Jump to content

Εχει βαλει ποτε κανενας τον ITE8212 σε suse 9.0 ?

unseen

Recommended Posts

εχω κατεβασει οτι υπαρχει στο internet....δεν παιζει δεν παιζει....8α το σπασω πρωτα και μετα 8α το πεταξω απο το μπαλκονι που μου 8ελανε και linux server τα ταγαρια...ειχανε και στο χωριο τους...γαμω το φελεκι μου νυχτιατικα...

αν το εχει δουλεψει κανενας ας μου πει. Μητρικη ειναι η gigabyte K8VT800Pro.

Λοιπον unseen εγώ παιδεύομαι ένα χρόνο (από το suse 8) να προσπαθώ να το εγκαστήσω στον εν λόγω ελεγκτή. Είχα κατεβάσει τον driver gia to suse 8 αλλά μου παρουσίαζε το εξής πρόβλημα: ενώ όλα γινόντουσαν κανονικά ΔΕΝ εκανε boot και μου έβγαζε μήνυμα kernel panic: unable to mount root at XX:XX. Αυτό γινόταν διότι είχα ενεργοποιημένο το HT και κατα την εγκατάσταση γινόταν εγκατάσταση του πυρήνα για SMP με τον οποίο δεν ήταν συμβατός ο driver tis ITE. Οπότε απενεργοποίησα το HT και έκανα εγκατάσταση το 8 με πυρήνα για ένα επεξεργαστή.

Για το 9 (αποκτώντας το νόμιζα πως θα έβλεπε τους δίσκους στον ελεγκτή) δεν κατάφερα τίποτα.

Βρήκα σε ένα φόρουμ μια α λύση που λέει για επαναμεταγλώτιση πυρήνα στο 9, λόγω μειωμένου χρόνου και ελλειπούς εμπειρίας δεν ασχολήθηκα όμως. το φόρουμ είναι το http://www.atomicmpc.com.au/index.asp και ψάξε για το thread "New Suse 9.1 User = no IDE controller support/mouse wheel" . Αν πετύχεις οτιδήποτε θα σε παρακαλούσα να με ενημερώσεις. Ευχαριστώ.

Φτού μαμώτο, την ίδια mobo έχω και εγώ, και οι μοναδικοί δίσκοι είναι RAID0 στον εν λόγω ελεγκτή, οπότε ξεχνάω 64bit linux που ήθελα να βάλω (είμαι και καραnewbie στον πιγκουίνο).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.