sotiris Σεπτέμβριος 15, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Χρόνια Πολλά :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Σεπτέμβριος 15, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 δεν πρέπει να το γιορτάζουμε σαν να ήταν το thelab.gr φυσικό πρόσωπο (ακα Λάμπης κτλ), αλλά α) σαν εορτή απελευθέρωσης (από βαρεμένα φόρουμς), β) σαν γιορτή δημιουργίας (ενός φόρουμ με μεράκι και αγάπη για την πληροφορική και τους υπολογιστές ) Χρόνια Πολλά λοιπόν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 15, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 χρόνια πολλά! τί θα κεράσει???:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 15, 2004 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Χρονια σου πολλα Λαμπη!!! ΑΝτε και με περισσοτερα μελη και reviews!!!!!Οοοοοοοοολε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 15, 2004 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Nα ζησεις λαμπακο και terra πολλαμεγαλο να γινεις με μελη πολλαπαντου να σκορπιζεις του Overclocking το φως και ολοι να λενεNA ενα φορουμ σωστο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Lol @ Zarras! Xρονια ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ λοιπον στο αγαπημενο μας φορουμ Σα χθες μου φαινετε ρε συς.....περασε αλλος ενας χρονος της ματαιης ζωης μας εεεε....? ΥΓ Φαντζεστε πως θα ειναι να γιορταζουμε τα.....χμ....ας πουμε 20α του γεννεθλια?Πως θα ειναι να διαβαζεις κατι που εγραφες 20 χρονια πριν!!??!! Μακαρι να ζουμε κ μεις κ αυτο μεχρι τοτε βεβαια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 15, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Χαχαχαχα, τα ηνία θα έχουν πάρει τα Samaelάκια , τα Rootάκια και τα υπόλοιπα Labάκια σε 20 χρόνια, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 15, 2004 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 05:35] Βαλτε κανα εορταστικο λογκο.......... :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 15, 2004 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Φοβερό logo!!!!! :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 15, 2004 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Χρόνια πολλά "thelab.gr"........ΜΗΝ μπερδευτούμε με τα "labs" γνωστού Αθηναίου επιχειρηματία a.k.a. "bill".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 15, 2004 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 peta χρόνια και απο μένα. Μπορεί να μην είμαι εδώ από την αρχή αλλά δε νομίζω πως μπορώ να πάω πλέον σε άλλο forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 15, 2004 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Α! Και αν κάνετε κάποιον διαγωνισμό μην αφήσετε τον Endu να πάρει μέρρος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 15, 2004 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από DJD :happy2: :happy2:Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Α! Και αν κάνετε κάποιον διαγωνισμό μην αφήσετε τον Endu να πάρει μέρρος!!! Αυτο εννοειται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 15, 2004 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Χρονια Πολλά Λάμπη μου Να λάμπεις και να μας φωτίζεις όλους Είθε η χαοτική σου εντροπία να μας προστατεύει όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Χαχαχαχα, τα ηνία θα έχουν πάρει τα Samaelάκια , τα Rootάκια και τα υπόλοιπα Labάκια σε 20 χρόνια, Xαχααχαχ! Λες εε?!? Φανταζεσαι να ποσταρεις απο το ιδιο pc με το γιοκα σου!!Ααααααυταα ειναι σκηνικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 15, 2004 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Και ο Λαμπης αλλαξε και το λογοτυπο του !Αν και εγω θελω να βγει ο The Lab να πει τα ευχαριστω που του εχουμε ευχηθει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από paschaliaΑν και εγω θελω να βγει ο The Lab να πει τα ευχαριστω που του εχουμε ευχηθει ! :boxed: :X: :boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 15, 2004 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Samael γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 15, 2004 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Λάμπεις Μπάμπη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 15, 2004 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Χαχαχαχα, τα ηνία θα έχουν πάρει τα Samaelάκια , τα Rootάκια και τα υπόλοιπα Labάκια σε 20 χρόνια, Εσυ μπορει να εισαι γέρος, εμεις δεν εχουμε φαει τα ψωμια ακομα ομως :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.