Fulgore1 Οκτώβριος 26, 2013 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Εγω θελω να ακουσω σχολια απο κατοχους Nvidia για σημαντικες διαφορες με PhysX(μιας και επεσε αρκετη διαφημιση πριν βγει το παιχνιδι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Οκτώβριος 27, 2013 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2013 Για το benchmark του παιχνιδιού κάνετε τα εξής:Find Batman: Arkham Origins in your Steam LibraryRight-click the gameSelect PropertiesSelect Set Launch Options...Input benchmarkPress OKLaunch the game Αλλιώς στη συντόμευση του παιχνιδιού δεξί κλικ->ιδιότητες->στο target αφήνετε ένα κενό και προσθέτετε το "benchmark"π.χ. "E:\Program Files (x86)\Batman Arkham Origins\SinglePlayer\Binaries\Win32\BatmanOrigins.exe" benchmarkΓια να κάνετε disable τα intro movies αφήνετε άλλο ένα κενό και προσθέτετε "-nostartupmovies".Τα πιο βαριά setting του game είναι το msaa και το physx στο high.Με high physx στο πρώτο boss battle έχει φοβερά frame drops σε μια gtx760. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 27, 2013 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2013 Το παιχνίδι πάντως μια χαρά μου φαίνεται, είναι διαφορετικό στυλ από τα άλλα δυο έχει πιο πολύ ξύλο αλλά είναι τίγκα στα bug, θέλει επείγοντος patch. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις γτ είναι bugαρισμενα π.χ. μετά τη μάχη στην αρένα δεν άνοιγαν οι πόρτες και δεν μπορούσες να πας πουθενά και σε ενα tower που πήγα να ανοίξω έπρεπε να hookαρω έναν αεραγωγό και να μπω μέσα αλλά απλά κρεμόταν απο εκεί χωρίς να κάνει τπτ... θέλει συμμάζεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Οκτώβριος 28, 2013 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 παμε να δουμε και καποια νουμερα με το bench mode του παιχνιδιου οπως υπεδειξε ο φιλος στο πιο πανω ποστ!! fx 8320 @ 4.5 kai nvidia 760 stok 1085-boost 1200 /1500 σε γενικες γραμμες ειταν στο 99% εκτος απο κανα 2 σημεια που επεφτε λιγο οι ingame μου ρυθμισεις σε αναλυση (1680Χ1050) sorry για κατι παραπανω αυτη τη στιγμη!! και εδω με τις ιδιες ρυθμισεις αλλα με τα physx σε normal preset βλεπουμε οτι τα physx εχει επιδραση στα min-average τα max fps παραμενουν τα ιδια !! edit : επειδη μου ξεφυγε το DOF οριστε και με αυτο στο max!! εχουμε και λεμε λοιπον οριστε και το τελικο ingame preset !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 28, 2013 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 Εγω θελω να ακουσω σχολια απο κατοχους Nvidia για σημαντικες διαφορες με PhysX(μιας και επεσε αρκετη διαφημιση πριν βγει το παιχνιδι)Εδώ είσαι, χωρίς Physx θα μείνεις για πάντα εκεί χαχαχαααααα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=aSeARjpIj5o]Batman: Origins Bugs & Glitches Angry Rant - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Οκτώβριος 28, 2013 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 να ενημερωσω απο τεστακια που εκανα στο bench οτι τα physx (high)φαινονται αρκετα σε σχεση με το normal και ειδικα στα τελευταια σημεια του bench ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ο καπνος ειναι διαχυτος στο πατωμα και ειδικα στο πανω μερος κινηται μπρος πισω πανω κατω !! εδω με τερμα οι ρυθμισεις ingame αλλα με το physx στο off η και στο νορμαλ που το ειχα δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο να αλλαξει !! για παμε να δουμε ομως με τα physx στο high και τραβουσα σκριν ανα 1 sec στα τελευταια του bench !! τωρα για μεσα στο παιχνιδι δε ξερω να σας πω πολλα πραγματα γιατι λογω λιγου χρονου σταματησα να το παιζω ! αν εχει παρατηρησει καποιος κατι αναλογο μεσα στο παιχνιδι με ρυθμισεις pyhsx high ας το αναφερει!! και ας βαλει και κανα σκρινακι με κανα εφε παραπανω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Οκτώβριος 29, 2013 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Είπα να ξεθάψω την 8800gt για να τη χρησιμοποιήσω σαν dedicated physx card παρέα με την gtx760.Το παιχνίδι όμως δεν σε αφήνει να βάλεις physx στο high με τη συγκεκριμένη κάρτα.