elenatsixl96 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2013 Γεια σας παιδιά. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Μου έσπασε η οθόνη από το Iphone και θέλω να την αλλάξω. Έχει σπάσει μόνο η οθόνη δηλαδή λειτουργεί κανονικά. Μπορεί κάποιος γνώστης να με βοηθήσει σχετικά με την αλλαγή οθόνης? Τιμές, καταστήματα κλπ? ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 Αν δεν έχεις εμπειρία από ανάλογες ψιλοεπεμβάσεις, θα σου πρότεινα να πας σε κάποιον εξειδικευμένο (όχι Γερμανό κλπ) να στην αλλάξει, γιατί θα καταστρέψεις το τηλέφωνο και κοστίζει πολύ παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenatsixl96 Απρίλιος 10, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ. τιμές στο περίπου γνωρίζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 10, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 τιμες να θες!!Την παίρνεις απο έξω και στην περνάει κάποιος που ξέρει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 Πρόσεχε τι θα διαλέξεις, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές "οθόνες για iPhone" και όχι "οθόνες iPhone" Από προσωπική εμπειρία, μην πάρεις τη φθηνή, θα σου σπάσει τα νεύρα. Εγώ αναγκάστηκα να την αλλάξω πληρώνοντας έτσι τα διπλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenatsixl96 Απρίλιος 10, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 τιμες να θες!!Την παίρνεις απο έξω και στην περνάει κάποιος που ξέρει.. Δηλαδή που κυμαίνονται οι τιμες? δεν μου έχει ξαμα τύχει κάτι παρόμοιο και έιμαι τελείως άσχετη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenatsixl96 Απρίλιος 10, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 Πρόσεχε τι θα διαλέξεις, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές "οθόνες για iPhone" και όχι "οθόνες iPhone" Από προσωπική εμπειρία, μην πάρεις τη φθηνή, θα σου σπάσει τα νεύρα. Εγώ αναγκάστηκα να την αλλάξω πληρώνοντας έτσι τα διπλά. Κατάλαβα.. μία και καλή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 10, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 ακριβώς οπως τα είπε ο wizard μην πάρεις και την πιο φθηνη.. πετα κανα original στο search δες τα στατιστικά του πωλητή και θα πάρεις σιγουρα μια καλή και φθηνότερη απο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.