Jump to content

Batman: Arkham Origins

GFFermari

Recommended Posts

όπως το τρέχει το pc μου

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IqzlXBruylA&feature]www.youtube.com/watch?v=IqzlXBruylA&feature[/ame]

[ame]

[/ame]
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Τέλος το story, 18 ώρες παιχνίδιου (έχω κανει και ελάχιστα απ τα extras) και είμαι ~30%.

Η αλήθεια είναι οτι περίμενα να έχει κι αλλο και διαφορετικό τέλος, όταν ειδα οτι τελείωσε, αλλα το ευχαριστήθηκα. :)

Μου μεινε η απορία τι θα γίνει με την Harley Quinn.

Υποθέτω πως είναι αυτη η γιατρέσα που εξετασε τον Joker σε κάποια φάση.

Eχω απορία πως θα φτάσει να είναι η Harley όπως την εχουμε δει στα αλλα 2 παιχνίδια, μιας και στο τέλος ήταν ακομα γιατρέσα κι οχι με το μέρος του Joker.

Λέτε να έχει και συνέχεια, πριν το Arkham Asylum (χρονικά)?

Θα συνεχίσω να παίζω για να κάνω τα side quests σιγα σιγα, εχουν ενδιαφέρον.

Τα εβγαλε τα λεφτά του (~13€), full ευχαριστημένος και το συστήνω ανεπιφύλακτα στους fans.

Για bugs που λενε όλοι δεν είδα κάτι τρελό. 1-2 φορές κόλλουσαν οι κακοι σε τοιχους και δεν προχορουσαν, αλλα με ενα batarang εστρωνε.

Πληροφοριακα, έπαιζα στο laptop της υπογραφης σε 1600x900(native), όλα low, και έπαιζε αρκετα καλα. Δεν εχω δοκιμάσει να κανω benchmark.

• 2 weeks later...

Εγω εχω τρελα bug και εχω εκνευριστει απιστευτα αλλα ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει.Εχει βρει κανεις κανενα fix για ολα?

Γενικα πεφτω σε κατι τρυπες και τετοια αλλα το κυριοτερο ειναι οτι εξαφανιζετια ο deathstroke μολις πεσει πολυ χαμηλα η ζωη του και κολλαω εκει!

Το βαζει στα ποδια η κοτα,κατσε μεσα ρε να παλεψεις...

:hehe:

Μόλις το τελείωσα, παιχνιδαρα. Δε θα το συγκρίνω με τα προηγούμενα αλλά όπως τα απόλαυσα, απόλαυσα κι αυτό. :D

Οντως,αν και δεν εχω βρει ακομα χρονο να το τελειωσω και με εκνευριζουν και μερικα bugs,ειναι παιχνιδαρα!

Εμένα μου φαίνεται λίγο γελοίο ρε παιδιά...με 6-7 κλοτσομπούνια χάνεις..ε δεν γίνετε αυτό το πράμα...Εδώ και 1 ώρα παίζω την ίδια πίστα...

Εμένα μου φαίνεται λίγο γελοίο ρε παιδιά...με 6-7 κλοτσομπούνια χάνεις..ε δεν γίνετε αυτό το πράμα...Εδώ και 1 ώρα παίζω την ίδια πίστα...

Εχεις αναβαθμισει τα skill σου?

Δεν έχω κάνει τπτ..Πρώτη φορά παίζω το Batman και δεν ξέρω και πολλά..Και κατέβασα το game να το δω πως είναι για να πάω να το αγοράσω....!!!

Οσο παιζεις ξεκλειδωνεις καποια skill points και πατας το κουμπι που σου λεει για "level up" Στο gamepad xbob360 που παιζω εγω ειναι το κουμπι back.Σε εσενα δεν ξερω πως το γραφει.Πας λοιπον στο μενου και ανταλλαζεις τα skill points για αναβαθμησεις που θες,μεσα σε ολα αυτα που αναβαθμιζεις αντεχει και ο batman παραπανω ξυλο,για ψαξτο λιγο και αναβαθμησε γιατι αν παιζεις ετσι και εχεις προχωρησει αρκετα δεν θα την παλευει καθολου.

Κι' εγώ δυσκολεύτηκα μέχρι να βρω τον τρόπο. Μη βιάζεσαι και μην κάνεις επιθέσεις, δεν έχει νόημα. Περίμενε να επιτεθεί, κάνε counter και μετά προλαβαίνεις να ρίξεις λίγες. Repeat μέχρι να τον νικήσεις.

Που να παίξεις το Dark Souls...καλό είναι να δυσκολέψουν λίγο τα games.

off topic

Το dark soul οσο εχω δει δεν ειναι δυσκολο,ειναι ηλιθιο:daisy:

Αλλο φτιαχνω ενα game με καλο ΑI ωραιους και δυσκολους γριφους και αλλο απλα πεταω μεσα εναν παναργο πανιβλακα ηρωα που τρωει ξυλο απο οτι υπαρχει στο παιχνιδι ακομα και απο τις πετρες.

off topic

Το dark soul οσο εχω δει δεν ειναι δυσκολο,ειναι ηλιθιο:daisy:

Αλλο φτιαχνω ενα game με καλο ΑI ωραιους και δυσκολους γριφους και αλλο απλα πεταω μεσα εναν παναργο πανιβλακα ηρωα που τρωει ξυλο απο οτι υπαρχει στο παιχνιδι ακομα και απο τις πετρες.

Βρε παρακολουθείς το AI του αντιπάλου σου και τον έχεις αυγόφετα, δεν ορμάς βουρ στον πατσά έτσι πας άπατο.

Επίσης ο ήρωας σου μπορεί να γίνει killing machine μετά από 100 ώρες +.

On topic: το Batman τα σπάει όντως

New DLC

INITIATION DLC TRAILER

http://uk.ign.com/videos/2013/12/02/batman-arkham-origins-initiation-dlc-trailer

Είμαι στο 12% και είμαι στην πίστα που ψάχνω τον Enigma και ήθελα να ρωτήσω για αυτά τα πράσινα τηλέφωνα που βγάζει στον χάρτη..Πρέπει να κάνω κάτι με αυτά...???

M7kL6wY.png

Είναι side quest και έχει σχεση με τον enigma. Δεν εχει να κάνει με το story.

Τα βρισκεις και τα σπας (με batarang).

Δεν εννοώ αυτά που σπας με το batarang....Αυτά τα έκανα...αυτά τα τηλέφωνα που δείχνει στο χάρτη ειναι κάτι κουτιά με ρεύμα με κόκκινο φως...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.