Jump to content

Αλλαγή οθόνης Iphone4s

elenatsixl96

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Μου έσπασε η οθόνη από το Iphone και θέλω να την αλλάξω. Έχει σπάσει μόνο η οθόνη δηλαδή λειτουργεί κανονικά. Μπορεί κάποιος γνώστης να με βοηθήσει σχετικά με την αλλαγή οθόνης? Τιμές, καταστήματα κλπ? ευχαριστώ.

Αν δεν έχεις εμπειρία από ανάλογες ψιλοεπεμβάσεις, θα σου πρότεινα να πας σε κάποιον εξειδικευμένο (όχι Γερμανό κλπ) να στην αλλάξει, γιατί θα καταστρέψεις το τηλέφωνο και κοστίζει πολύ παραπάνω.

Πρόσεχε τι θα διαλέξεις, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές "οθόνες για iPhone" και όχι "οθόνες iPhone" Από προσωπική εμπειρία, μην πάρεις τη φθηνή, θα σου σπάσει τα νεύρα. Εγώ αναγκάστηκα να την αλλάξω πληρώνοντας έτσι τα διπλά.

Πρόσεχε τι θα διαλέξεις, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές "οθόνες για iPhone" και όχι "οθόνες iPhone" Από προσωπική εμπειρία, μην πάρεις τη φθηνή, θα σου σπάσει τα νεύρα. Εγώ αναγκάστηκα να την αλλάξω πληρώνοντας έτσι τα διπλά.

Κατάλαβα.. μία και καλή! :)

ακριβώς οπως τα είπε ο wizard μην πάρεις και την πιο φθηνη..

πετα κανα original στο search δες τα στατιστικά του πωλητή και θα πάρεις σιγουρα μια καλή και φθηνότερη απο εδω :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.