Το performance είναι χειρότερο σε ότι settings δοκίμασα με τις 2 κάρτες μαζί.Επίσης παρατήρησα ότι σε physx intense scenes του benchmark το gpu usage της gtx760 έπεφτε στο ~50% τη στιγμή που το gpu usage της 8800gt ανέβαινε στο ~90%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Οκτώβριος 31, 2013 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Πολυ καλό το παιχνιδι, αν και δεν εχω παιξει αρκετά ακόμα. Θα περιμένω να το αγορασω και να το ευχαριστηθώ. Ο Batman είναι "vigilante" ακομα και τον αντιμετωπίζουν σαν κακο και οχι σαν ήρωα του Gotham. Πιο brutal και με περισσοτερο ξυλο απ τα αλλα 2. Μ' αρέσει πολυ. Ζόρικος ο Deathstroke. 3 φορες δοκίμασα. Τον παω χαλαρα μεχρι εκει που βγάζει το μαχαιρι, αλλα μετά δυσκολευει. Θέλει απλα σωστό timing στα counters ή είναι και κατι άλλο που μου διαφευγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 31, 2013 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Μην του επιτίθεσαι συνέχεια περίμενέ τον μόλις κάνει την επίθεση κανε το counter και μόλις αράξει batclaw και βάρα τον 2-3 φορές και πάλι το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos Οκτώβριος 31, 2013 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Το έβαλα σήμερα, δεν μου κρατάει τα settings στα γραφικά. Με ξεκινάει σε παράθυρο και μόνο εκεί που λέει press start μπαίνει full screen και πρέπει να τα ρυθμίσω πάλι. Το έχει και κανένας άλλος το θέμα?Καλησπερα!! Το εχω και γω αυτο το προβλημα. Πως το ελυσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 31, 2013 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Πας στις ιδιότητες-συμβατότητα και τικαρεις το Εκτέλεση συμβατότητας windows 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos Οκτώβριος 31, 2013 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Σ ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos Οκτώβριος 31, 2013 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Πας στις ιδιότητες-συμβατότητα και τικαρεις το Εκτέλεση συμβατότητας windows 7Δυστηχως δεν δουλεψε. Τι windows εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 31, 2013 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Windows 7 64 κανε το αντίστοιχο με οτι windows έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos Οκτώβριος 31, 2013 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Παλι δεν δουλευει. Εγω εχω 8.1, βαζω την επιλογη για 8 καθως δεν εχει για 8.1 αλλα τιποτα. Ψαχνω στο νετ αλλα δεν βρισκω τιποτα..Edit: Τελικα το εβαλα να ανοιγει παντα ως διαχειριστης και δουλευει κανονικα.!!Edit2: Ετρεξα το bench min:42 avg:54 max:68 Ολα στο τερμα με msaax8 και physics high στα 1920*1080 στο συστημα της υπογραφης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Οκτώβριος 31, 2013 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Με το συστημα της υπογραφης: Τα settings: Το bench: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos Οκτώβριος 31, 2013 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Με το συστημα της υπογραφης:Τα settings: Το bench: Κατι δεν παει καλα με το παιχνιδι. Επρεπε να ειχαμε πολυ μεγαλυτερες διαφορες. Με τα settings τα δικα σου με το συστημα της υπογραφης μου. Για καποιο λογο οταν παταω prtscn η εικονα που βγαινει στη ζωγραφικη ειναι μαυρη γι αυτο το εβγαλα με το κιν. Αν μπορεις δοκιμασε με msaax8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 31, 2013 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Κατι δεν παει καλα με το παιχνιδι. Επρεπε να ειχαμε πολυ μεγαλυτερες διαφορες. Με τα settings τα δικα σου με το συστημα της υπογραφης μου.SLI rulez ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 1, 2013 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Update με msaax8 και ολα τα υπολοιπα οπως πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Νοέμβριος 1, 2013 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Καλό το txaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.