Jump to content

Asus 7970 top dcii o/c msi afterburn

AstraLgr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω την εξης κάρτα https://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7970DC2T3GD5/#overview στα 925hz την έχω clockari στα 1100 core clock / memory clock 1500 / power limit +10% έχει κολλήσει μονο μια φορα μετά από 1 ώρα + k το γύρισα στις defult ρυθμίσεις... είναι αυτές η "ριτηνισεις" σωστές που έχω βάλει max temp 68 (για δευτερόλεπτα) μέσος ορος 65-67 παίζοντας bf 3 στα ultra

:crazy_pilot: παρακαλώ thelabιστες τα φώτα σας :crazy_pilot:

Aν κόλλησε προφανώς δεν είναι σωστές. Δώσε +20 power limit και ξαναδοκίμασε.

Ποιό είναι το τροφοδοτικό σου?

Στα 1100 χωρίς ρεύμα λίγο δύσκολο μου φαίνεται (για αυτό κολλάει φυσικά)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

το έκανε k με +20 μάλλον δεν φτάνει τόσο η κάρτα στα 1050 είναι όλα ok με 1500 +10% power

το έκανε k με +20 μάλλον δεν φτάνει τόσο η κάρτα στα 1050 είναι όλα ok με 1500 +10% power

Άφησέ την 1050 τότε, δεν υπάρχει λόγος να τη ζορίσεις με ρεύμα.

το core voltage ειναι κλειδωμένο

ναι στα 1050 καλά είναι εκεί την έχω k τώρα ολα κομπλε:woot:

υπάρχει περίπτωση να μην γίνετε να mini σταθερό στα 1100 η συγκεκριμένη κάρτα? τζόρτζη τι core voltage να βάλω εάν μπορείς πες τα settings

υπάρχει περίπτωση να μην γίνετε να mini σταθερό στα 1100 η συγκεκριμένη κάρτα? τζόρτζη τι core voltage να βάλω εάν μπορείς πες τα settings

Υπάρχει περίπτωση και αυτό εξετάζεις αυτή τη στιγμή.

Τι τιμές βλέπεις σε 100% load;

Ανέβασε ένα screenshot από το gpu-z.

όπως είπα max για πολύ λίγο 68 έχω di συνήθως 65-67 k πιο κάτω η θερμοκρασίες

post-29541-1416077240,8177_thumb.jpg

Δεν έχει αισθητήρες θερμοκρασίας των VRMs. Αν ανεβαίνει η θερμοκρασία τους πάνω από 100°C θα κολλάει για λόγους προστασίας.

Βάλε το fan στο 80% και δοκίμασε με +20 και 1100 να δεις.

Το voltage δείχνει αρκετό.

Μπορείς να το πειράξεις ξεκλειδώνοντάς έτσι:

volta.jpg

Πάω να ξαπλώσω, αύριο θα απαντήσω αν ποστάρεις κάτι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.