Jump to content

ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ DRIVERS ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Darap21

Recommended Posts

Το PC μου ειναι καινουργιο...Σημερα το παρελαβα...Εχω windows 8, CPU AMD 8350, Καρτα γραφικων GAINWARD GEFORCE GTX 560Ti...

Δεν ακούς...

Μην περιμένεις να δεις διαφορές στα παιχνίδια.

Στο θέμα σου τώρα: Ποιούς drivers προσπαθείς να βάλεις?

Γράψε αναλυτικά από τι αποτελείται το pc.

Την καρτα την εχω καιρω απο το παλιο μου PC δεν ειναι καινουργια..οταν παταω να κανω install μου βαζει το expert tool της καρτας μετα βαζω και τα Dirext...Kαι μετα μπαινω στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ NVDIA παταω να κανει Install και μετα απο λιγο μου λεει η εγκατασταση απετυχε..H Μητρικη μου ειναι GIGABYTE 970A-UD3

Το ξέρω, γι αυτό σου είπα ότι σου είπα.

Δεν μου απάντησες. Ποιόν driver προσπαθείς να βάλεις?

Της καρτας γραφικων...Δεν εχει και επιλογες και δεν ξερω πως να βγαλω φωτο να την ανεβασω....

Τα drives ειναι μεσα στο cd της καρτας...

Δεν ασχολούνται πια οι κατασκευαστές καρτών γραφικών ούτε με drivers ούτε με αλλαγές πάνω στην υλοποίηση του PCB. Σε όλους το ίδιο reference design έχεις με custom cooler, χρώμα PCB και αν δεν σε στέλνει απευθείας σε site nvidia για drivers είναι ο ίδιος driver με ίδια χαρακτηριστικά στο version με αυτών της nvidia απλά με αντικατάσταση του logo της nvidia από το logo κατασκευατή.

Πέρασαν οι εποχές που έκαναν αλλαγές και έβγαζαν βελτιωμένα board σε επιδόσεις MSI, ASUS και λοιποί και έπρεπε απαραιτήτως να εγκαταστήσεις δικούς τους drivers για να αποφύγεις bugs. Το πιο extreme που κάνουν τώρα είναι κάνα OC σε συχνότητα λειτουργίας πυρήνα και με συνοδεία από κατάλληλες μνήμες.

bottom line ... αν έχει nvidia chipset πάνω πηγαίνεις σε nvidia για drivers.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.