Jump to content

Screensaver υπο προυποθεσεις?

therock

Recommended Posts

Θελω να ενεργοποιησω την λειτουργια scrensaver μετα απο 30 δευτερολεπτα, αλλα μονο εφοσον τρεχει ενα συγκεκριμενο process. Οταν βλεπω ταινιες δηλαδη και παταω Pause, θελω αν καθυστερησω πανω απο μισο λεπτο να βγει το screensaver. Οποτε υπο τις προυποθεσεις οτι τρεχει το Process του mpc-hc και εχω παγωσει το βιντο θελω να τρεχει το screensaver. Υπαρχει τροπος να το πετυχω αυτο?

Εάν δεν το υποστηρίζει η εφαρμογή(που δεν το υποστηρίζει, σε αντίθεση με το XBMC που αναφέρθηκε παραπάνω), μία σκέψη είναι να τσεκάρεις εάν ο MPC γράφει σε κάποιο log στον eventviewer πότε ξεκινά και πότε σταματά και ίσως να μπορέσεις να φτιάξεις αυτό που θες με τον task scheduler των windows.

Εάν επιλέξεις έναν screensaver και ορίσεις να ενεργοποιείται σε 30", θα ξεκινήσει μόλις πατήσεις pause αλλά θα ξεκινάει και κάθε φορά που δεν θα υπάρχει δραστηριότητα στο pc(κάτι που θες να αποφύγεις εάν κατάλαβα καλά, το θες μόνο για τον MPC).

Οχι οχι δεν ψαχνω boss key για ξεκαρφωμα . Επισης η λειτουργια του XBMC δεν βολευει γιατι δεν επιτρεπει την χρηση καποιου custom screensaver.

Ο λογος που το θελω ειναι επειδη εχω τηλεοραση πλασμα και δεν κανει να την αφηνεις με στατικες εικονες. Οποτε οταν βλεπω κατι και το παγωσω γιατι πρεπει να κανω κατι αλλο, δεν θελω να κανω εκατο κινησεις, θελω με το που παγωσω να παιζει screensaver και για screensaver θα φτιαξω ενα δικο μου, που ειναι ειδικο για να ξεμπλοκαρουν τα εικονοστοιχεια της Plasma. Εχω ενα βιντεακι .mpg το οποιο κανει τα χιονακι που εχει και η τηλεοραση οταν δεν πιανει το καναλι. Θα μετατρεψω αυτο το .mpg σε .scr (με καποιο τροπο που ακομα δεν εχω ψαξει), και επειτα θελω να συμπεριφερεται με τον τροπο που ανεφερα...

Σορρυ αν σας κουρασα με ολες αυτες τις λεπτομερειες!

Ο λογος που το θελω ειναι επειδη εχω τηλεοραση πλασμα και δεν κανει να την αφηνεις με στατικες εικονες. Οποτε οταν βλεπω κατι και το παγωσω γιατι πρεπει να κανω κατι αλλο, δεν θελω να κανω εκατο κινησεις, θελω με το που παγωσω να παιζει screensaver και για screensaver θα φτιαξω ενα δικο μου, που ειναι ειδικο για να ξεμπλοκαρουν τα εικονοστοιχεια της Plasma. Εχω ενα βιντεακι .mpg το οποιο κανει τα χιονακι που εχει και η τηλεοραση οταν δεν πιανει το καναλι. Θα μετατρεψω αυτο το .mpg σε .scr (με καποιο τροπο που ακομα δεν εχω ψαξει), και επειτα θελω να συμπεριφερεται με τον τροπο που ανεφερα...

Σορρυ αν σας κουρασα με ολες αυτες τις λεπτομερειες!

Βαλε το αλτερ...ενα κουμπακι απο το τηλεκον-τρολλ ειναι..:hehe:

Ακομα παλευω με το συγκεκριμενο. Τωρα αυτο που σκεφτηκα, ειναι ειτε να φτιαξω απο βιντεο ενα screensaver (.scr) και να του ρυθμισω με συνδυασμω κουμπιων να τρεχει manually πχ ctrl+alt+p , ειτε να βαλω συνδυασμο κουμπιων κατευθεαιν στο αρχειο βιντεο.

Εχει μετατρεψεις ποτε κανεις αρχειο σε .scr να ξερει αν παραμορφωνεται πολυ σε σχεση με το αρχικο βιντεο?

Επειδή παλεύεις με τις μέρες, δεν είναι πιο απλό να δεις τι άλλα screensavers μπορείς να βρεις για το xbmc, ή να δεις άλλο player να σου το κάνει; Κινούμενη εικόνα δεν θέλεις; Αν δεν είναι ακριβώς το χιόνι που λες σε πειράζει;

Στην τελική, λιγότερος κόπος θα είναι να κλείνεις την τηλεόραση αντί να παιδεύεσαι τόσο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.