Jump to content

Batman: Arkham Origins

GFFermari

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Για το benchmark του παιχνιδιού κάνετε τα εξής:

Find Batman: Arkham Origins in your Steam Library

Right-click the game

Select Properties

Select Set Launch Options...

Input benchmark

Press OK

Launch the game

Αλλιώς στη συντόμευση του παιχνιδιού δεξί κλικ->ιδιότητες->στο target αφήνετε ένα κενό και προσθέτετε το "benchmark"

π.χ. "E:\Program Files (x86)\Batman Arkham Origins\SinglePlayer\Binaries\Win32\BatmanOrigins.exe" benchmark

Για να κάνετε disable τα intro movies αφήνετε άλλο ένα κενό και προσθέτετε "-nostartupmovies".

Τα πιο βαριά setting του game είναι το msaa και το physx στο high.

Με high physx στο πρώτο boss battle έχει φοβερά frame drops σε μια gtx760.

Το παιχνίδι πάντως μια χαρά μου φαίνεται, είναι διαφορετικό στυλ από τα άλλα δυο έχει πιο πολύ ξύλο αλλά είναι τίγκα στα bug, θέλει επείγοντος patch. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις γτ είναι bugαρισμενα π.χ. μετά τη μάχη στην αρένα δεν άνοιγαν οι πόρτες και δεν μπορούσες να πας πουθενά και σε ενα tower που πήγα να ανοίξω έπρεπε να hookαρω έναν αεραγωγό και να μπω μέσα αλλά απλά κρεμόταν απο εκεί χωρίς να κάνει τπτ... θέλει συμμάζεμα.

παμε να δουμε και καποια νουμερα με το bench mode του παιχνιδιου οπως υπεδειξε ο φιλος στο πιο πανω ποστ!!

fx 8320 @ 4.5 kai nvidia 760 stok 1085-boost 1200 /1500 σε γενικες γραμμες ειταν στο 99% εκτος απο κανα 2 σημεια που επεφτε λιγο

οι ingame μου ρυθμισεις σε αναλυση (1680Χ1050) sorry για κατι παραπανω αυτη τη στιγμη!!

x3zr.jpg

sxcd.jpg

και εδω με τις ιδιες ρυθμισεις αλλα με τα physx σε normal preset

βλεπουμε οτι τα physx εχει επιδραση στα min-average τα max fps παραμενουν τα ιδια !!

fz1x.jpg

edit : επειδη μου ξεφυγε το DOF οριστε και με αυτο στο max!!

εχουμε και λεμε λοιπον οριστε και το τελικο ingame preset !!

9wd2.jpg

r78w.jpg

Εγω θελω να ακουσω σχολια απο κατοχους Nvidia για σημαντικες διαφορες με PhysX(μιας και επεσε αρκετη διαφημιση πριν βγει το παιχνιδι)
Εδώ είσαι, χωρίς Physx θα μείνεις για πάντα εκεί χαχαχαααααα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aSeARjpIj5o]Batman: Origins Bugs & Glitches Angry Rant - YouTube[/ame]

να ενημερωσω απο τεστακια που εκανα στο bench οτι τα physx (high)φαινονται αρκετα σε σχεση με το normal και ειδικα στα τελευταια σημεια του bench ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ο καπνος ειναι διαχυτος στο πατωμα και ειδικα στο πανω μερος κινηται μπρος πισω πανω κατω !!

εδω με τερμα οι ρυθμισεις ingame αλλα με το physx στο off η και στο νορμαλ που το ειχα δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο να αλλαξει !!

vbpj.jpg

j4hc.jpg

για παμε να δουμε ομως με τα physx στο high και τραβουσα σκριν ανα 1 sec στα τελευταια του bench !!

ogvt.jpg

h3fd.jpg

h0jk.jpg

0yfn.jpg

c8i8.jpg

xbv6.jpg

τωρα για μεσα στο παιχνιδι δε ξερω να σας πω πολλα πραγματα γιατι λογω λιγου χρονου σταματησα να το παιζω !

αν εχει παρατηρησει καποιος κατι αναλογο μεσα στο παιχνιδι με ρυθμισεις pyhsx high ας το αναφερει!! και ας βαλει και κανα σκρινακι με κανα εφε παραπανω !!

Είπα να ξεθάψω την 8800gt για να τη χρησιμοποιήσω σαν dedicated physx card παρέα με την gtx760.

Το παιχνίδι όμως δεν σε αφήνει να βάλεις physx στο high με τη συγκεκριμένη κάρτα.

Το performance είναι χειρότερο σε ότι settings δοκίμασα με τις 2 κάρτες μαζί.

Επίσης παρατήρησα ότι σε physx intense scenes του benchmark το gpu usage της gtx760 έπεφτε στο ~50% τη στιγμή που το gpu usage της 8800gt ανέβαινε στο ~90%.

Πολυ καλό το παιχνιδι, αν και δεν εχω παιξει αρκετά ακόμα. Θα περιμένω να το αγορασω και να το ευχαριστηθώ.

Ο Batman είναι "vigilante" ακομα και τον αντιμετωπίζουν σαν κακο και οχι σαν ήρωα του Gotham. Πιο brutal και με περισσοτερο ξυλο απ τα αλλα 2. Μ' αρέσει πολυ. :)

Ζόρικος ο Deathstroke. 3 φορες δοκίμασα.

Τον παω χαλαρα μεχρι εκει που βγάζει το μαχαιρι, αλλα μετά δυσκολευει.

Θέλει απλα σωστό timing στα counters ή είναι και κατι άλλο που μου διαφευγει?

Το έβαλα σήμερα, δεν μου κρατάει τα settings στα γραφικά. Με ξεκινάει σε παράθυρο και μόνο εκεί που λέει press start μπαίνει full screen και πρέπει να τα ρυθμίσω πάλι. Το έχει και κανένας άλλος το θέμα?

Καλησπερα!! Το εχω και γω αυτο το προβλημα. Πως το ελυσες?

Παλι δεν δουλευει. Εγω εχω 8.1, βαζω την επιλογη για 8 καθως δεν εχει για 8.1 αλλα τιποτα. Ψαχνω στο νετ αλλα δεν βρισκω τιποτα..

Edit: Τελικα το εβαλα να ανοιγει παντα ως διαχειριστης και δουλευει κανονικα.!!

Edit2: Ετρεξα το bench min:42 avg:54 max:68 Ολα στο τερμα με msaax8 και physics high στα 1920*1080 στο συστημα της υπογραφης.

Με το συστημα της υπογραφης:

Τα settings:

q0pl.jpg

Το bench:

i9hk.jpg

Κατι δεν παει καλα με το παιχνιδι. Επρεπε να ειχαμε πολυ μεγαλυτερες διαφορες. Με τα settings τα δικα σου με το συστημα της υπογραφης μου.

gnjz.jpg

Για καποιο λογο οταν παταω prtscn η εικονα που βγαινει στη ζωγραφικη ειναι μαυρη γι αυτο το εβγαλα με το κιν.

Αν μπορεις δοκιμασε με msaax8.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.