Jump to content

EVGA GTX670 FTW Vs FTW SIG2

jkanaks

Recommended Posts

Σκεφτόμουν την αγόρα μιας FTW με ενα ωραίο heatkiller για συνοδευτικό, αλλά βλέπω οτι on-line παίζει πολύ και η νεότερη signature (02G-P4-3677-KR). Τι ξέρουμε γι' αυτήν; Είναι και αυτή με 680 Reference Pcb και παίρνει απο OC ή είναι διαφορετική υλοποίηση; Θενκς.

Εγω θα σου προτεινα να παρεις την sig2 καθως εχει καλυτερη ψυκτρα, και σιγουρα ποιο αθορυβη. Τωρα για περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω να σου πω, περιμενε να σου πει καποιος αλλος που μπορει να ξερει.

FTW και SIG2 είναι reference 680pcb.

Η ψύκτρα της sig2 δε ψύχει καθόλου τις μνήμες και όλος ο ζεστός αέρας παραμένει στο κουτί.

Και οι δύο είναι δυνατές κάρτες, αλλά με τη 7950 vapor-x στα 260€ (100€+ κάτω) και οι evga από 340€ να έχουν ανέβει στα 370€+ δε ξέρω κατά πόσο συμφέρει.

Βέβαια άλλο evga άλλο sapphire.

FTW και SIG2 είναι reference 680pcb.

Η ψύκτρα της sig2 δε ψύχει καθόλου τις μνήμες και όλος ο ζεστός αέρας παραμένει στο κουτί.

Και οι δύο είναι δυνατές κάρτες, αλλά με τη 7950 vapor-x στα 260€ (100€+ κάτω) και οι evga από 340€ να έχουν ανέβει στα 370€+ δε ξέρω κατά πόσο συμφέρει.

Βέβαια άλλο evga άλλο sapphire.

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, οποια και αν πάρω θέλω να τη ρίξω στο νερό, η 7950 vapor-x είναι με 7970 pcb; Σόρρυ αν σε πρίζω, προσπαθώ να κάνω την καλύτερη "επένδυση" :)

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, οποια και αν πάρω θέλω να τη ρίξω στο νερό, η 7950 vapor-x είναι με 7970 pcb; Σόρρυ αν σε πρίζω, προσπαθώ να κάνω την καλύτερη "επένδυση" :)

Δε με πρήζεις.

Όχι δεν είναι reference 7970 pcb.

Αλλά είναι δέλεαρ στη χαμηλή τιμή που τη δίνουν στο amazon.fr με επιδόσεις παραπλήσιες της gtx670.

Η evga από την άλλη καλύπτεται από 3ετή εγγύηση στο προϊόν ανεξαρτήτος του ιδιοκτήτη (που γίνεται 5ετής με 15€), μπορείς να αφαιρέσεις την ψύκτρα χωρίς να χάσεις την εγγύηση και το support τους είναι πολύ καλό (κάνεις τις αναλογίες του λόγου και βλέπεις τι ισχύει για τη sapphire).

Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.

Από εμένα, υποκειμενική τελείως άποψη, πήγαινε στη sig2 μιας και θα τη βάλεις σε νερό.

Έχω ανοίξει ένα θέμα που ίσως, στη πορεία του, σε βοηθήσει να αποφασίσεις.

[MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION], Πραγματικά μου άνοιξες τα μάτια, δεν ήξερα οτι δεν χάνεις την εγγυηση με την αφαιρεση της ψύκτρας στην EVGA. Και μόνο για το peace of mind νομίζω ότι είναι πολυ μεγάλο σύν. Θα δώ και το thread που πόσταρες, ευχαριστω πολύ για την βοήθεια παιδιά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.