RX8 PC2-5300U-555-12* | eBay

Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως όταν βάζω πάνω στην μητρική και τα 4GB,

ανοίγει κανονικά η οθόνη αλλά δεν bootάρει.

Όταν βάζω τα 3GB πάνω, κάνει να ανοίξει άλλα κολλάει μετά από 2-3 δεύτερα.

Όταν βάζω 2GB είτε είναι η kingston με οποιαδήποτε άλλη μνήμη το pc ανοίγει και δουλεύει κανονικά.

Κάποια λύση φίλοι μου;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Γιώργος

Λειτουργικό: Windows 7 Ultimate 64bit

Mητρική: Gigabyte P31-DS3L

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες πείτε μου αν είναι να σας βοηθήσει για την επίλυση του προβλήματος..

Παιδιά μήπως χρειάζεται κάποιο update το BIOS;

Εαν κατεβασω καποιο update απο την gigabyte, απλα τρεχω το .exe και αυτό είναι όλο;

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία;

Eίναι επικίνδυνο;

Δώσε εντολή load optimized defaults στο BIOS, αν δεν παίξει δοκίμασε διαφορους συνδυασμούς θέσεων στις μνήμες.

Τελικά η εντολή Load Optimized Defaults δεν έκανε δουλειά.

Μήπως χρειάζεται κάποιο update το BIOS;

Εαν κατεβασω καποιο update απο την gigabyte, απλα τρεχω το .exe και αυτό είναι όλο;

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία;

Eίναι επικίνδυνο;

Oπως τα λες,εγω το κοβω για ασυμβατοτητα...καλο θα ηταν να επαιρνες ιδιας εταιρειας,και ιδιο μοντελο.Μου ετυχε πολλες φορες σε φιλους.Την μια δεν μπουταριζε,την αλλη πετουσε μπλε οθονη error κτλ...σου ευχομαι να μην ειναι κατι τετοιο,αν και δεν το βλεπω.Οι μνημες ειτε τις διαβαζει η μητρικη,ειτε οχι.Δεν μπορεις να κανεις πολλα.Αυτη ειναι η γνωμη μου,και ετσι μαλλον το βλεπω.Μπορεις να το καταλαβεις ανετα,βαζοντας μονο τις Kingstone και τσεκαροντας οτι ολα δουλευεουν,και μετα μονο αυτες που πηρες.Μετα δοκιμασε να βαλεις μικτα και θα δεις θα εχεις προβλημα...

Και μεικτά τις έχω βάλει και πάλι δουλεύουν.

Εγώ πάλι σκέφτομαι το Bios Update μήπως και κάνει δουλειά, γιατί το F5 update που βρήκα στο site της Intel, λέει πως διορθώνει την ασυμβατότητα των μνημών. Λες να το κάνω;

Και μεικτά τις έχω βάλει και πάλι δουλεύουν.

Εγώ πάλι σκέφτομαι το Bios Update μήπως και κάνει δουλειά, γιατί το F5 update που βρήκα στο site της Intel, λέει πως διορθώνει την ασυμβατότητα των μνημών. Λες να το κάνω;

Aμα δουλευει μικτα,τοτε ποιο το προβλημα σου?Αφου ειπες οτι μολις εβαλες και τις αλλες 2 μνημες εχεις προβλημα...?Δοκιμασε να βαλεις το τελευταιο bios της μητρικης.Σου δουλεψε καλως...δεν σου δουλεψε...δεν σε βλεπω να μπορεις να κανεις και πολλα,ΑΝ ειναι οι μνημες.

Εγώ πάλι σκέφτομαι το Bios Update μήπως και κάνει δουλειά, γιατί το F5 update που βρήκα στο site της Intel, λέει πως διορθώνει την ασυμβατότητα των μνημών. Λες να το κάνω;------->Γιατι το σκεφτεσαι ακομη αν εχει καινουριο bios?Εμενα το pc,δουλευε παντα καλα,αλλα οταν βγαινει καινουριο bios,το περναω...εσυ που εχεις προβλημα?!Αλλωστε ποσο χειροτερα να γινει?Να φτιαξεις πηγαινεις με το καινουριο bios,οχι να καταστρεψεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.