GFFermari Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2013 It was announced yesterday that Batman: Arkham Origins is being developed for Xbox 360, PS3, PC and Wii U with a targeted release date of October 25. On the same day a companion game, Batman: Arkham Origins Blackgate, will be released on 3DS and Vita. Developed by WB Games Montréal, Batman: Arkham Origins features an expanded Gotham City and introduces an original prequel storyline set several years before the events of Batman: Arkham Asylum and Batman: Arkham City.Taking place before the rise of Gotham City’s most dangerous criminals, the game showcases a young and unrefined Batman as he faces a defining moment in his early career as a crime fighter that sets his path to becoming the Dark Knight. As the story unfolds, players will meet many important characters for the first time and forge key relationships. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=tq9bKYfyM-o]Official Teaser Trailer - Batman: Arkham Origins - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάϊος 20, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=N2r_HEwcvTw]Batman: Arkham Origins - Debut Trailer - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kbRjsaHG1lQ]Batman: Arkham Origins Gameplay - TGS 2013 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 4, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=v8eE3_SIiao]Batman Arkham Origins - Telling the Origin Story - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dikno Οκτώβριος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 S**t is about to go down. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Οκτώβριος 23, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 το έβαλα για καμια ωρίτσα στο 360. εχει κάποια μικρή διαφορά η μάχη απ' το asylum&city και δεν μπορώ να την εξηγήσω (καλύτερα ανιμάτιον? )καλύτερο responsivenes και βάρος του χαρακτήρα δεν ξέρω ακριβώς αλλά προς το παρόν η μάχη μ' αρέσει περισσότερο απ' τα άλλα 2. δεν είναι κάνα τρομερό spoiler ειδικά αν έχετε δει τα βιντεακια που κυκλοφορούσαν πριν τη κυκλοφορία του Στην αρχή φαίνεται λίγο βαρετό μόλις λιώνεις στο ξύλο το deathstroke το καταευχαριστιέσαι μέτρησε το μπος φάιτ και μέτρησε και ο μπατμαν που δεν είναι ο uber cool ατσαλάκωτος του asylum και city... αυτός εδώ είναι ΤΙΓΚΑ στο RAGE το νιώθεις στις ατάκες του το νιώθεις στις κινήσεις του, με το ζόρι ελέγχει τον εαυτό του, και το ΓΟΥΣΤΑΡΩ πολύ αυτό.. welcome to the dark side κ έτσι και αυτός που έχει κάνει τη φωνή του joker (troy baker) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pAn49oUtHJE]Batman: Arkham Origins - Troy Baker reading Joker's monologue from "The Killing Joke" - YouTube[/ame] Πάρα πολύ καλός και όντως μοιάζει η φωνή του με νεότερου Mark Hamill/Joker.Εχει ξεσκιστεί. 3 απ' τα μεγαλύτερα games φέτος, πρωταγωνιστικούς ρόλους και είναι ο ίδιος που κάνει το Joel!: BioShock Infinite (Booker) The Last of Us (Joel) Batman: Arkham Origins (Joker) + God of War: Ascension (Orkos) Resident Evil 6 (Jake) Saints Row IV (President) inFamous: Second Son (Delsin Rowe) Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Ocelot) κλπ. άπειρα μικρά σε Injustice, στα προηγούμενα Batman... Troy Baker - IMDb Νομίζω παίρνει τη θέση του Nolan North, αλλά νομίζω ότι αυτός είναι καλύτερος γιατί ο North ακούγεται ίδιος παντού, ενώ αυτός είναι αίλουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Οκτώβριος 23, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 Το περιμένω πως και πως στο PC γιατί στις κονσόλες το framerate είναι απαίσιο σε βαθμό χυδαιότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgore1 Οκτώβριος 25, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Το Batman AC στο Ps3 στο μεγαλυτερο κομματι μου ετρεχε ικανοποιητικα μπορω να πω χωρις καποια σημαντικα frame drops,βεβαια εννοειται οτι αν εχει καποιος pc που να το παιζει σε υψηλες αναλυσεις ειναι μονοδρομος και για την μεγαλη διαφορα στην τιμη Κατηγορίες αποτελεσμάτων για την αναζήτηση 'batman arkham origins' | Skroutz.gr 30ευρο η εκδοση για Pc και 45ευρο η εκδοση για κονσολες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Οκτώβριος 25, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Το δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Οκτώβριος 25, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Το δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις ?