chek2fire Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2013 Κάθε φορά που επιχειρώ εγκατάσταση του service pack 1 στα windows 7 64 μετά το login με βγάζει σε μαύρο οθόνη με μόνο τον κέρσορα του mouse να εμφανίζετε και να λειτουργεί.Η οθόνη του login δουλεύει κανονικά ενώ και αν πατήσω ctrl+alt+del μου εμφανίζει την οθόνη με τις εκεί επιλογές. Να προσθέσω ότι σε safe mode το σύστημα κάνει login και το desktop εργασίας εμφανίζετε κανονικά.Εχω κάνει διάφορα βήματα που δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα όπως απενεργοποίσηση του οδηγού της οθόνης και των driver της κάρτας γραφικών, αφαίρεση όλων των συσκευών usb που υπήρχαν πάνω στον υπολογιστή καθώς και αφαίρεση driver όπως της κάρτας ήχου, τρέξιμο σε safe mode του msconfig και απενεργοποίηση όλων των υπηρεσιών και εργασιών συστήματος.Εχω μια υποψία ότι κάτι γίνετε και δεν τρέχει το explorer.exe αλλά έλεγξα το κλειδί του για το login και στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\ CurrentVersion\WINLOGON και shell και είναι κανονικά σε explorer.exeΤίποτα από αυτα δεν είχαν αποτέλεσμα και πάντα μετά το login σε κανονική εκκίνηση οδηγούμε σε μαύρη οθόνη.Μόνο με επαναφορά συστήματος πριν την εγκατάσταση του service pack 1 μπορώ να έχω ξανά λειτουργικό το σύστημα.Από την μια λέω να το χέσ..ω το service pack 1 αφού δουλεύει μια χαρά και χωρίς αυτό αλλά από την άλλη μου μπήκε ο διάλος να δω τι γίνετε
Papakitou Απρίλιος 9, 2013 #2 Απρίλιος 9, 2013 Μήπως ειναι καποιο extend σε τηλεόραση..; Εχεις συνδεδεμένη πανω; *smartphone
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.