blade_pan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Αν εχω 5.1 ηχεια,τι διαφορες θα εχω με καθεμια απο τις δυο καρτες?ή ειναι ακριβως ιδιες και δεν αξιζει να παρω ZS?:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 χμ νομιζω οτι εχει διαφορα στην αποκωδικοποιηση ηχου.αν σε ενδιαφερουν πολυ οι ταινεις παρε την ζς.και οι δυο υποστηριζουν μεχρι και 7.1 συστηματα αλλα η zs εχει και πιστοιποιηση ΤΗΧ και υποστηριζει και dts-es για ταινιες,οποια το υποστηριζει.σε μουσικη και σε games δεν νομιζω να εχει διαφορα...αν εχουν μικρη διαφορα στην τιμη τσιμπα την zs και αν την θες και για ταινιεςp.s. δεν ξερω μπορει να εχουν και αλλες διαφορες αλλα μικρες ας πει και κανας αλλος αν ξερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Η Audigy 2 (-σκετη-) υποστηριζει μεχρι και 6.1 Η μονη που υποστηριζει το 7.1 ειναι η Audigy 2 Platinum Ex... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 5.1(6.1*)CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY PLAYER 2 - BULK7.1 CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY 2 NX USBCREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY PLAYER 2 ZS CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY 2 ZS PLATINUM PROμε την Audigy 2ZS να εχει τον καλυτερο λογο τιμης/αποδοση αυτη τη στιγμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Σεπτέμβριος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Απο οσα εχω δει,εκτος απο το 7.1 υπαρχουν και καποιες μικρες διαφορες,αλλά δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ουσιαστικες. Μερικες απο αυτες ειναι πιο κατω. Sound Blaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Οποτε λετε καλυτερα την ZS σκετη??Απο τιμες πως παμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 πέρα από τον 7.1 ήχο, μόνο το καλύτερο SNR αξίζει, αλλά αυτόισχύει αν χρησιμοποιείς τις αναλογικές εξόδους.αν χρησιμοποιείς το digital out δεν ξέρω.αν η διαφορά ξεπερνά το 20άευρο (και δενσκοπεύεις να πάρεις 7.1 ηχεία στο μέλλον) πάρε την απλήείδα στο πλαίσιο ότι η διαφορά προ φπα είναι 10 ευρώ. πάρε τη zs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 15, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Giorgos(...) και αναφερει και για υποστηριξη EAX 4.0 μεσω καποιου onlline update, κατι που δεν εχω δει για την Audigy 2 (...) Η τελευταία έκδοση του driver είναι κοινή και για τις Audigy 2 και για τις Audigy 2 ZS: http://gr.europe.creative.com/support/drivers/eula.asp?id=8060 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Σεπτέμβριος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από sotirisείδα στο πλαίσιο ότι η διαφορά προ φπα είναι 10 ευρώ. πάρε τη zs. Γιατι τοση μεγαλη διαφορα στη τιμη απο την σελιδα της creative? ( 80 vs 131) Για την audigy 2 τη διαφορα μπορω να την καταλαβω επειδη στο πλαισιο ειναι bulk.. Αρχική απάντηση από georgeadams Η τελευταία έκδοση του driver είναι κοινή και για τις Audigy 2 και για τις Audigy 2 ZS: http://gr.europe.creative.com/support/drivers/eula.asp?id=8060 :) ωραια, thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.