Jump to content

God gave me the command?

enduracell

Recommended Posts

εγγύηση για πιο πράγμα για τον επεξεργαστή? Αν είναι να τον πάρω χωρίς εγγύηση :hehe: σαματς και τι?

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable

Clocks ξερουμε? Ισως να ειναι καιρος για 939 και για μας

Xμμ, τωρα που το σκεφτομαι λογικα μιλαμε για 2 GHz o 3200+ και 1.8GHz ο 3000+ αφου η AMD παιζει με ακεραιους πολλαπλασιαστες (εκτος και αν αλλαξε κατι με τα 0.09μ).

Με αυτα δεν βλεπω να αποτελει κατι εξαιρετικο(ειδικα ο 3000+) κανενας απο τους 2 αφου πολυ πιθανο να σε περιορισει ο μικρος πολλαπλασιαστης στο o/c.

Αρχική απάντηση από unstoppable

Xμμ, τωρα που το σκεφτομαι λογικα μιλαμε για 2 GHz o 3200+ και 1.8GHz ο 3000+ αφου η AMD παιζει με ακεραιους πολλαπλασιαστες (εκτος και αν αλλαξε κατι με τα 0.09μ).

Με αυτα δεν βλεπω να αποτελει κατι εξαιρετικο(ειδικα ο 3000+) κανενας απο τους 2 αφου πολυ πιθανο να σε περιορισει ο μικρος πολλαπλασιαστης στο o/c.

εντάξει αφού τα mobos πάνε σε HTT δε θα είναι πρόβλημα, εξάλλου η τιμή τους είναι πολύ κυριλέ!!!! 208$!!!!! :woot:

καλά ξενέρωσα τώρα... για να shipάρουνε ΕU πρέπει να συμπληρώσω ειδική φόρμα και η παραγγελιά να είναι 250$ και άνω... Θα περιμένω όλο και κάποιο μαγαζί U θα το φέρει. (ας κάνει το overclockers το θαύμα...

το θέμα είναι πως θα τον τσιμπήσουμε ώστε να τον έχουμε 1ή του Οκτώβρη σπίτι σου? :D

Eλπίζω να τον φέρει κανένας από Γερμανία (του φούστη δίπλα είναι το εργοστάσιο...) αν δει κανένας τίποτα σφυράτε κλέφτηκα...:whistle2:

Πριν 10' χτύπησε το κουδούνι μου το UPS...:happy: (σαν αμερικανάκι νιώθω)

?contest.jpg

Τα υπόλοιπα όταν θα πάρω CPU. :cry: ρε γμτ το Monarch θα τους έχει τελικά διαθέσιμους στης 28/9 και γω δε μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό... :wall:

Nα ευχαριστήσω επίσης τον φίλο Chosen για τις χρήσιμες συμβουλές που μου έδωσε (να πω στο marketing της Abit να βάλει το mobo μέσα σε σακούλα με γρασαρισμένες βίδες... ήμαρτον!!!!! :TD: )

post-47-1416071258,9289_thumb.jpg

Καλώς τα δέχτηκες φίλε μου!!

[uPS rings the bell..man!!I know the feeling!!!God Save America και τα ρέστα!!LOL!!!]

Ευχαριστώ Shaman, Ι think Ι m :inlove:

για να μην ανησυχούν οι γονείς μου και οι φίλοι μου απλώς θα πω ότι το mobo είναι rev1.1 :hehe:

:hehe: όχι δε την φέρνω θα μου την ματιάσετε (είμαι πολύ σπαστικός σε κάτι τέτοια :o ) αυτή την στιγμή κάθεται στο κρεβατάκι μου και με κοιτάει με ένα βλέμμα σα να μου λέει "δε θα με βάλεις πάνω να μου...beep?" :cry:

καλως τα δέχτηκες! :) τι νόμιζες? έτσι εύκολα θα ξέφευγες απο την Αbit? :D Kαλο κλοκάρισμα όταν πάρεις την cpu-ελπίζω σύντομα! (έφερε και το πλαίσιο 939 αν ενδιαφέρεσαι)

Ευχαριστώ παιδιά :flower: Το είδα το Πλαίσιο το θέμα είναι ότι θέλω τον 3200+ 90nm 939 :inlove: είναι πιο φτηνός και περισσότερο στα γούστα μου... απλά πρέπει να το φέρει ένα μαγαζί από EU έστω και preorder... :(

εγω λεω να την πουλεισεις να παρεις ενα dfi 754 και εναν 3200+ και ασε της μουφω abit.

καλος τα δεχτηκες γιανακο :p

Το τζαμπα ειναι πιο γλυκο παντα!!

Οτι και αν κανει η μητρικη απο αποψη επιδοσεων, θα ειναι σιγουρα το πιο αγαπημενο κομματι στο pc!!

Καλοριζικη...

Αμα βρεις 90nm παμε για... ομαδικη στανταρ!!

:hehe: ευχαριστώ παιδιά ελπίζω με κανένα modάκι να πάει εκεί που την θέλω :)

SLN Ελλάδα είσαι ή Αμέρικα? ρωτάω γιατί ομαδική σε δύο διαφορετικές χώρες δύσκολα...

Αρχική απάντηση από enduracell

:hehe: ευχαριστώ παιδιά ελπίζω με κανένα modάκι να πάει εκεί που την θέλω :)

SLN Ελλάδα είσαι ή Αμέρικα? ρωτάω γιατί ομαδική σε δύο διαφορετικές χώρες δύσκολα...

Ελλάδα είναι απλά συχνάζει πολύ στο Xtreme και έχει ψωνιστεί!!! Δεν ξέρεις με τι κόπο τον πείσαμε να γράφει ελληνικά εδώ μέσα....... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.