philippasgate7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2013 καλησπερα σε ολους... παιδια εχω το εξης προβλημα,πολλες φορες η καρτα γραφικων μου σε επανακκινηση κυριως δεν βγαζει εικονα....μετα απο λιγο αμα το κλεισω απο το διακοπτη τον υπολογιστη και ξανανοιξω δουλευειι...παιζει να ειναι κανα θεμα επαφης της καρτας με την μητρικη?επισης ετρεξα το heaven και το περασε χωρις crash κτλ κτλ ...τα αποτελεσματα τα παραθετω παρακατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
philippasgate7 Απρίλιος 9, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 οκ εκανα ενα load bios default και ηθε νομιζω......μπορει να κλεισει,νομιζω ειναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Απρίλιος 11, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2013 Αυτό το θέμα το αντιμετωπίζω και εγώ με την msi 7770.Δεν έχω βρει λύση ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Απρίλιος 11, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2013 βαλτε τον driver της εταιρειας.SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5MSI Europe ? Graphics Card - R7770-PMD1GD5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Απρίλιος 11, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2013 Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Γιατί οι οδηγοί από το site της amd δεν κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Απρίλιος 11, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2013 Για να βγαζουν οι εταιρειες δικες τους εκδοσεις, κατι σημαινει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
philippasgate7 Απρίλιος 16, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2013 μπας και βοηθησω καποιον που εχει ιδιο προβλημα με εμενα ,εμενα το θεμα ειναι οτι ηταν ειχα κανει λαθος σεταρισμα απο τα bios στις μνημες,εκανα ενα load profile στα βιος το αρχικο και το ελυσα το θεμα και μετα ξανασεταρα τις μνημες σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Απρίλιος 16, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2013 καλησπερα σε ολους...παιδια εχω το εξης προβλημα,πολλες φορες η καρτα γραφικων μου σε επανακκινηση κυριως δεν βγαζει εικονα....μετα απο λιγο αμα το κλεισω απο το διακοπτη τον υπολογιστη και ξανανοιξω δουλευειι...παιζει να ειναι κανα θεμα επαφης της καρτας με την μητρικη?επισης ετρεξα το heaven και το περασε χωρις crash κτλ κτλ ...τα αποτελεσματα τα παραθετω παρακατωΓια ποια έκδοση 770 hd ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.