το καλύτερο της τριλογίας με ΘΕΙΚΟ plot, ρίχνει για πλάκα στο σενάριο του arkham city.Aν τα πρωτα 2 ήταν για 9αρια, αυτό είναι δεκάρι.Να φανταστείς δεν άντεξα και το τελείωσα στο 360. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Οκτώβριος 25, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Εγω που δεν εχω παιξει τα πρωτα δυο εαν ξεκινησω αυτο θα εχω χασει τιποτα?χρειαζεται να ξερω τιποτα απο τα αλλα?η απλα πλακωνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 25, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 prequel ειναι, βαλε το 360 controller στην usb και αραξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 25, 2013 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Είναι πολύ βαρύ το game; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgore1 Οκτώβριος 25, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 το καλύτερο της τριλογίας με ΘΕΙΚΟ plot, ρίχνει για πλάκα στο σενάριο του arkham city.Aν τα πρωτα 2 ήταν για 9αρια, αυτό είναι δεκάρι. Να φανταστείς δεν άντεξα και το τελείωσα στο 360. Δεν βλεπω ομως και αναλογες κριτικες με αυτες που ειχε το Arkham City,αλλα πολυ χαμηλοτερες(gamespot 6/10 ,Ign 7.8/10)και γενικα Batman: Arkham Origins for PlayStation 3 Reviews - Metacritic μαλλον ειναι οτι πρεπει για ενοικιαση για αυτους που θα το παιξουν σε κονσολα,και για Pc μαλλον σε καμια προσφορα απο Steam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgore1 Οκτώβριος 25, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Είναι πολύ βαρύ το game;Αν ισχυουν αυτα που λεει εδω στο αρθρο Batman: Arkham Origins (Game) - Giant Bomb δεν θα ελεγα οτι ειναι πολυ βαρυ.:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Οκτώβριος 26, 2013 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 ελαφρυ μου φανηκε το παιχνιδακι σε γενικες γραμμες !! αυτα ειναι τα fps μου σε αυτες τις ρυθμισεις με v-sync off που κατεγραψε το fraps σε (1680Χ1050) οθονη με fx 8320@4.5 και nvidia gigabyte 760 στοκ η καρτα (1085/1200 boost/1500) με win 8.1 64 pro! επισης να ενημερωσω οτι φιλος με ati 4850 στα 1280Χ1024 το παιζει μια χαρα αποτι μου ειπε !! και μερικα σκρινακια ingame!! πολλα βαρακια παντως εκανε ο batman τωρα τελευταια και φουσκωσε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Οκτώβριος 26, 2013 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Δεν βλεπω ομως και αναλογες κριτικες με αυτες που ειχε το Arkham City,αλλα πολυ χαμηλοτερες(gamespot 6/10 ,Ign 7.8/10)και γενικα Batman: Arkham Origins for PlayStation 3 Reviews - Metacritic μαλλον ειναι οτι πρεπει για ενοικιαση για αυτους που θα το παιξουν σε κονσολα,και για Pc μαλλον σε καμια προσφορα απο Steam . η σαύρα(gamespot) νομίζω είναι τραβέλι γι αυτό θάβει όλα τα καλά παιχνίδια για να προκαλεί και να το ρίχνει μετά στη "διαφορετικότητα" της.. και κακώς πολύ reviewers είναι ηλιθιωδώς προκατειλημμένοι ότι το παιχνίδι δεν μπορεί με τίποτα ναναι καλύτερο απ' τα μπάτμαν της rocksteady.. πολύ κακώς. Το σύστημα μάχης έχει σίγουρα finetuning αλλά το βασικότερο + του είναι ότι γιαπωνέζισε επιτέλους.. Πλέον έχεις ranks (S,A,B,C,D) στα fights και παίρνεις xp bonus. Επίσης είναι ακόμα λιγότερο button mashing μιας και συναντάς εχθρούς που κάνουν counter στα counter σου κλπ.κλπ. Γενικώς περισσότερη ποικιλία στη μάχη που μόνο καλό είναι αυτό για Batman. ps. στο batcave υπάρχει ένα rough πρωτότυπο του batmobile φτυστό απ' την ταινία του 1989 ps2. το παιχνίδι νιώθω ότι έχει πάρει τα καλύτερα απ' τον batman του Burton και τον batman του Nolan, αισθητικά αλλά και σαν μυθολογία χαρακτήρων και πραγματικά για μένα έχει βρει το sweet spot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Οκτώβριος 26, 2013 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 7.8 Από IGNBatman: Arkham Origins Review - IGN Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 26, 2013 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Το έβαλα σήμερα, δεν μου κρατάει τα settings στα γραφικά. Με ξεκινάει σε παράθυρο και μόνο εκεί που λέει press start μπαίνει full screen και πρέπει να τα ρυθμίσω πάλι. Το έχει και κανένας άλλος το θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.