Jump to content

Play Store και εφαρμογές.. ότι να'ναι;

jpavly

Recommended Posts

Με έχει κουράσει αφάνταστα το Play.

Είμαι Appάκιας, για αυτό έχω smart phone. Στο iPhone είχα καμιά 100αριά χρήσιμες εφαρμογές, εφαρμογή για το ένα, εφαρμογή για το άλλο, όλα κάπου τα χρειάστηκα.

Η μέθοδος που έβρισκα νέες ήταν πάντα από τα tops του App Store σε παιχνιδάκια και εφαρμογές.

Στο Google Play, τα Ελληνικά tops είναι γεμάτα από εφαρμογές του τύπου:

Κουίζ ερωτήσεων (άπειρα)

Logo Guessing games (άπειρα)

Βρες τη διαφορά

Φακούς κάθε είδους

Καθαριστικά/Antivirus

Readers

Messengers

Oldify/Voice repeaters.

Ναι, έχει καμιά φορά κάτι νέο, αλλά πολύ σπάνια. Και στα Κορυφαία Νέα Δωρεάν τα ίδια πράγματα.

Μου λείπει η ποιότητα και η ποικιλία.

Έχετε την ίδια εικόνα ή γέρασα; Ή μήπως φταίνε τα Ελληνικά tops?

Προσωπικά κοιτάω το Android Police που κάθε βδομάδα βάζει μια λίστα με τις αξιόλογες εφαρμογές της εβδομάδας. Και τις συζητήσεις στο xda.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Δεν έχει σχέση να κοιτάς τι προτιμά μία ομάδα χρηστών ενός site σε σχέση με τα γενικά trends όλων των χρηστών.

Τα Ελληνικά tops φταίνε.

Αυτό υποθέτω κι εγώ.

Φταίει το Android που έχει ότι σαχλαμάρα υπάρχει και οι χρήστες του που είναι κάθε καρυδιάς καρύδι. Μετά τους φταίνε οι χρήστες iPhone επειδή είναι trendy...

Δεν το θέτω τόσο ωμά, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και το smartphone των 80€ με πρόσβαση στο play store.

Μα είναι δυνατόν να είναι Top Εφαρμογή το Όνομα-Ζώο-Πράγμα-Φυτό;;;;

Καμιά ιδέα πως βλέπω άλλο Play Store, άλλης χώρας;

Απ'ότι κατάλαβα όλο αλλάζει ο τρόπος που κλειδώνει το Play Store, τελευταία λένε ότι κλειδώνει βάσει του Sign in Location μου. Σε VPN με άλλες πιστωτικές κάρτες και λοιπές διαδικασίες δεν αξίζει να μπω, αν και πάλι λένε ότι δεν λειτουργεί πια.

Ως φαίνεται θα συνεχίσω να παρακολουθώ αυτό το thread μήπως βρω καμιά εφαρμογή της προκοπής. :(

Κρίμα, γιατί το droidάκι έχει δύναμη, αλλά το Ελληνικό έστω app store είναι πιο φτωχό σε περιεχόμενο κι από το Windows Marketplace.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.