enduracell Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Δε το πιστεύω κέρδισα στον διαγωνισμό της Abit στο πρόσφατο galop που έκανε Είναι θέλημα θεού να πάω σε Abit ξανά και να μη σώσω να πάρω DFI :tomato: :giveup: όπως καταλαβαίνετε πάω για 3500+ 939!!!!! :happy2: :happy2: Ελπίζω να μπορέσω να τον πάρω όσο σύντομα γίνεται (μετά την εξεταστική). Καλά θα ήταν να μου χάριζε και ο Λάμπης έναν 3500+ για να συμπληρώσω το setάκι :whistling :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Σεπτέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Καλοριζικο! Αντε και να το παντρεψεις και με τον επεξεργαστη και καλα αποτελεσματα! :clap: :clap: :clap: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 :clap: :clap: μακαρι να ειχα λιγο απ'την τυχη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Ευχαριστώ Shadow Hunter :flower: είμαι πολύ χαρούμενος δε ξέρω αν σας το είπα O 3500+ πιστεύω να μου βγει καλός γιατί δεν έχω και πολλές επιλογές σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορεί και κανένας 3600+ αν έχει βγει στα τέλη του μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan :clap: :clap: μακαρι να ειχα λιγο απ'την τυχη σου! ευχαριστώ blade_pan εύχομαι παίδες και στα δικά σας, ποτέ δε ξέρετε πότε θα σας χτυπήσει την πόρτα η τύχη. ΑΜD rulezzzzzzzz και Abit φυσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 πραγματι ειναι αλήθεια. .. .Μπραβο !!!!!Συγχαρητήρια....!!!πρεπει να ειναι το καλύτερο μοντελο της Αbit .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 ’ξιος John, δε θα μπορούσε να πάει σε καλύτερα χέρια (και πόδια) το 939.. Μάλλον σε είδαν πολύ φουριόζο να αλλάξεις εταιρεία και ψάρωσαν. Αν και Abit και VIA, διπλός μπελάς δηλαδή, θα κάνεις τα μαγικά σου :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 15, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 μπραβο ρε pron*κοιτα να μας βγαλεις ασπροπροσωπους! ελπιζω να σκισεις με τα νεα σου πραγματακια οταν με το καλο τα στησεις.........καλη τυχη και παλι m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 τι εγινε ρε john αν ειναι να μην σε αφηνο να πηγενης μονος τα βραδια στο σπιτι. καλοριζικο. δεν ερχεσε και απο το σπιτακι μου να το δουμε απο κοντα :flower: :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Σεπτέμβριος 15, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Συγχαρητήρια φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 15, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 αυτα ειναι.... Συγχαρητηρια :clap: και με το καλο να τα δεχτεις, να τα στησεις και να σκισεις!!!:flower: παιξε και κανα Τζοκερ τωρα που γυρναει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 15, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Μπράβο endu, η κατάλληλη μητρική στα κατάλληλα χέρια... Εύγε :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 15, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Συγχαρητήρια,συγχαρητήρια!!!!!Ώραία πράγματα!!!Περιμένουμε review!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 15, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 τυχερεεεε ,μακαρι να εχω την τυχη σου στο διαγωνισμο τις corsair Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 15, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Ωραιοςςςςς ο Endu....Correct the player...Τελικα ισχυει παντου το αρχαιο ρητο "Κι αν σου κατσει...??" Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 15, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Ντουρασελ και εις ανωτερα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 15, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Συγχαρητήρια Johnny! :clap: Καιρός ήταν να δουμε κανένα καλό score από 939! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Ευχαριστώ παίδες :flower: πραγματικά αισθάνομαι πολύ κολόφαρδος. Ξέρω ότι η Abit και VIA (αυτό τον καιρό) δεν είναι ότι καλύτερο σαν επιλογές αλλά δε μπορούσα να πω όχι στο δώρο Αnyway όταν με το καλό βρω CPU και έρθει και το mobo θα σας ενημερώσω πλήρως. zyx εννοείται οτι θα ρθω και από το σπίτι σου βόλτα να δεις το 939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 15, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 πάρτους τα σώβρακα! :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 15, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Φιλε endu δεν ξερω αν το καταλβες αλλα αυτο δεν ειναι τυχη......ειναι χωσιμο!!! Σου λεει ο αλλος κατσε να τη δωσουμε σε καναν τρελο (aka pr0n) να μας κανει κανα modaki στο bios μπας κ δουλεψει το board!!! αλλα πες τους αν θελουν καλη δουλεια να σου δωσουν κ μια cpu!! χεχεχε καλη τυχη στις νεες σου υποχρεωσεις,k εις ανωτερα!! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.